Inlägg från: Charlie13 |Visa alla inlägg
  • Charlie13

    28:e Juli, nån mer?

    Idag går vårt OSA ut, det är ca 15 st som inte svarat, så m2b sitter just nu och ringer och frågar då det BARA är folk från hans sida som missat. En del ska inte komma och trodde att vi förstod det när de inte svarat, andra trodde det var så självklart att de skulle komma så de hade inte svarat?! SUCK!!!!


     

  • Charlie13

    Huhu vad alla bor nere i söder! :D Själv är jag från Kiruna, svårt att ta sig högre upp ;)

  • Charlie13

    Från det ena till det andra; Vi har beställt en cake topper samt bestämt utseendet på tårtan (svägerskan får fria händer med innehållet med enda direktiven ; INTE choklad och det SKA finnas med hallon!)


    Cake toppern (på svenska...??) är Snurre Sprätt och Lola Kanin i brudutstyrsel, 17 cm höga från kakburken.se! Jättefina! :) 201 kr inkl frakt!

  • Charlie13

    Hoff vikten.. Jag är inte alls nöjd egentligen, men jag har redan gått ner så pass mycket att jag inte kan ha klänningen om jag går ner mer. (går inte att sy in, har kollat.) är 165 cm och väger 63, vilket verkar vara bra mycket mer än alla andra här :O


    På borden ska vi ha ett a4papper vikt som en triangel där ena sidan har Menyn, andra sidan har "gästpresentationer" av de 6 som sitter vid det bordet, vi har inte skrvit ut vem som är vem utan tanken är att de ska få prata om vem som är vem! Tredje sidan har jag inte bestämt mig för ännu, antingen vad det finns att dricka eller allmän info om taxinummer, eller om någon annan har bra förslag?! :)


     


    Sen har ju våra servitörer krånglat och 4 st har hoppat av, så nu har vi bara 4 st kvar. Skulle behöva åtminstone 2 till, men det verkar svårt.


     


     


     

  • Charlie13

    Hoff det lät jobbigt. Ja man får bara försöka att lära sig att älska den man är. Oftast spelar det ingen roll hur mycket du än förändras, man hittar ändå alltid något nytt att störa sig på.


     


     

  • Charlie13

    Hej hopp.


    Förbannad blivande brud här.


    Vi har BOKAT syrrans kompis som är duktig på att fotografera. Hon skulle ta bilder i kyrkan, gruppfoto utanför kyrkan, alla gästbilder (typ photoboot-aktigt) samt när vi skär tårta, kastar bukett osv. Sen alternatvit porträtt på oss utomhus så att vi kunde använda till tackkort. Vi kom överrens om 500 kr, mest för att hon fick använda våra bilder som reklam och att vi känner henne och så.


    NU SÄGER UNGJ*VELN ATT HON INTE HAR LUST LÄNGRE!! 400 olika dåliga anledningar, hon har inte rätt objektiv, det blir för lång tid att fota på, (vi ändrade då så att hon bara behövde fota 1 timme max), nä då var det för kort tid, sen var det för lite betalt (i början ville hon ställa upp gratis!!?!?!) sist var det för att hon mest är intresserad av porträtt och att hon tycker det blir för få porträtt att fota. Vem som helst kan göra resten men hon är inte intresserad längre.


    Och hon ska starta företag? Huhuhu, stackars hennes kunder om det är så här hon beter sig.


     


    Att tillägga så är det en festival i Piteå samma helg vi gifter oss. Misstänker SKARPT att den kan ha en viss dragningskraft och att det därför kommer upp sämre och sämre ursäkter.


     


    Att tilllägga så är hon 19 år..................

  • Charlie13

    Tack hörni. Det jag mest vill är ju att få någon som kan fota gästerna. Vi vill gärna kunna lägga in de bilderna bredvid vad de skrivit i gästboken!

  • Charlie13
    ajmb skrev 2012-06-21 22:59:14 följande:
    Har du inte någon väninna som kan ta korten...jag gjorde det till min lillasyster när hon gifte sig. Hon å andra sidan visste inte om att jag gjorde en bok av deras dag.
    En mycket uppskattad present....

    Hoppas det löser sig.

    Trevlig midsommar

    Ja, mamma skulle hålla lite koll på det. Vi tänkte helt enkelt att vi slänger upp en kamera på ett stativ så får alla fota varandra. Lite tråkigare, men vad ska man göra!


     


    Har jobbat som en galning! Så nu ska jag läsa igenom tråden, har ju missat hur mycket som helst!!!

  • Charlie13

    Paet: Superfin klänning!!


     


    Alla: Börjar ni bli stressade än? :P

  • Charlie13

    hahaha vad skönt att höra ;)


    Jag känner också lite panik med just maten. Inte kostnaden då vi gör själv, utan mer att det är sånt man inte kan köpa på sig innan. Utan vi MÅSTE handla samma vecka, DET känns pissjobbigt! Kommer garanterat att glömma något!! Lär ju bli ca 40 vändor på Coop! :)


     


    Köpte i alla fall 20 st 1,5 L drickor från Dollar store nu i helgen.(10 kr st inkl pant!!) Tyvärr så finns ju inte den här i stan utan 11 mil bort, men vi hade ärenden dit ändå så vi passade på! Det räcker väl i alla fall till 1 eller 2 glas per person, sen är tanken att vi kör på saft! (alkoholfri middag!)

  • Charlie13
    Syllis 2012 skrev 2012-07-03 10:04:57 följande:
    Jag kommer bli överlämnad på vårat bröllop.Men jag kommer gå på den vänstra sidan.
    Shit, det har jag inte ens tänkt på. Nu har jag visserligen inte kollat med prästen om det går bra men det måste det väl göra.. Hoppas jag.. Men jag tror nog också att det blir att jag går på vänster sida?
  • Charlie13

    Jösses vad man missar mycket här i tråden när man jobbar som en idiot! Har precis läst igenom allt igen!  (en halvtimme innan jag börjar jobba igen!!)

    När jag slutar ska vi i alla fall och handla godis till godisbuffén, dricka, saft, tepåsar, kaffe och sås. Ja, vi tänker ha sås från typ knorr eller blå band. Tänker då inte börja med någon sås från grunden dagen innan! Huuh!

    Någon som har mer tips på saker som håler som man kan inhandla redan nu? Tungan ute

    Ajmb: Jättefin klänning! Jag  tror som du, det fungerar att vika ner axelbandet om man vill. Fast den var skitfin med bandet uppe också!! Svårt.

  • Charlie13

    Hej alla!
    I förrgår ringde min blivandes mor och kom med en ledande fråga om att m2bs kusin som är ca 12 år yngre än honom och som ingen av oss någonsin umgåtts med bor hos dom nästa vecka och Vaaad ska dom göra med honom. Yey. Vi har nu en till unge på festen som vi inte känner. Göra om bordsplaceringen. Fan. Stressad som man är blir jag jävligt irriterad av såna saker.

    Som om inte DET var nog så ringer m2bs IDIOT till kompis IGÅR och säger att de inte kommer på festen eftersom tjejen KANSKE jobbar. Helvetes jävla skit. Bara att göra om hela borsplaceringen IGEN. Jag tror att jag kan få anfall snart.

    Till råga på allt jävla elände så har jag åkt på VÄRLDENS förkylning nu också. Suck.

    Sorry att jag förstör stämningen men jag är bara så irriterad just nu.

  • Charlie13

    MickeochViktoria: Nä alltså det finns ju med barn på festen men bordsplaceringen och allt var ju klart. Sjukt irriterande. Nä ringer det någon till nu så går jag fan i mig i taket!

    Krya på dig du med!

  • Charlie13

    Pust och stånk och stön!

    Efter min helvetesförkylning veckan innan bröllopet, stressen, pressen och känslan av eufori så har vi äntligen landat hemma efter en kort semester! Har fått bilderna från amatörfotografen, mommo och moffa och moster. hittills är alla jättefint, vi har hittat vårt tackkort också bland dem! Nu väntar vi in lite bilder från min faster samt anders familj!

    Har skrivit låååååånga inlägg om bröllopet och det kommer upp en om dagen i bloggen med start imorgon kl 12, om det är någon som är intresserad av att läsa :)

    sannevikenas.blogg.se

    Äntligen kan jag kalla mig FRU! vilken känsla :D

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?