Inlägg från: Ingride |Visa alla inlägg
  • Ingride

    28:e Juli, nån mer?

    Vi gifter oss också detta datum. Jag har läst mycket på Bröllopstorget, men inte skrivit några inlägg tidigare. Vi är äldre än de flesta här och gifter oss båda för andra gången. Det blir ett bröllop med de närmaste, ca 30 stycken. Vi ska vara på ett pensionat och bjuder på mat och övernattning för gästerna. Vi hoppas på vackert väder, så att vigseln kan ske utomhus.

  • Ingride

    Vi gifter oss kyrkligt. Det är en kvinnlig präst, som min blivande man känner sedan tidigare som ska viga oss och det känns bra. Pensionatet ligger vackert vid en sjö och vi hoppas kunna ha vigseln nere vid sjön.

    Vi har inte lyckats få tag på några musiker och nu känns det för sent. Vi satsar på inspelad musik istället.  

  • Ingride

    Det var väl en ovanligt korkad florist, som fäller en sån kommentar. Sånt kan man klara sig bra utan att behöva höra. Hur menar hon i så fall att en brudbukett anpassad för lite "bredare" brudar ska se ut? Ska de liksom vara droppformade på tvären då eller  

    Jag är också för fet. Jag gick upp två kilo på semestern i Spanien i juni och ligger i hårdträning för att gå ner dem Raska promenader varje morgon innan frukost ska nog göra susen.  

  • Ingride

    Vi tänkte också ha utomhusbröllop. Visserligen kan vi vara inne i festlokalen, men vi vill vara vid sjön. 

  • Ingride

    Clinique har en väldigt bra mascara. Den går att tvätta bort med varmt vatten, men sitter fint hela dagen. Klarar både regn och tårar. Den är dyr, men väl värd sitt pris. 

  • Ingride

    Vi ska hämta brudklänningen imorgon. Det ska bli spännande att prova den, nu när den är upplagd till min längd och försedd med snörning bak. Det mesta är klart. Ringarna hämtade vi i fredags, blommor och tårtor är bestälda. Lite bröllopsnerver har vi ändå, fast vi ska vara på restaurang och inte behöver fixa så mycket själva.

  • Ingride

    Facebook är farligt ibland. Alla inser inte hur många som kan läsa det man skriver där. Ibland är det bra, ibland är det dåligt. 

  • Ingride

    Vår vigsel tar också ca 30 minuter och vi vill vara på stranden. Hoppas verkligen på uppehållsväder. Vi var och hämtade klänningen igår. Den är superfin och längden blev helt perfekt. Sömmerskan har gjort ett jättebra jobb. 

  • Ingride

    Vi håller tummarna för strålande sol. Visst kommer vi att bli gifta även om det regnar, men stämningen blir bättre med vackert väder. 

  • Ingride

    Det kan de väl inte göra. Det måste väl vara värdparet som avgör bordsplaceringen. Vi har fasta platser under maten, men sen flyttar vi nog om borden, så kan folk sitta med vem de vill medan det är underhållning, dans och kaffe. 

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?