• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Fremm

    Vinterfrost, åååh vilka vackra bilder fotografen tagit och va fina ni var! Så vackert med all snö! Tack för att jag fick se dem! :)

    Zoooda, tack för din härliga bild, jättekul ju och fin! Så stiliga så!

    MatildaMattias, stort Grattis!! En bild som ser varm ut trots kylan som måste varit... jättefint! Härligt att ni hade en underbar dag och tack för lycka tillet! :)

    SkövdeSofie, vilken cool brud!! Supersnygg, häftig klänning, stövlar och brudbukett! HOppas ni hade en fantastisk bröllopsdag!

    Brudivinter2012, va glad jag blir över dina sprudlande utrop! Va härligt att dagen blev så perfekt - måste varit underbart! Kan du inte visa bild oxå?

    Vill gärna läsa fler berättelser och bilder för ni som börjar landa efter att ha blivit fruar! :)

    Här är det mkt att göra hela tiden, just nu håller vi på att skriver om gästerna, gör bordsplacering, favorpåsar, lämnat in klänningen hos sömmerskan, ringt och bokat tid hos affären som har killarnas kläder, ringen är under tillverkning, tack o lov även om den inte kommer bli helt klar så kommer den inte se halvklar ut... ska visa bild...

    Mkt nu - ikväll blir det julbord med jobbet och i helgen hoppas jag vi får mkt gjort, ska posta julkorten oxå som i år blir färdigköpta fast med foto på oss, brukar ju annars pyssla alla men det hinns inte med i år...


  • Fremm


    Så här kommer min ring att se ut och efter bröllopet kommer vi att komplettera med 5-6 st diamanter på varje sida om den rosa stenen. Vad tror ni om det? Tror det kommer bli bra även om den inte är så klar som jag tänkt mig från början... :)
  • vinterfrost

    Fremm, Tack!! Jättefin ring! Kommer nog bli bra när den blir helt klar sen med :) Skönt att dt löste sig hyfsat iallafall.

    SkövdeSophie WOW vilken tuff brud! Du ser jätteläcker ut  

     Zoooda, Ni är så fina!

    MatildaMattias Så mysigt det såg ut ♥

     

  • vinterfrost
    Brudivinter2012 skrev 2012-12-14 04:32:47 följande:
    Nu har vi gift oss och det var alldeles underbart. Utöver förväntningarna. Alldeles alldeles underbart och fint och alla gäster är AWESOME och jag känner mig så älskad och lycklig och ah! Allt var perfekt. 
    Grattis! Oxå nyfiken på bilder
     
  • Pekkiisch4

    Nu är vi gifta och börjat få ordning på allt, tillbaka lämnng av saker och så vidare :)

    Vi har haft det så underbart !! tänkte berätta lite om vår dag :)

    Började med att jag gick upp 06.30 för att duscha och åka till frissan så jag var där till 8, började med håret som blev perfekt är supernöjd, efter det anlände min ena tärna och blir lika fin hon ! Dock var vi inte nöjda med sminkningen så det blev omsmink 2 gånger.. men träffade en till som skulle gifta sig samtidigt som vi så vi satt och pratade ett bra tag !

    Under tiden jag blev fin hade min stackars man fullt upp. Efter han lämnat mig vid 8 åkte han till maxi första gången och köpte extra bröd, vidare iväg och plockade upp min vän ur serveringspersonalen och hämtade hybil, tillbaka till maxi och plocka upp mat och tårta, vidare till floristen och hämta blommor, för att levera dem till tärna nr 2, vidare till lokalen och lämna all mat för att sedan hämta upp marsalkerna för att sedan ta det lugnt med lunch !

    Efter frissan åkte vi vidare hem till tärna 1 där vi drack bubbel skåla och berundrade oss själva, min bästa killkompis Martin fick även ha komma på besök så vi luncha alla 4 och bara myste innan klänningen knöts, och det sista piffet kom på.

    Klockan 14.20 blev vi uppplockade av vår bröllopschaufför för färd mot kyrkan ! Vi fick verkligen smyga in och där möttes vi upp av min man, hans marsalker och präst. Fick stå i ett rum precis vid ingången med fördragna dörrar, men självklart lämna vi en glipa för att tjuvkika vilka som kom !

    Vigslen var helt underbar, lugn och snabb, vacker och mysig ! Dock stog jag där lugn som en filbunke ! Varit cool-lugn hela dagen !! Vi sjöng gläns över sjö och strand, och Vi lyfter våra hjärtan.

    Efter vigslen åkte vi alla till lokelen som en lång orm genom stan, vi sist, och det var så mysigt när vi kom dit med alla facklor som brann och var verkligen vackert. Det bjöds på glögg och mingel, sen brudskål och sen blev det middag med många oväntande tal och lekar, massa mys och pussar ! Vi hade verligen fått till perfekt serveringspersonal ! allt flöt på och gick så snabbt, jag njöt av varje minut.

    Vi hade ju tänkt sova hemma på natten, men så hade min bror smusslat med våra kompisar och bokat in oss på ett 4 stjärnigt designhotell med bröllopssvit !! Värsta lyxen !!

    Kärlek till alla dem !

    Ska försöka ladda upp lite bilder med ! :)


     


     


     

  • Pekkiisch4

















    Avsutar med en härlig bild från möhippan + en spontan linedanceuppvisning ;)
  • Pekkiisch4

    Här är bara några av bilderna jag lyckats fånga från facebook och liknande :)

  • Madame B2B

    Pekkish: Tack för alla fina bilder från ert bröllop! Det blev ju strålande vackert med alla ljusslingor!

  • Enniie

    Vilka härliga biler!


     


    Här är det 6 dagar kvar. Imorgon ska all mat handlas och sedan i slutet på veckan, lagas. Annars är nog det mesta redan fixat.


     


     

  • Fremm

    Pekklisch4, men ÅÅÅÅÅHHH va roligt att få se alla bilder och så fint allt var, ni va så stiliga och vackra, superfint dekorerat med ljusslingor med mera, känns som vi har lite samma känsla i tänk vad gäller dekorerandet... superkul att se hur fint det blev! Roligt oxå att läsa din berättelse om att allt gått så bra och varit så fantastiskt... åh vad jag längtar till vår dag nu! ♥ Stort Grattis och tack än en gång för att du delar med dig!

    Älskar att läsa allas berättelser och att se bilder på allt!


    Jag har inte haft tid att hänga här alls mkt det sista men det har visst inte många andra heller, lite trist då jag tycker om att läsa vad ni har att skriva men många av oss har ju redan gift sig medan andra har fullt upp med det sista innan det är dax så visst förstår jag det...

    Jag hade ju min möhippa förra helgen, har ju inte ens hunnit skriva om den men den blev helt perfekt med tanke på min graviditet... ett gäng supergoa tjejer överraskade mig på eftermiddagen hemma, flera va helt otippade men väldigt välkomna, det gjorde mig så rörd att de va där för min skull, många av mina närmsta väninnor bor ju så långväga och ingen av dem hade jag räknat med kunde vara med vilket de ju inte var men trodde inte att jag hade så många vänner i närheten som ville delta men så var det visst. De hade med sig julfika som vi myste på hemma hos mig och sen fick jag gå och byta om, syrran hade med sin fina slöja och tiara från sitt bröllop som jag skulle ha på mig, i övrigt så fick jag ha på mig vad jag ville. SÅ jag ville ju va uppklädd och fin, tog på mig min benvita korta klänning som passade en brud och gjorde mig lite extra fin.


    Vi åkte sex mil för att bowla först, jätteroligt men jag oroade mig lite för klänningen som va rätt så kort när jag skulle böja mig fram och kasta iväg klotet, men det gick bra och jag kom faktiskt 3a vilket va ganska bra för att vara mig! ;)

    Sen hade de bokat bord på en supertrevlig libanesisk restaurang, älskar sån mat men har aldrig blivit av att jag ätit på den tidigare så det va ju lite extra festligt. Vi beställde in 20 rätter som vi smaskade på i fyra timmar, satt ohc umgicks, pratade och hade supermysigt. Sen ville de förstås att jag skulle prova lite magdanskläder vilket jag gjorde och flera andra ställde upp att spöka ut sig med mig men som tur var behövde jag inte uppträda inför de andra gästerna utan vi spexade bara lite med varandra och dansade lite... jätteroligt!

    I övrigt så pysslas det med lite av varje, ska göra klart kyrkhäftena och framsidorna till festhäftena, tänkte ju göra ett häfte för barnen oxå men jag har inte kommit någon vart med det :-/...

    Har gjort klart bordsplaceringen och den som ska vara i häftet, däremot är inte tavlan gjord än... skrivit om gästerna och gett till min syster som ska sammanställa häftet.

    Tänkte prata med floristen oxå så att allt är klart med blommorna till bröllopet. Ja det är många lösa trådar just nu men förhoppningsvis så ordnar det sig allt eftersom...

    Det va en liten uppdatering från mig... får jag höra hur det är med er andra? :)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????