Inlägg från: lordoz |Visa alla inlägg
 • lordoz

  April 2013

  mariath skrev 2012-10-08 09:16:16 följande:
  Hej

  Det gick inte att beställa från Calligraphen om man inte har en adress i Sverige att skicka den till.
  Å jag bor inte i Sverige utan i Finland, å då måste jag beställa den från finska motsvarigheten till Calligraphen. MEN där står allt på finska- å jag kan inte finska.. Gråter
  Vad tråkigt!!! Ingen släkting i Sverige som ni kan beställa genom? Alltså använda den personens adress och sedan få det vidarebefodrat?

  Annars så finns ju google översätt..
 • lordoz

  Planeringen går framåt... Sambon tycker det är gott om tid kvar, medans jag funderar på allt pyssel jag tänker göra och inser att jag snart måste lägg i en högre växel.. :)

  Just nu letar vi efter en prisvärd skärmaskin som vi kan köpa för att skära till köttet som vi ska servera på bröllopet. Vi tänkte ha kallskuret och då köpa t.ex. en hel rostbiff och skiva själva. Men det är svårt att tillfredsställa sambons krav. Den ska vara i metall och vara billig.. Samt gärna inte för stor. Inte det lättaste att hitta direkt. JAg har hittat på Ellos, men de dög visst inte...

  Så nu lägger jag det på honom!

  Annars vet jag inte riktigt vad jag ska planera. Den 27:e ska jag på pysseldag hos en tjejkompis.. Då ska jag låna lite pysselsaker som hon har och bland annat fixa placeringskorten och gästboken så de blir helt klara.. :)

  HUr går det för er andra??

 • lordoz
  majjja skrev 2012-10-14 12:02:00 följande:
  ja, jag vill matcha min blivande så sa att han får bestämma vad han ska ha för slips, så utgår jag från det när det kommer till blommorna. De flesta färger är ju fina och tänkte att om jag vill köra lite "tema" så får jag anpassa mig till vad han vill ha :) Han pratade lite om lila slips, eller åt det rosa hållet. Men vi får väl se. 
  Däremot så tänkte jag sätta " I do" strass under skon som är blå. Så finns det blå där även fast det inte syns :)  
  Det låter ju jättebra! :)

  Matcha är en bra sak att satsa på. Och snällt att din m2b får säga till om nåt... :P
 • lordoz
  majjja skrev 2012-10-21 22:09:10 följande:
  vi med :) välkommen till tråden
  Och vi med!!! Välkommen!

  Vart i landet gifter ni er? Hur mycket har ni hunnit planera??

  Jag gifter mig i Norrköping, och har lokalen klart... Dock inte vigselplatsen (ska gifta mig borgerligt) men tycker det är svårt att veta hur man ska göra med tanke på väder och sånt..

  Men har i alla fall skor klara, och eventuellt en klänning (om den passar)... :)

  Just nu håller jag på med gästbok, placeringskort, dekorationer till väggarna och inbjudningarna i en salig röra.. Och så borde jag verkligen komma igång med att virka rosorna som jag ska ha på borden... :)

  Hur går det för alla er andra??
 • lordoz

  Lägg upp prototypen här, eller i nåt av pysseltrådarna, så kan du säkert få input av alla oss andra som pysslar med.. :)

 • lordoz

  Vad roligt att ni gifter er på din 30-års dag.. Låter ju underbart med en sådan inbjudan då...

  Själv fyller jag 30 den 29:e mars, så ungefär en vecka innan bröllopet.. Jag har inte riktigt funderat ut hur jag ska göra med min födelsedag.. Om jag ska fira både den och bröllopet.. eller om jag ska slå ihop bröllopet med födelsedagen?!

  Jag gillar ju fester (och att få presenter) så på det sättet vore det kul med två fester.. men frågan är om man orkar? Och hur gästerna tänker och tycker...

  Nåja, ungefär 5 månader dit, så får väl fundera lite mer...

  Tycker i alla fall att er inbjudan låter intressant, och ser gärna bilder på den sen när du känner dig redo att publicera den.. :)

 • lordoz
  mariath skrev 2012-10-26 09:26:19 följande:
  Se där, du är av en fin årgång då Cool

  Vi resonerade först att vi skulle ha gift oss nästa höst, eller på sommaren, kanske i juni. sen bestämde vi inget mera. Sen funderade jag bara att "på vilken veckodag är min födelsedag nästa år?" "Jaha, det är en lördag. Tänker du samma sak som jag?" Och det gjorde han Tungan ute. Jag har inte direkt gillat tanken på att kalasa på min födelsedag, alltså att ha ett regelrätt födelsedagskalas. Men nu kan jag slå två flugor på samma smäll. Skrattande
  Låter ju som en perfekt lösning för dig då!! Ja, årgången är jättefin. :)
 • lordoz
  majjja skrev 2012-10-27 12:46:58 följande:
  yeey idagkom en bild på min klänning som är under tillverkning


  Jättefin klänning!!!
 • lordoz

  Jag börjar få min utstyrsel klar.. :)

  Denna klänningen (om den passar mig framåt februari/mars, den kan ju vara både för stor och för liten då, beroende på viktminskningen)  Under tänkte jag ha denna korsetten.. (om det inte är för obekvämt med korsett på, har köpt en i min storlek nu så jag kan vänja mig)...


  Sen tänkte jag ha dessa skorna:


  Och slutligen håller jag på att virka en handväska:
Svar på tråden April 2013