Inlägg från: Head Over Heels |Visa alla inlägg
  • Head Over Heels

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    sannasofia skrev 2012-04-18 14:32:34 följande:
    Ännu roligare om blivande maken hade gett en present till oss den 18 varje månad tills bröllopet Tungan ute ha ha
    Ja! =) Får se när han kommer hem idag.... Han kanske har tänkt ut nåt ;)
  • Head Over Heels
    sannasofia skrev 2012-04-21 10:57:35 följande:
    Apropå det här med presenter.. så kom min underbara blivande man hem med rosor och choklad igår kväll, eftersom vi har setts så lite den senaste tiden då han har jobbat så mycket.
    Dessutom tog han sig tid till lång sovmorgon idag.. underbart!

    Vi hann verkligen prata igenom mycket som handlar om bröllopet och knöt ihop många lösa trådar..

    Jag fick också veta att han tänkt att ha smoking på bröllopet, blir säkert jättesnyggt! (bara han låter bli den där gördeln som man kan ha till... huvva)
    Vad ska era blivande män ha på sig? och vad ska ni ha för klänningar?

    Så mysigt!


    Vi skulle tittat lite på vigselringar idag, men hann inte innan butikerna stängde! Visste inte att de stänger tidigare än de andra affärerna som har öppet till 16... Får bli nästa helg istället :) Min blivande man ska nog ha kostym o jag ska ha en axelbandslös klänning i färgen ivory. Det finns ju hur mycket som helst att välja på, likaså när det gäller ringar!

  • Head Over Heels

    Hur går det för er i bröllopsplaneringen?


    Här händer det inte så mycket just nu... Tänkte prata med floristen om några veckor gällande brudbuketten. Jag skulle vilja ha pioner, men har förstått att det kan bli lite klurigt i augusti. Såg nån bild på vita blommor med svart i mitten (har sett rosa också), anemon tror jag de heter, men vet inte hur de blir i en bukett o om de finns i augusti.


     

  • Head Over Heels
    Sandra och Joakim skrev 2012-04-26 21:12:20 följande:
    Ja vi funderar faktiskt på om man skulle ta och köpa sig ett varsitt vitt romantiskt paraply "ifall att" =)
    Man vill ju gärna få utomhusbilder och då får man väl tänka mer praktiskt när det gäller augusti månad.. Hoppas däremot på att det regnar i början av månaden och att det hinner stabilisera sig lite tills det är dags för oss!
    Om det nu måste regna så tycker jag att det finns ganska många fina paraplyer man kan ha... Jag vet inte hur man postar bilder i inlägget så jag lägger till en länk :) http://tipsombrollop.blogspot.se/2011/02/paraply-snygg.html Hoppas man kan göra så också =)
  • Head Over Heels

    Hur ska ni göra med vigselprogram och festhäfte? Känns som att det är nåt man kan göra själv? Festhäfte är väl en sak, men vad ska i så fall vara med i vigselprogrammet? Nån som har lite tips?


     


     


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Sitter och klurar på en annan sak också... Är det nån som tänkt ha bara vigselringen när ni gift er eller ska ni ha båda ringarna tillsammans? Vi har hittat en ring till mig som vi båda tycker är jättefin, byter man skena på den så passar den min förlovningsring :) Men jag tycker nästan att det blir finare med bara vigselringen (har en 5mm bred förlovningsring)...Dessutom har jag inte kunnat prova den exakta kombinationen, eftersom ingen butik har vigselringen men den skenan som är i förlovningsringen...


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels
    LittleMissMe skrev 2012-05-02 20:41:08 följande:
    Å vigselprog. kommer vi att skippa! Alla vet ju vad dem ska göra i kyrkan...de e lite annat vid begravningar då ett progr. behövs för psamler å tal å dyl. Men festprogr. kommer vi nog tillverka själva, nåt ganska enkelt.

    Funderar också på att skippa vigselprogram. Nog inget folk sparar ändå... Och göra ett enklare festprogram med sånger, "ordningsregler", några ord om varje gäst o lite smått o gott :) För det är kul att bläddra i :p


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Å nu vill jag bara att tiden ska gå fort till den 18/8 <3 Men nästa vecka är det "bara" 100 dagar kvar ;)


    Vet nån hur långt innan bröllopet man brukar ha vigselsamtal med prästen?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels

    Har ni köpt era vigselringar? Vi har tittat runt ganska mycket, jag har nog ändrat mig gällande vilken ring jag vill ha ungefär hundra gånger ;) Men nu har jag hittat en som jag vill ha (blivande mannen tycker också att det är den finaste). Men den kommer att landa på nästan 12000 och jag tycker det är rätt mycket! Vad ska/har ni betalat för era ringar (extrapris, eget guld eller liknande)?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Head Over Heels
    LittleMissMe skrev 2012-05-13 21:30:17 följande:
    Har nån av er varit i kontakt med prästen som ska viga er?
    Inte vi heller. Jag funderar på om man kan kontakta prästen själv? För tänk om det inte "känns bra", med prästen... Vi hade önskan om en präst som tyvärr inte kunde vårat datum, så vi fick en "sommarvikarie"...
    ♥ 18 augusti 2012 ∞
Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3