Inlägg från: millemill |Visa alla inlägg
  • millemill

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Hejsan!


    Vi har också valt den 18/8 till vår dag!


    Lokalen är klar, prästen bokad, klänning klar, väntar på näbbklänning till vår dotter som en vän ska sy, m2b´s kläder ska köpas in nästa vecka.


    Har inte hunnit läsa igenom hela tråden, men hur ska ni ha håret?

  • millemill
    Head Over Heels skrev 2012-05-31 13:32:20 följande:

    Så roligt! :)


    Jag har tänkt att ha lite hår hängande som ska lockas och så lite tuperat uppe på huvudet och ett diadem med stenar i... Jag är såå dålig på att förklara, men hoppas ni förstår... ;)


    ♥ 18 augusti 2012 ∞

    Ja vad kul, det hade jag också tänkt ha. Eventuellt fläta två "dutchbraids" från luggen till örat och som går ihop bak, om ni förstår, och ha resten hängande. Men jag hinner nog ändra mig några gånger! ;)


    Vi ska åka till Vingåker Factory Outlet på tisdag, hoppas hitta något där till min man. De har Massor med kostymer, så något borde funka, hoppas jag! :)


     

  • millemill

    1700tal- vad spännande med krona, har du någon bild på den?


    Jag ska testfrisera mig själv, annars kommer nog en kompis hjälpa till, ska inte ha så avavncerad frisyr. Har beställt en ny locktång som kom idag, måste bara få lite tid att sitta i lugn och ro, lite svårt med en 5-åring och en 3-åring som vill vara med o "hjälpa till"! ;)

  • millemill
    1700tal skrev 2012-05-31 16:40:19 följande:
    Ja, den ser ut så här.. Sen om den verkligen går att ha hela dagen återstår att se. Men det ska nog gå!
    Oj det var en rejäl pjäs, vad vacker! :) Får man fråga vad du ska ha för klänning till? Eller den kanske redan har visats i tråden?
  • millemill
    sannasofia skrev 2012-05-31 17:01:13 följande:
    Ja, det där med blommor var inte det lättaste..

    jag har alltid sagt att jag vill ha pioner och ranukel i min bukett, men det gick ju inte alls när man gifter sig i augusti.

    Istället blev det rosa dahlia med fresia, archemilla, murgröna och lite annat grönt OCH en liten blå blomma. (som jag inte kommer ihåg vad den hette)
    Jag ville att buketten skulle vara lite vild eller ruffsig eller vad man ska kalla det. alltså inte för strikt och stilren utan mer med en känsla av att man hade kunnat plocka den själv.

    Jag är supernervös för floristen vi pratade med var inte precis service-minded om vi säger så.. Dessutom vill jag absolut inte att dahliorna ska gå åt det lila hållet, men de får inte heller vara så ljust rosa att de känns bleka..

    som sagt liiiite bridezilla varning tror jag att det är hos mig ändå... Oskyldig
    Jag hade samma ide om blommor, men det låter ju jättefint med de blommorna du ska ha, måste kolla in dem o se om det är något för mig! Lånar din ide´kanske. :)
  • millemill

    Jag hade inte ens tänkt på att ha blommor i kyrkan, men några fina buketter längst fram är ju fint, det ska vi nog ha! :)


    Jag måste köpa in lite smågrejer till festlokalen, hade tänkt åka till Ikea, men har 25mil till närmsta, :/ Får bli en lista till blivande svärmor, så får hon ordna det.


     


    Länkar till vår fotograf :) http://www.bildbudskap.se/brollopsmix/

  • millemill

    Hindersprövning- Check


    Prästen på semester- Check ;)


     


    Jag har kommit på att jag ska försöka få tag på ett bredare vävt "Dala-mönstrat" band, blev inte helt nöjd med pärlbroderigen på min klänning, ska försöka hitta ett sånt band istället att sy på, så blir klänningen ännu mer jag! :)

  • millemill

    Jag började fundera på morgongåva, ger man det till varandra som par eller hur funkar det?Jag har hittat ett armband som jag älskar, måste hinta om det till min käre! :)

  • millemill
    1700tal skrev 2012-06-15 09:06:23 följande:
    Förresten, om man ska va noga så är det ju bara bruden som ska ha en morgongåva. Det är ju sen den tiden då kvinnan inte hade arvsrätt, morgongåvan var hennes motsvarighet till makens arv. Sen är det väl som vanligt, "alla gör som de vill".

    Ja så var det! ;)


    Vi har bestämt oss för att vänta med såna presenter också, pengarna sprutar ju ut som det är redan! Det får bli 1-årspresent istället! :)

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3