Inlägg från: lordoz |Visa alla inlägg
 • lordoz

  April 2013

  Stoxoz skrev 2013-01-04 20:28:23 följande:
  Ja, nu närmar det sig med stormsteg!! Spännande med möhippan, lordoz. Själv har jag ingen som helst aning när min blir, bara att det planeras för en... I helgen ska jag se om jag kan få tag på skor, för i slutet av månaden måste jag prova klänningen med skor och bh för uppläggning mm. Igårkväll pratade jag med en dj, han verkade trevlig, men det är svårt att veta hur bra han är. Men har hört att han ska vara bra. Hur gör ni andra? Ska ni ha dj, band eller inget alls?
  Hur gick det med skojakten??
 • lordoz
  oijbc skrev 2013-01-05 21:12:54 följande:
  Det är så roligt och inspirerande att läsa om allas planer! Vi har varit ute i extremt god tid med allt men nu har vi haft någon månad när vi inte har gjort nånting alls. Nu i veckan börja vi ta upp planerna igen! Vi började med att planerna in för en resa till Tyskland så vi kan få klart baren :D sen tog jag tag i det jag tycker är roligast, SKOR! Jag har min klänning sen 2 månader tillbaka och nu vill jag ta tag i resten så jag kan prova och se helheten! Vårat färgtema är lila. Det kommer vara olika nyanser av lila. Är det någon som har nåt tips på blommor till brudbuketten? För där är jag helt lost!
  Vad skönt med en månads paus!

  Lila skriver du.. Kanske lila tulpaner?? Om du vill ha blommor i färgtemat?

  Kul att åka till Tyskland.. Vi diskuterar just nu här hemma om det lönar sig för oss att åka till Tyskland eller inte... Det vi har kvar är öl, cider, vin och champange.. All sprit är köpt redan! Så ska sätta mig och göra en excellista på riktigt och jämföra..

  Problemet är bara att jag inte vet vilket vin vi ska ha...
 • lordoz

  Jag tyckte med att bilderna var riktigt fina och bra inspiration.. Till och med så jag också vill ha lila tema... hihi! :D

  Ja, ska ni ha öppen bar för 150 gäster oiijbc så förstår jag verkligen att det lönar sig. Vi ska med ha fri bar för våra 50 gäster.. Men spriten köpte jag från taxfreen när jag var på charter i somras, därav att vi bara har måltidsdrycken kvar... :)

 • lordoz

  I helgen ska vi göra inbjudningskorten! :D Och förhoppningsvis kunna posta dem på måndag... Blir väl ca 25 inbjudningar, så det är ju inte sååå många... Hihi!

  Vi har även fått 3 ja, från våra toastmasters.. Så de är bokade! Vill ju att man ska anmäla sina tal och spex till dem, så de kommer stå med i inbjudan!

  Så det enda jag behöver boka nu innan inbjudan kan skrivas är vigsellokalen.. Ska ringa på den imorrn!

  Hur går det för er andra??

  Vi ska förresten åka till Tyskland med har vi bestämt. Så nu ikväll ska vi nog boka en sådan bussresa... Så är det datumet bestämt nu när jag ska lägga schema på jobbet.

 • lordoz

  Jag köpte faktiskt svart...

  Mamma sa att om man bara har vitt så kan man bli väldigt blek.. Så jag tog faste på det. Dock så vill jag inte att det skulle vara nåt allt för färgglatt  , annars hade jag först tänkt rött för att matcha det röda hänget på mitt halsband.

  Men nu var min tanke att ha en svart bolero och sedan kanske ha ett svart band runt midjan eller under bysten där skärningen på klänningen är...

  Den kostade 303:- med gårdagens valutakurs på dollarn..

 • lordoz
  mariath skrev 2013-01-13 17:24:17 följande:
  Vad bra det går för er alla. Blir riktigt avundsjuk ju! Skrattande
  Nu har jag ältlige fått alla mått av mina tärnor så jag kan skicka efter deras klänningar å näbbarnas klänningar.
  Sitter å kikar på sånghäften och program till vigseln. Måste man ha vigselprogram?

  Vi har till och med lyckats boka plats för bröllopsnatten i en 5 stjärnig stuga med bubbelpool och havsutsikt. Vi ska vara där två nätter. Natten före bröllopet far vi dit med bestman och tärnor och näbbar och har lite "get-together"ing. Å bara myser! Följande natt får de andra fara vart de vill, bara de inte kommer dit! Solig

  Vad tror ni om det?
  Vi kommer nog inte ha vigselprogram var min första tanke, men jag tror faktiskt att vi kommer det. Har tänkt att vi ska ha en allsång, och då är det bra med texten däri... Ska bara hitta en bra svensk kärlekslåt som inte handlar om gud eftersom vi gifter oss borgerligt... Några förslag?

  Upplägget med övernattningen innan och efter bröllopet låter underbart!
 • lordoz

  Såja, då var resan till Tyskland bokad med... 1/3 åker vi dit för att handla öl, vin och cider... Sammanlagt får vi ta in 250 kilo, så det känns som om det kommer räcka långt och väl.

  Vi har även i helgen provat ut vin. Så det blir Mauro, både vitt och rött... Skönt att det är klart med.

  I helgen har vi också gjort klart texten till inbjudningarna, så imorrn ska min m2b skriva ut dem på jobbet, så ska jag pyssla med dem på tisdag och så kanske vi kan få iväg dem i mitten på veckan...

  Vi satte 14:e februari som sista svarsdag.. När har ni andra sista svarsdag?

 • lordoz

  Stoxoz: Ja, lite så tänkte jag med... :) Tack, då vet jag att jag inte är helt ute och cyklar när det gäller sista svarsdatumet..

Svar på tråden April 2013