Inlägg från: lordoz |Visa alla inlägg
 • lordoz

  April 2013

  och som smycken har jag faktiskt satsat på pärlor:
 • lordoz

  Det jag har kvar att fundera på är underkläder (om inte korsetten fungerar) och framförallt hur jag ska göra med håret...

  Jag är kortklippt (pojkklippt) och trivs bäst i det, men har inte hittat någon frisyr som jag känner är perfekt för bröllopet...

  Så om ni andra hittar någon fin kort frisyr så lägg gärna upp länk eller bild! :D

 • lordoz
  majjja skrev 2012-10-27 19:38:42 följande:
  ja visst är den söt :) ska ha en spetstop över som slutar under bysten ovanpå denna, men den är inte klar ännu.

  lordos: fin och annorlunda klänning. Känns nästan lite alvisk :)
  En sak som jag tänkte på var om det kanske kan vara för tunt tyg på klänningen för att det inte ska bli knöligt med en korsett under.Men det märker du ju när du får hem klänningne, och i så fall kan du ju ha en sån där gördel istället.  
  Det låter jättefint!

  Jag har faktiskt klänningen hemma, men har inte tänkt på om det är för tunt tyg...

  Just nu är den för liten, så kan inte ens prova den på... Men när jag väl kommer i den ska jag verkligen testa om det funkar med korsetten.. Tack för tipset!
 • lordoz
  Stoxoz skrev 2012-10-28 11:48:14 följande:

   


  Så här ser min klänning ut! 

  Har ni skickat ut era inbjudningskort?
  Eller har ni skickat ut save the date kort? 
  Vilken fantastisk klänning!!! Underbar!! Den älskade jag verkligen!

  Vi har skickat ut Save-the-date, och kommer skicka ut inbjudningarna strax efter nyår med OSA-dag den 14/2.. :)
 • lordoz
  Stoxoz skrev 2012-10-28 15:07:28 följande:
  Tack! Vi har inte skickat några save the date kort, men många vet redan om datumet. Så vi kommer "bara" skicka inbjudningarna. Vi funderar på att skicka dem inom de närmsta veckorna och ha osa den 6/2. Känns det för tidigt om inbjudan kommer redan i mitten-slutet på november? Sen har vi funderat på att ha en brunch dagen efter för dem som vill. Anledningen till det är att vi har många långresta gäster. Eftersom själva bröllopsdagen kommer kosta en hel del, känner vi att det blir mycket att bjuda på brunchen också. Hur hade ni upplevet det om ni var gäst om brunchen var till självkostnadspris? Verkar det snålt?
  Det låter ju jättebra!!

  Jag tror inte det är för tidigt med november... Och att få tidigt svar är ju inte fel.. det satsar vi ju också på! Och att skicka ut en inbjudan så pass 'tidigt' är ju en fördel eftersom ni inte skickar save-the-date.

  Brunch till självkostnadspris tycker jag låter som en underbar idé. Jag har också funderat över en brunch, men har inte tänkt klart den tanken ännu..
 • lordoz

  Jag har också funderat på det där med utomhusbilder... Kanske inte just den gröna aspekten, men mer att det ska ösregna eller snöa eller så..

  Jag tror det kommer vara grönt, i alla fall i vissa delar av landet... (Kanske inte i Norrland, men i alla fall söder om Sundsvall). Snödroppar, vide och kanske rent av björkblad som börjar utvecklas.. Har vi tur så är det ju gröna gräsmattor och tulpaner rent av..

  Men ja, det är svårt!

  För oss är det viktigaste datumet, så kommer stå ut med vädret oavsett... Men det är väl ett val som är upp till oss alla...

  Kanske inte hjälpte direkt, men det är så vi resonerar..

 • lordoz

  Aktiviteten skiftar lite ja... :)

  Jag håller på med inbjudningarna.. Idag är det exakt 5 månader kvar för oss...

  Jag virkar band till stolsdynorna, och virkar rosor till dekoration...

  Så fort jag får till en pysseldag hos min kompis så ska jag göra klart placeringskorten och gästboken..

  Idag försökte jag prova den vita klänningen jag hade tänkt att ha som bröllopsklänning, men det var många kilon kvar tills den passar... Så det är bara att fortsätta kämpa... I slutet på januari ska jag ta mina mått och se om den kan passa eller beställa en ny.. Längre än så vågar jag inte vänta!

  Korsetten har kommit, den är smickrande för midjan, men inte för bysten, så det blir inte just den modellen till bröllopet i alla fall... Såg att de just nu hade 20% på shaping på Lindex (eller om det var Kappahl), så kanske skulle kolla på det istället?!

  Igår var jag och kollade på bio-filmen "Möhippan" med min bästa tjejkompis som ska anordna min möhippa! Men den filmen var riktigt dålig!!! Kändes mest som om den handlade om att förnedra den kraftiga bruden... :(

  Lokal är vi dock fortfarande inte helt klara med... Vi har en till som vi ska gå och kolla på... Får se om det kanske kan bli av i helgen!?!

 • lordoz

  MeLove: Välkommen!

  Majjja: Jättefin klänning!!!

  Personligen passar inte min klänning alls... Så jag går i valet och kvalet hur jag ska göra... Den kommer inte passa i april heller, det är en sak som är säkert... Men hur gör jag nu??? Ska jag vänta till januari och beställa en Kina-klänning? Eller ska jag försöka hitta en likadan klänning som jag har fast i en större storlek... Jisses vad svårt det blev!!!!

  Jag som trodde det var klart, och så får jag börja om på nytt...

  Nu under 2012 hade Bonprix en jättefin vit bröllopsklänning, men den finns ju inte längre... Så varken Halens, Ellos eller Bonprix har nåt... Och jag vill inte lägga jättemycket pengar på en klänning heller... Under 1000:- hade jag tänkt mig...

  Men hur ska jag veta vilken storlek jag har i april? Och när börjar det bli panik att beställa?? Ska man beställa en redan nu och sy in? HJÄLP!!!

 • lordoz

  majja: Den är alldeles för liten.. Sisådär 30 kilo för liten.. :) Så det känns inte aktuellt att sy ut den.. Inte heller känns det helt möjligt för mig att gå ner 30 kilo till bröllopet (även om jag skulle önska och behöva det).

  Jag köpte den ju i våras efter förlovningen och hade jag kommit igång med viktnedgången och träningen redan då så hade det nog fungerat...

  Jag vill ju ha en relativt billig klänning (max 1000 och är egentligen inte intresserad av att ha en brudklänning, utan vill hellre ha en fin vit långklänning. Nu funderar jag ens på om jag vill ha en vit klänning...

  Stoxoz och Majja: tror absolut att ni har gjort rätt... :)

 • lordoz
  SammySally skrev 2012-11-19 17:27:57 följande:
  Du kan ju alltid beställa en billigare kinaklänning (de enklare klänningarna/tärnklänningar i vitt är oftast lite billigare) skulle du inte vara nöjd med den kan du alltid kolla här hemma på "studentklänningar" som kommer in i butik runt februari/mars.
  Tack för tipset! Får fundera lite.. Det som är så svårt är ju att jag fortfarande satsar på massiv viktnedgång.. Så vet inte vilken storlek jag ska beställa... Och när jag verkligen behöver beställa som senast!
Svar på tråden April 2013