• brud 201208

    Litet bröllop.

    Är det bara vi som ska ha ett litet bröllop??? typ 15 personer.
    Känner mig lite ensam,när man läser om alla andra:))

  • Svar på tråden Litet bröllop.
  • tessiej

    Vi blir om alla kommer max 24 varav 6 barn. Vi kommer gifta oss i svärföräldrarnas trädgård och bjuda på en sommarbuffe och efterrätt. Vi har bara bjudit våra föräldrar, syskon med familj samt sambons farmor och morfar. Varken jag eller sambon vill ha något stort bröllop så detta känns lagomt för oss :)

  • JNJ

    Vi kommer att äta mat och tårta på eftermiddagen, men ingen fest.

  • bridetobe2013

    Vi kör middag och tårta hemma. Inte så mkt fest. Tänkte gå ut och äta först men det blir inte så rofyllt med vpra 2 barn med. hemma kan dom leka när dom ätit och det blir avslappnat..


    1/6 2013
  • livet är bra fint ändå

    Skönt med fler som gifter sig litet! Vi gifter oss i stadshuset med bara våra föräldrar och min mormor. Sen ska vi äta ute på restaurang och bo på tjusigt hotell. As simple as that!

    Sen har vi tänkt fira med vänner vid något senare tillfälle, ev. att vi går ut med dom kvällen efteråt och har en vanlig trevlig utekväll. (Så slipper man bjuda på allt också, hehe). Är jätteglad att slippa all press och stress som det många gånger verkar vara att ordna ett stort bröllop. Trots att vi ska ha det så litet så är det ju faktiskt massa grejer att fixa ändå, kan inte ens föreställa mig vilken press jag skulle känna om jag dragit ihop ett stort bröllop!

  • Bröllop201206

    Ja vi bjuder bara våra familjer, min mamma å pappa, mina syskon och mina morföräldrar, sambons föräldrar, syskon och sambons farmor. Inga vänner med alls. Visst det är inte lika mycket planering kanske som ett stort bröllop, men lite planering å införskaffande blir det ändå. Men det beror på hur man vill ha det.

  • Bröllop201206

    Blir ändå glad över att det är fler än jag som ska ha litet:)

  • Junibrud120602

    Hej!
    Vad skönt att se att det är fler som ska ha ett litet bröllop!! När man läser här och surfar runt på internet kring bröllop blir man lätt stressad och tror att ett bröllop måste vara stort och med en stor fest.
    Vi ska gifta oss i en kyrka med endast våra föäldrar, min killes syskon och syskonbarn och ev. hans mormor. Sedan på kvällen kommer vi äta middag på en restaurang. Thats it. Vi vill ha det ganska litet och intimt, dels för att vi inte gillar att "stå i centrum" och dels av ekonomiska skäl. Vi vill satsa mer pengar på en härlig bröllopsresa istället Flört.

  • raring

    En till med litet bröllop här. Vi blir 12 personen inkl oss själva. Passar oss utmärkt. Min blivande man har flyttat till min stad pga mig för snart 3 år sedan och har inga egna kompisar här, bara jobbarkompisar och mina kompisar. Jag i min tur har en del kompisar men ingen familj (förutom mina barn), så det blir lite obalans hur man än gör. Beslutet att åka utomlands och ta med de närmaste blir en jättebra och kul lösning. Vi gifter oss om två veckor!!

  • Juni 2012

    Vi blir max ca 20 pers beroende på hur många som tackar ja. Vi bor pyttelitet så att bjuda fler blir alldeles för trångt (även detta är gränsfall egentligen...) Att hyra lokal är dels dyrt, dels svårt när man är så pass få då de flesta lokaler verkar vara anpassade för stora sällskap på >40 pers.

Svar på tråden Litet bröllop.