Inlägg från: Ingride |Visa alla inlägg
  • Ingride

    28:e Juli, nån mer?

    Varför fick de veta bordsplaceringen i förväg? Vi tänker bara sätta upp ett anslag i lokalen, samt naturligtvis sätta ut placeringskort. Sen får gästerna gilla läget. Vi har gjort vårt bästa för att få en bra blandning av folk.
     

  • Ingride

    Vad gjorde du med din slöja, Juli? 

    Jag vill gärna ha slöja, men blivande maken tycker det är att ta i. Han tycker att det blir för mycket kläder och för lite "jag" och helst vill han bara ha mig som jag är. Brudklänning blir det i alla fall och den hämtade vi igår. Den är _så_ fin.

    Jag trodde inte att jag skulle vara så uppstirrad som jag, men det är mest kul. Nu har ju dessutom vädret slagit om och det gör jättemycket för mitt humör.

    Idag har jag vikt placeringskorten och lagt dem i en plastmapp, samt packat en liten portfölj med placeringslista, bröllopsprogram, allsångshäfte, frågor till tipsrunda med pennor och något mer som jag inte minns just nu. Jo, jag ska nog lägga det i en större portfölj, så att även vinsterna till tipsfrågorna får plats. Sen gäller det bara att komma ihåg att ta med allt på lördag. Säkert glömmer vi något.

    Idag har vi också köpt det sista godiset till gottebordet. Frukten ska vi köpa på fredag. Blivande maken ville ha sega råttor och det var jag egentligen emot, så jag var rätt glad över att det inte fanns.... Nu blir det Turkish delight, Marabou mjölkchoklad, chokladpraliner i papper, geléhallon, små kokostoppar, jordnötsbågar och chips.  

  • Ingride

    Det är inget fel på sega råttor. Jag bara skojar. Gillar det inte själv, men min smak är ju inte den enda rätta.
     

  • Ingride

    Vi har så roligt, min blivande man och jag. Vi är båda lika engagerade i alla förberedelser. 

  • Ingride

    Vad härligt det ser ut med möhippa. Jag fick ingen, men det är väl inget man ska förvänta sig när man gifter sig för andra gången,

    Nu sitter jag här med färg i håret och har just hjälpt blivande maken att klippa håret i nacken. Solen strålar och det hoppas jag att den kommer att göra imorgon också. 

  • Ingride

    Jag har faktiskt sovit ganska gott inatt, men vaknade alldeles för tidigt. Då gick jag upp och drack kaffe och lade mig sedan och vilade en stund. Nu har blivande makens kompis varit här med goda frukostfrallor och de har gett sig iväg för att hämta blommor, tårtor och rostbiff till vår lunch. Döttrarna och jag ska göra om köket till skönhetssalong alldeles strax, men just nu är badrummet ockuperat av långduschande tonåringar.

    Jag hårdbevakar väderprognosen för Örkelljunga. Just nu förutspår Yr att det inte ska börja regna förrän efter 18.00. Vi hoppas på det. 

  • Ingride

    Vi hade också en helt underbar dag. Vi vigdes utomhus och fem minuter efter att ceremonin var slut började det ösregna. Vi fick flytta minglet och fotograferingen inomhus, men annars gick allt precis som vi hade önskar. Vi är trött, men lyckliga. 

  • Ingride

    Jättekul att se era bilder. Jag har fortfarande inte fått några papper angående namnändringen. Vi får ringa och kolla imorgon. Jag vill ju ha nytt pass. 
     

  • Ingride


    Nu har vi kommit hem från vår bröllopsresa till Nessebar i Bulgarien. Vi bodde på underbara Bilyana Beach med all inclusive. Vädret var toppen och det var totalt avstressande och härligt. Kort flygtid och kort transfer. 
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?