Inlägg från: Nudax |Visa alla inlägg
  • Nudax

    28:e Juli, nån mer?

    Green skrev 2012-06-19 19:27:13 följande:
    Vår vigselförättare ringde idag.
    Nu har hon helt plötsligt andra åtaganden?? Vi bokade ju i Mars!!
    Nu finns det ju en vigselförättare till i vår kommun och han tar över som tur är.
    Allt var redan fixat och hon ringde mest för att informera om läget och kolla så att det var okej med oss..............som om vi hade så mycket att välja på?!
    Men shit så irriterande! Men kanske mest förvånande?! Ohh hoppas inte våran drar sig ur :S
  • Nudax
    kacan skrev 2012-06-19 21:59:53 följande:

    Det som är klart nu i mitt fest häfte är:


    Välkomnandet av gästerna. Beskrivning av alla gäster. Barn citat om kärlek och bröllop. Gissa förnamn.. Menyn. Vår tids linje. "Ordnings regler". Tack sidan. Har nu kvar att fylla i lite sånger och bilder så är jag nog klar =)


    Har bara allt i datorn. Det ska fixas i rätt ordning och på tryck nr jag känner mig nöjd...


     


    Vad skönt, låter ju som om du är så gott som klar. Låter ganska likt vårt häfte också, rent innehållsmässigt =)
  • Nudax
    Syllis 2012 skrev 2012-06-20 09:18:53 följande:
    Jag har inte ställt mej på vågen på länge.Det tar emot att ställa sej på den.Så den tröskeln har jag inte gått över än.
    Jag gick ner ger 13 kg.Sen gick jag upp flera kilo igen.Då vägde jag mej då på Apotekts våg där får man ju veta en hel del på den lilla remsan som vågen skriver ut bla. fettprocent huva.
    Jag har mäter mej i bland och ser om det blir någon skillnad på cm rumpan lår m.m
    Ja, och det viktigaste är ju egentligen att man mår bra och allt det där =) Jag behöver gå ner just för att komma i klänningen till bröllopet, annars hade jag inte känt samma press - även om jag har kilon som jag borde gå ner. Hur ser det ut för dig gällande klänning och så?
  • Nudax

    Min blivande ska ha svart kostym, vit skjorta, en grå väst under och förmodligen en grön slips i färgtemat... vi har inte köpt hans kläder ännu.

  • Nudax
    Syllis 2012 skrev 2012-06-22 09:34:23 följande:
    Klänningen satt fint när jag provade den för några veckor sedan.Och jag hoppas den sitter fin på den stora dagen med.
    Är det mycket som du behöver gå ner för att klänningen ska passa?
    Vad skönt, då tycker jag inte du ska behöva tänka nått på vikt =) Njut av tiden inför bröllop! Tja... jag vet inte riktigt, har inte vågat prova den sista tiden. Men tror dessvärre jag helst skulle behöva tappa 5kg för att den ska sitta. Så nu är det hårdträning och kost som gäller. MEN skulle den inte passa tänker jag inte panika över det. Då tar vi en tripp till en stor bröllopsbutik med både nya/begagnade klänningar och ser vad vi kan hitta. Sen säljer jag den jag skulle haft för att försöka få till det ekonomiskt. Men jag hoppas min passar =S
  • Nudax
    Green skrev 2012-06-23 19:01:22 följande:
    Nu blir jag allt lite nyfiken!

    Ni (eftersom det verkar vara flera som gör såhär) köper alltså en klänning som ni inte kommer i men tror att ni ska kunna/hinna banta/träna sig i till bröllopet?!

    Hur länge innan har ni köpt dessa klänningar och hur mycket har dom kostat?

    Jag beställde en kinaklänning (ca 800 som visade sig vara katastrof när den kom. Såg inte ut som den skulle och var alldeles för stor.
    Knatade in till lokala brudbutiken och köpte en vacker sak. sitter som en smäck och jag kom undan med 3700:-
    Detta anses visst ändå vara budgetalternativ enligt bröllopsmagasinen Förvånad
    <8000:- budget
    8-15 000:- normalt
    >15 000:- lyx
    Det är då min plånbok börjar undra!
    Min klänning kostade 4799kr på rea. Det var Lilly som reade ut sina på näst intill halva priset. Från början kostade den 7999kr - ett pris vi INTE kunde eller tänkte betala =P Jag köpte den därför, hade sett ut den och gillade den och var orolig att den skulle hinna sälja slut, innan den skulle försvinna - redan ett helt år innan bröllop.

    Eftersom jag visste att jag skulle gå ner i vikt innan köpte jag den i TVÅ storlekar för liten =D Min tanke var/är alltså att skulle den inte passa säljer jag den - får in kanske 2-2500kr och för dessa gör jag som du gjorde, går till en butik och köper en som passar för den summan. Har sett ut två bra butiker som har såväl nya som begagnade klänningar.

    Hitills har jag tappat 13kg! Så jag har alltså inte bara tänkt utan också gjort =P Men ännu fattas några stilkilon för att den ska sitta bra/snyggt... så kämpar på =) Bättre (strängare) motivationshöjare är nog svårt att finna ;D
  • Nudax
    paet skrev 2012-06-28 11:48:34 följande:
    Hörni!! {#emotions_dlg.flower}EN MÅNAD KVAR IDAG!!{#emotions_dlg.flower} Var tog tiden ivägen? Tyckte det nyss var ett halvår kvar!
    Ja shit! Så svårt att fatta!!! :D Och med min nedräknare (som räknar "fram tills dagen ska komma") så är det idag 29 dagar kvar, så sjukt att det är under 30... :D
  • Nudax
    paet skrev 2012-06-28 13:38:19 följande:
    Vilket klockslag ska du gifta dig? Den gemensamma vi har här uppe i TS är från 15. Visste inte vad jag skulle ställa in den på

    Vilka tider gifter ni er ni andra?  
    Ja just det, den har jag inte tänkt på! =) Min räknare är likadan, fast den visar bara dagarna, en app på telefonen =) Jo vi igs 15.00 så det är perfekt för mig =P
  • Nudax
    Jeaneettes skrev 2012-07-05 19:08:18 följande:

    Åh super fin!


     


    En annan fråga vart ska alla åka på bröllopsresa? jag har panik vi har inte kommit på en vart vi ska åka, kan ni inte skicka en länk också :)


    Vi kommer att åka 2 veckor till Egypten i oktober! Det blir både sol & bad och många spännande utflykter.
  • Nudax

    Åhhh.... inom 10 dagar kommer man att börja kunna se väderprognoser för vår dag! =D

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?