Inlägg från: millemill |Visa alla inlägg
  • millemill

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    sannasofia skrev 2012-06-18 16:53:38 följande:
    Eftersom vi inte ska ha någon dessert efter maten på bröllopet ska vi ha en liten chokladbit på varje plats istället och i förra veckan beställde vi sådana här etiketter från calligraphen.

    www.romance.se/index.aspx?type=Product&Lang=s...

    De kom hem idag och var verkligen fina. Glad etikett + chokladbit gick på ca en femma för varje gäst.
    Ett litet tips till er som inte har köpt favors eller som vill göra dukningen lite mer personlig Solig

    Vilken rolig ide! :)


    Jag hade tänkt sätta mig och göra ett kör-schema för veckan innan, har lite svårt att börja bara. Men ikväll, då ska jag BÖRJA ;)

  • millemill

    Ja priserna är helt galna på en del ställen!


    Jag har tänkt att även göra buketten själv, min far har Ica-butik, så jag får köpa blommor till inköpspris. Superbra! :) Som det ser ut nu blir majoriteten av buketten blåklint, och lite orange rosor och vita prärieklockor plust lite gröna fillers!


    Sen kommer jag att använda resterande blommor att ha på borden och lite framme i kyrkan.

  • millemill

    Vi ska iväg och få kika lite innan i vår lokal, det är ett par som gifter sig där nästa helg, så då kan vi se hur de löst dukning och bordsplacering, KANON!


    Hur ska ni ha det på borden?


    Vi kommer att ha lite av de blommor som jag gör buketten av, i dricksglas från Ikea, tror de heter Ikea 365+ Men jag vet inte om man ska lägga något mer på bordet, eller om det räcker med blommorna.

  • millemill
    Drullen skrev 2012-06-26 09:12:47 följande:

    Ja har inte skrivit här innan, men följt va alla skriver o nu börjar ja känna att det är på gång.


    Har tillslut hittat min klänning, va runt o leta överallt o hitta ingen som va jag. Tillslut fick ja sätta mig framför datorn o klura ihop det ja hade i huvet, så nu är den beställd - från USA, med rush order, hoppas att den hinner hit o är bra när den kommer.


    Prästen har vi träffat och han va jättebra, vi ska inte va i krykan utan ute. Har funderat på hur vi ska göra med musiken. Då visa det sig att han spelar gitarr, så löste sig det oxå.


    Allting verkar lösa sig så smidigt, så ja tror hela tiden ja glömt nåt. Det slutar väl med att ja får gifta mig naken för klänningen inte kommer, eller maten inte blir levererad eller nåt sånt ; )


    Börjar bara undra, vi skicka ut Save the date till Jul, så alla har vetat om det. Sen skickade vi ut inbjudningana med svarskort i runt 20 maj o OSA är sista juni. Många har pratat om att de kommer, men vi har fått svar på papper från 4 st. Min familj har ingen skickat, men de har ju en vecka på sig ; ) - Är det nu man blir orolig för allt i onödan?


    Vi hade osa 20 juni, och under den 19-20 svarade alla utom tre. Så vi är nöjda med osa-andet!


    Jag tror att många tänker att det ligger så långt frami tiden när de får inbjudan och sen nästan glömmer att de ska osa.


    Om en vecka ska vi prata med returangchefen, där vi ska ha festen, så nu är det snart klappat och klart. Men jag har lite problem att bestämma mig för frisyr.. Löshår eller inte, uppsatt eller inte det är frågan...

  • millemill

    Hur går det för er allihopa? Jag har fått beställa ny klänning till dottern eftersom den vi skulle få uppsydd av en väninna till min mamma som inte riktigt blev som tänkt.. :(

  • millemill
    Josefina skrev 2012-07-03 07:26:51 följande:
    God morgon!! Nu har min klänning äntligen anlänt och jag provade den i går, den känns som en dröm men biträdet tycker att den behöver läggas upp och sys in en aning.. Vad tycker ni, jag tycker den ser bra ut som den är?? Men kanske ska ta med den till en skräddare å få en second opinion ;) Kan ju vara skönt om den inte sitter åt för mycket heller, man ska ju liksom ha det gött ett helt dygn i klänningen.

    Vidare har vi satt ihop vigselprogrammet, vi fick ett infall innan vi skulle somna i går och det var som att vi båda låtit låtar och psalmer ligga och ruva, för nu var det jätteenkelt att bestämma. Det blir psalm 84 och en vänlig grönskas :D

    Just det, vad tycker ni om idén att ha ett champagne-färgat band i midjan??


    Åh jättefin! Ja jag tror det blir en fin detalj med ett band i midjan.

  • millemill
    Viii skrev 2012-07-03 13:57:29 följande:
    Jag har fått lite blockad just nu känns de som!
    Vet vad som ska göras så det är inte problemet, men de känns så konstigt att börja ta tag i vissa detaljer, känns så verkligt på något sätt....

    Missförstå mej rätt, för jag längtar verkligen och vill de här av hela mitt hjärta!
    Men som nu exvis, beställa ring, de känns så stort och verkligt, nästan lite läskigt, fast med pirret i magen!
    Så har skjutit upp de i 1 vecka nu snart, men nu ska de bli av, nu ska de fortsätta planeras så man inte behöver sitta där sista veckan!

    Hur känner ni när det nu börjar närmara sej?
    46 dagar kvar tills de är dags! Förvånad

    Förstår hur du menar.. jag har blivit lite handlingsförlamad, fast ändå inte!


    Igår kväll började jag iallafall med placeringskortshållarna, långt ord. Ståltrådshjärtan som man hänger på glaset med en liten namnlapp på.

  • millemill

    Idag har vi varit och tittat på vär festlokal, för lite genomgång osv. Så nu ska vi sätta oss och börja med bordslaceringen! Kolla så vi har lakan så det räcker mm.


    Nu har jag kommit igång igen! ;)

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3