Inlägg från: Nudax |Visa alla inlägg
  • Nudax

    28:e Juli, nån mer?

    Oj vad många inlägg det blev från mig på en gång nu =P

    Saknar också solen! Säger här hemma på skämt "jaha, vart börjar klänningen och vart slutar "Nudax" liksom..."

    Sen oroar jag mig över dagen. Nu kan man ju se prognos fram till den 25:e i alla fall och på orten vi ska vara regnar det fortfarande fram tills dess =(=(=(

  • Nudax
    paet skrev 2012-07-16 17:19:40 följande:
    Haha ja en vit rund sak känner jag mig som
    Haha okej, inte hört det förut =P Men tror säkert att det inte är så! =)
  • Nudax

    Hua, hoppas ni med halsfluss kryar på er snabbt!!!

    Har också en vädrtapp (yr.no) och uppdaterar varje dag. Tyvärr står det regn på schemat för hela fredag 27:e där jag ska gifta mig också... och vi som ska ha ett utomhusbrölloP!!! Hoppas SÅÅÅÅ att det ska bli åtminstone lite sol och uppehåll... uppdaterar varje dag =P

    Sen har vi faktiskt hyrt ett stort tält och så... men det hade varit mycket trevligare att gifta sig under bar himmel som tänkt =S

  • Nudax
    Jeaneettes skrev 2012-07-18 20:13:06 följande:

     


    Gifter du dig också fredag den 27? :)


    Insåg att det kanske lät så, men nej, den 28:e. Dock har det fram tills idag än så länge vara gått att se väderprognos till och med den  27:e =D Därav min kommentar om regn då. Imorgon kommer jag att kunna se hur det ser ut för den 28:e!
  • Nudax

    Har lite lätt pack-ångest =P Imorgon bitti packar vi in oss i en bil och åker 80 mil söderut i sverige till platsen vi ska gifta oss på. Det gäller att inte glömma nått nu! =D

    Lite tråkigt är det att jag har superdålig uppkoppling på plats, och att BT inte har någon mobilapp! Kommer ju knappt kunna vara inne här och kika sista veckan!

  • Nudax
    Charlie13 skrev 2012-07-20 17:41:29 följande:
    Hej alla!
    I förrgår ringde min blivandes mor och kom med en ledande fråga om att m2bs kusin som är ca 12 år yngre än honom och som ingen av oss någonsin umgåtts med bor hos dom nästa vecka och Vaaad ska dom göra med honom. Yey. Vi har nu en till unge på festen som vi inte känner. Göra om bordsplaceringen. Fan. Stressad som man är blir jag jävligt irriterad av såna saker.

    Som om inte DET var nog så ringer m2bs IDIOT till kompis IGÅR och säger att de inte kommer på festen eftersom tjejen KANSKE jobbar. Helvetes jävla skit. Bara att göra om hela borsplaceringen IGEN. Jag tror att jag kan få anfall snart.

    Till råga på allt jävla elände så har jag åkt på VÄRLDENS förkylning nu också. Suck.

    Sorry att jag förstör stämningen men jag är bara så irriterad just nu.
    Känner med dig! Det krånglas en hel del här med och känner det oroväckande kliet bak i halsen.... men det är bara "stå ut" och hoppas och tro på att vår dag kommer bli super ändå!!! (Men förstår din irritation till fullo!!!)
  • Nudax
    Green skrev 2012-07-20 21:22:24 följande:
    ...och därför skiter jag i bordsplacering och alla får sätta sig var dom vill Tungan ute

    Ringde vår vigselförrättare idag för att kolla läget för han hörde ju inte av sig, gör man inte det?

    Jag: Hej det är XX! Skulle bara kolla att allt är som det ska?!
    Han: ??
    - Det ringer inga klockor??
    -??
    -Du ska viga mig och min sambo nästa lördag!
    - Vad hette du sa du?
    - XX
    - Var det kl 12 eller 14,30?
    -Nä, 15 var det bestämt.
    -Bor du på M-gatan?
    -Nej, S-gatan.
    -NX hette du?
    -NEJ!! XX!!
    -Jaha, vänta lite....
    Samtalet bryts och han ringer upp igen
    -Fick du inte reda på allt av din kollega som fick annat för sig? Hon sa att du fick alla uppgifter.
    -Njae, det verkar inte så. DU MÅSTE LÄMNA IN PAPPERNA TILL KOMMUNKONTORET.
    -Vad ska ni mer ha för papper?
    -Vigselintyg mm.
    -Dom har jag ju lämnat in!
    -Till vem då?
    -Brevlådan! Jag jobbar vetdu..
    -Nej där var inga när jag var där igår......eller var det i måndags? Ja då är dom väl där då.... Ja då ses vi nästa lördag.

    Undrar om han dyker upp eller ???
    Kan bli spännande dag det här.
    Men hua så stressande!!! Tänker de inte på våra bröllopsnerver! Åååå! 
    Själv ska jag ringa cateringen imorn, har inte hört ifrån dem... hoppas verkligen inte få samma svar som från din präst!
  • Nudax

    Sitter för övrigt på lillebrors dator som jag lånat, mobilt segt bredband mitt i skogen, men kunde inte låta bli att gå in hit och kolla BT =P Kom ner till min barndomsträdgård igår, mitt utei skogen. Har arbetat med förberedelser här hela dagen. Hoppas verkligen det blir sol på lördag!!!

  • Nudax
    Green skrev 2012-07-21 20:37:45 följande:
    Usch, JAG förstår dig Green! Har gråtit 2 ggr idag p.g.a. liknande saker som du beskriver. Vi gifter oss i min pappas trädgård vilket gör att han också gärna vill lägga sig i vart tältet ska stå etc... på ett sätt är jag ju glad att han engagerar sig, samtidigt vill jag ju bestämma själv.

    Sen är jag asstressad över att varenda jäkla gästsällskap börjar höra av sig och säga "eftersom vi åker så långt så åker vi i god tid för att vara säkra, så vi kanske dyker upp en timma innan". Eller "Visst kan jag komma in och byta om och göra mig iordning när jag kommer fram?" MEN då! Jag vill ju göra mig iordning i lugn och ro utan att någon ser mig i förväg, och vi ska fota och ha oss i trädgåden... Vi har bara närmsta familj och vänner som är injudna och det känns som om hälften av gästerna kommer hänga runt här innan!!! Och när jag blir upprörd över det förstår ingen här hemma det.... men när jag drog liknelsen till min brors bröllop, som gifte sig i kyrka, att "tänkt om vi alla åkt hem till dem innan - mitt när de håller på och gör sig iordning - och stod där allihopa och glodde på dem medans?" då förstår de lite... men det ändrar ju inget. USCH!

    Och så har jag ett par män i släkten som inte kan förstå att begränsa mängden alkohol i sådana här sammanhang, så det stressar också.

    Ja och så som du beskrev Green... mitt i allt känns det som om ens partner blir sur på en... fan jag behöver kärlek mitt i allt detta =P Någon som kramar om mig och säger att den förstår och "tröstar"... men nä, istället blir han trött och sur och drar sig undan och själv är jag så fånig så jag då direkt känner mig ledsen och "oälskad" och så det mitt när man ska gifta oss = tårar för "stackars mig" - haha, usch!
  • Nudax
    MickeochViktoria skrev 2012-07-22 11:50:58 följande:
    Usch vad väderprognosen inte kan bestämma sig... Igår var de ju sol, idag är de regn heeeela dagen. De skulle förstöra hela vigseln då vi ska va utomhus.. Blir trist att klämma ihop sig i byagården...  Hur ser de ut för er? :)
    Har samma problem, vi ska vara utomhus och vareviga dag uppdaterar jag vädret och det är som du säger, regn - sol - regn - sol .... kan det inte bara bli sol!
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?