• Head Over Heels
    Äldre 5 Mar 16:11
    53510 visningar
    402 svar
    402
    53510

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Vi ska gifta oss den 18 augusti 2012 och har precis börjat planera... Snackar gärna lite här med fler som ska gifta sig det datumet Hur ligger ni till i planeringen? Tankar och roliga idéer på allt från kläder, ring, vigsel, fest med mera mottages gärna!

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3
  • Head Over Heels
    Äldre 5 Mar 16:30
    #2
    MariaFredrik12 skrev 2012-03-05 16:21:42 följande:
    Kul! Jag med :)
    Gifter mig i Stockholm (Solna kyrka).
    Har bokat kyrka, lokal, frisör, fotograf. Bestämt blommor och tema....
    Hur går det för dig?

    Så roligt =)


    Vi har bokat kyrka, det är allt faktiskt. Men jag ska fråga några vänner varav en är frisör, en make up artist och en med floristutbildning... Vilket tema ska ni ha?

  • Head Over Heels
    Äldre 6 Mar 09:02
    #6

    Så kul med flera :) Det är ju hur mycket som helst som ska planeras! Jag är lite nyfiken på vad ni tänkt er för tema, vi har pratat lite om "havstema", men jag undrar om det inte blir "lättare" om man väljer en eller två färger istället... Håller med om att maten är bland de dyrare att fixa. Frågan är vilket som blir billigast, att göra själv eller att ha catering? Men det kanske är värt några extra slantar om man slipper göra allt själv...


    Vilken rolig idé med inbjudningarna Jersey! Det är ju både annorlunda och kul :)

  • Head Over Heels
    Äldre 6 Mar 13:02
    #8
    fasit skrev 2012-03-06 12:47:45 följande:
    Hej!
    Vi gifter oss också 18 aug i Karlskrona. Vi har alldeles nyss skickat inbjudningar. Vårt tema kommer vara orange om man nu kan kalla det för tema. Om ni vill se inbjudningarna och lite annat pyssel så kika in på bloggen:)
    Lycka till med allt i planeringen. Jag själv funderar just nu på om och hur mycket hjälpe jag vill ha med frisyr, smink osv..
    Vilken fin blogg! :)
  • Head Over Heels
    Äldre 8 Mar 08:48
    #14

    Jag sitter och funderar på temafärg... Gillar färgen cerise, men har även funderingar på färgen petrol (min blivande man är väl inte överförtjust i cerise), är det någon som tänkt ha petrol eller som vet en sida där man kan hitta lite inspiration?

  • Head Over Heels
    Äldre 8 Mar 16:25
    #24
    MariaFredrik12 skrev 2012-03-08 10:27:40 följande:
    hmm vad är petrol för färg?? :)

    Det är lite grön/blå/turkos färg :)


     

  • Head Over Heels
    Äldre 16 Mar 08:30
    #33

    Igår provade jag bröllopsklänningar! Finns så mycket fint, men jag tror att jag vet vilken modell jag vill ha nu i alla fall ;) Ni som köpt era klänningar, har ni gjort det i butik, sytt upp, online, begagnat?


    Sen kan vi även bocka av festlokal på listan nu. Snart ska inbjudningarna skickas :)

  • Head Over Heels
    Äldre 17 Mar 08:49
    #36
    Siljan84 skrev 2012-03-16 19:25:29 följande:
    Vi ska oxå gifta oss då, vi gifter oss utomhus hos mina föräldrar en har inte skickat inbjudningar än. Känns spännande och nervöst! Det har ju pratats massa om färgtema och grejer. Vi valde bukett först och körde färger utifrån det. Man måste ju ha nått att utgå ifrån. Men jag tänker som jag gör när jag ska inreda/göra om hemma. Väljer först mörkt eller ljust sen brukar jag köpa en kudde eller en tavla som jag verkligen gillar så använder man den som bas, låter kanske skitpuckat men det underlättar och begränsar vilket är skönt när man ska ta beslut om massa saker. Har ni några tips på lekar så är jag oxå nyfiken! Jag tänkte köpa min klänning på nätet, uppsydd efter mina mått å sydd i Kina så har ingen aning om det fungerar men till det priset är det värt att pröva! Kommer hålla koll på den här tråden!

    Det låter som ett smart sätt att planera "färgtema" tycker jag :) Jag har tänkt mig att ha rosa/cerise i min brudbukett, men vi får se vad det blir tillslut... Jag har hört ganska många som beställer sin klänning från Kina och vad jag förstått så är de flesta nöjda! Men en kompis till mig skulle betälla sin klänning på nätet och hade först mailkontakt med dem ett bra tag och sen slutade de bara höra av sig... Men det var säkert inget seriöst företag då! Vad ligger de klänningarna i för prisklass?


     

  • Head Over Heels
    Äldre 17 Mar 09:08
    #38
    1700tal skrev 2012-03-17 09:04:14 följande:
    Hej flickor, får man vara med i denna tråd kanske? Vi gifter oss oxå den 18 aug och det vore jättekul att följa andra i planeringen, se hur långt andra kommit och när ni gör vad osv. Har tittat in i tråden då och då men nu ska jag läsa igenom vad ni skrivit mer ordentligt!
    Välkommen :)
  • Head Over Heels
    Äldre 17 Mar 09:39
    #42
    1700tal skrev 2012-03-17 09:23:08 följande:

    Vad kul! Vilken modell föll du för då? Gillade du nån särskilt eller har du mest fått klart vilken siluett osv? Själv beställde jag flera kinaklänningar som blev jättebra, varav den sista ville jag verkligen ha. Men efter mer viktnedgång så blev den alldeles för stor. Så gick istället till butik och fastnaden för en klänning där, på rea.


     


    Vad blev det för festlokal?


    Jag föll för en modell som är ganska rak, "tuptopp" med snörning i ryggen, så svårt att förklara ;)


    Det blir en våning i stan som man kan hyra för fest och andra evenemang...

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3