Inlägg från: Nudax |Visa alla inlägg
  • Nudax

    28:e Juli, nån mer?

    Syllis 2012 skrev 2012-07-06 11:37:52 följande:
    Och då beställer vi sol till alla tycker jag Solig Glad
  • Nudax
    Juli skrev 2012-07-11 13:12:57 följande:
    Jag har ett problem!
    Vår färgtema är rosa. Siden bandet på Injbudningskorten samt sidenbanden vi ska till våra favors går i ljusfuicha. Brudtärnans klänning går även den åt fuscia/cerise hållet. Dock kommer De rosa i festlokalen gå i ljusrosa. Funkar det?

    Samt så kommer även min brudbukett gå i ljusrosa, även brudtärnans samt männens bröstblommor..crosage?(kan inte svara det andra ordet, hahaha)

    Kan man ha det så?
    Tycker också att du kan ha det så! Vi har grönt som temafärg men har valt två olika gröna, en "äppelgrön" och en "skogsgrön" typ... kan tänka mig att det blir samma fina djup i era två rosa färger
  • Nudax
    Syllis 2012 skrev 2012-07-11 17:05:16 följande:
    Fick hem min axelbandslösa Bh och shape trosor i dag.Bhn var perfekt!Men trosorna höll inte måttet.Dom åker tillbaka.
    Så nu blir det att fortsätta jakten på trosor
    Jag köpte nyss de här trosorna från Haléns, blev jättenöjd faktiskt! Ska ha en snörad klänning så det som är så bra med dessa var att de går att öppna i grenen (toabesök). Men jag tog en storlek mindre än vanligt, då satt de bra. Tycker de är helt okej-snygga också, appropå shapingkläder och dess osexighet =D


    www.halens.se/mode-kvinna-underkl%C3%A4der-shaping-3679/g%C3%B6rdel-066820?variantId=923078
  • Nudax
    Juli skrev 2012-07-12 16:42:16 följande:
    Börjar bli rikttigt nervös nu! inte långt kvar nu :)
    Nä, det är riktigt nära nu! =D
  • Nudax

    Nu kan man säga "inte nu på lördag, men nästa lördag"

    Fatta vad nära!?? :D:D:D

  • Nudax
    Syllis 2012 skrev 2012-07-15 10:21:37 följande:
    Åh glädjen bubblar inom mej snart är vi där Glad
    Ja! :D Nu känns det på riktigt =)
  • Nudax
    paet skrev 2012-07-15 10:24:12 följande:
    Under två veckor idag. Jisses vad konstigt det känns :p Tänk att snart är vi där som ni andra också säger! Jag är så orolig för att jag kommer se ut som en blobb på bilderna haha! Jag hoppas verkligen inte det
    Som en blobb? =P
  • Nudax
    Juli skrev 2012-07-15 17:13:27 följande:
    Jag har istället fått höra att jag är stor, att jag är inte direkt smal, lite bred.. Hmm... Av en av florsistena i fredags. Hon menade på at man måste tänka på hur buketten passar till ens kroppstyp.. Jag gick ut därifrån och grät..

    Sedan skulle jag prova klänningen hos sömmerskan igår, och då sa hon att den var nååågot för liiitet precis längst ner. Jag höll på smälla av. Men det fixade sig.

    så jag känner mig fetare än någonsin, och det oroar mig =/ Att jag inte kommer se vacker ut, och gästerna ska tänka, men herregud, hur hon ser ut..

    www.elliwoww.blogg.se
    Otroligt klumpigt av floristen tycker jag! Tror absolut du kommer se alldeles supervacker ut på din dag! Hur många av gästerna är vana att se dig så uppklädd, fin i året och fixad? Kan inte tänka mig att någon skulle tänka annat!
  • Nudax
    EmelieKarlsson skrev 2012-07-15 23:09:30 följande:
    Börjar få lite små panik här...känns som om jag glömt 1000 saker och dessutom kommer vi få det bra svårt att få ihop det ekonomiskt. Fick ett mess angående betalningen på alkoholen idag, när vi beställde så sa de att de skulle kosta mellan 1500-2000 men inte allt..utan hela 3000 ska vi punga ut med. 1000 :- är rätt mycket när ena av oss studerar och får alltså ut ca 3300 denna månad...för det är väl tänkt att man ska leva efter bröllopet också?

    Sorry, har just insett att mina inlägg här nästan enbart varit negativa..men typ bara här jag kan muttra av mig...då min älskade sambo (man om ca 2 veckor :) ) enbart säger att det löser sig alltid, som om han tror det ska börja regna pengar imorgon..
    Men vad irriterande att de säger en sak men sen ger ett annat pris, inte helt okej! Förstår att det anstränger ekonomin då! Vi jobbar båda två (men jag har pluggat nydligt så känner till hur det är =P) och tycker ändå det är svårt att få ihop det till bröllop, så förstår att det kan kännas tungt. Sen tycker jag som du skrev nedan, det är väl här man får passa på att "klaga" så slipper alla omkring en, som inte riktigt kanske förstår sig på allt med bröllop, höra det =)
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?