Inlägg från: Head Over Heels |Visa alla inlägg
  • Head Over Heels

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    sannasofia skrev 2012-05-22 13:40:13 följande:
    Nu har det hänt grejer, har knappt ens haft tid att logga in här..

    Förra veckan hämtade jag ut min ring, UNDERBAR!! Jag vill ha den på nu med detsamma! dock märks det att jag inte kan ett skvatt om diamanter egentligen för jag hade fått för mig att den hade nio 0,3 diamnater, men i själva verket var det nio 0.05. Snacka om noll koll! Den är som sagt underbar och precis som jag ville hade!

    under helgen var jag också hos min mamma och hämtade min klänning. Eftersom jag bor långt därifrån nuförtiden så har jag inte sett klänningen sedan den inhandlades i februari, och den var faktiskt vackrare nu än vad jag tyckte då. Nu är den inlämnad hos sömmerska för lite justeringar.

    Jag fick även min möhippa i lördags!! Trodde inte att det skulle bli någon eftersom jag bor så långt bort från mina närmaste vänner. Det som jag trodde skulle bli en lugn kväll med lite klänningsprovning och mys med äldsta barndomnsvännen slutade med kidnappning, trerätters middag, prat och vindrickande med gamla vänner till sena natten.

    Inget kyssäljande eller andra pinsamheter, bara en mycket trevlig kväll med goda vänner som jag inte har träffat på länge! Precis en sådan kväll jag ville ha!

    Så härligt att få hämta ut ringen! Jag vill också köpa min vigselring nu! Om det blir den ringen vi tittat på så dröjer det ett litet tag till då både vigselringen och förlovningsringen behöver ändras...


    Spännande med möhippa!! Jag går runt och är lite smånervös varje dag här... Det kan ju faktiskt bli när som! Hoppas att det blir "ganska lugnt" och utan pinsamheter. Jag gillar egentligen inte såna överraskningar, men man har inget val här tror jag ;)


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Bara en gäst som inte lämnat besked nu förresten! Skönt då det är över en månad kvar till osa :)


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels
    sannasofia skrev 2012-05-22 14:09:41 följande:
    För oss har inte ens hälften svarat.. Hur tolkar man det? dock har ingen svarat att de inte kommer.. Det vore ju skönt att redan nu få veta hur många som dyker upp..

    Hur många gäster har ni bjudit?

    Jag tror att många tror att osa dagen är den dag då man vill att de ska svara... Så du behöver nog inte oroa dig ;) Vi kommer att bli ca 40 gäster som det ser ut nu. Ett lagom stort litet bröllop enligt oss :)


    Hur många har ni bjudit?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels
    Anjesckan skrev 2012-05-22 23:17:41 följande:
    Hej!

    Vi gifter oss också den 18 augusti i år :) är redan nervös haha!
    hur mkt har ni andra hunnit planera/göra klart inför dagen? känner mig lite smygstressad redan
    Så roligt :) Jag är också nervös! Jag hade gärna haft allt färdigt nu... Det vi har kvar är mest inhandling (dekorationer, dricka o sånt), men även vigselring som ej är köpt ännu :) De "stora sakerna" har vi bokat... Hur ligger ni till i planeringen?
    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels
    sannasofia skrev 2012-05-23 11:13:03 följande:
    Hindersprövningen damp ner i brevlådan igår, skönt då kan man bocka av det.

    På tisdag ska vi träffa den som har hand om lokalen vi ksa hyra och prata med henne som ska laga all maten, det är så skönt att det verkligen börjar hända saker igen Glad

    Hur har det gått för er?


     


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels
    millemill skrev 2012-05-31 13:14:37 följande:

    Hejsan!


    Vi har också valt den 18/8 till vår dag!


    Lokalen är klar, prästen bokad, klänning klar, väntar på näbbklänning till vår dotter som en vän ska sy, m2b´s kläder ska köpas in nästa vecka.


    Har inte hunnit läsa igenom hela tråden, men hur ska ni ha håret?


    Så roligt! :)


    Jag har tänkt att ha lite hår hängande som ska lockas och så lite tuperat uppe på huvudet och ett diadem med stenar i... Jag är såå dålig på att förklara, men hoppas ni förstår... ;)


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Jag hade också funderingar på pioner i brudbuketten först, men det är inte säsong för dem i augusti tyvärr... Så just nu (kanske ändrar mig hehe) tänker jag ha stora rosor i stället. Kan tänka mig david austin rosor tex "miranda" eller "william morris" :)


     


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Det får du gärna göra "Viii" :) Ja, nu börjar det faktiskt kännas lite nära!


    Gällande ris så har de (på bröllop jag varit på) antingen delat ut små organzapåsar när man kommer in i kyrkan/alternativt lagt ut i kyrkbänkarna...Jag har nog inte varit på något bröllop där man haft bubblor :) Vi själva har funderat på bubblor... Fick en liten idé om att rosblad skulle vara fint att kasta, men det blir kanske lite krångligt?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Åh! Jag börjar verkligen bli nervös nu! Även om jag tror att vi har koll på det mesta så känns det som att vi har såå mycket kvar... Jag känner ganska stor stress över att det mest verkar vara jag som funderar och fixar. När jag frågar min blivande man om saker säger han oftast "ja, kanske det" eller "ja vi får se". Bridezilla-varning light kanske ;) Tur att det är dax för lite semester snart så att vi kan fixa mer tillsammans. Veckan efter midsommar har jag en konsultation med frisören inbokad och jag var i kontakt med make up artisten häromdagen om min sminkning... Sen blir det även provsmakning av bröllopstårtan snart :) Vad ska ni ha för tårtor och smaker?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Ska ni/hur ska ni dekorera i kyrkan?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3