Inlägg från: livet är bra fint ändå |Visa alla inlägg
  • livet är bra fint ändå

    Litet bröllop.

    Skönt med fler som gifter sig litet! Vi gifter oss i stadshuset med bara våra föräldrar och min mormor. Sen ska vi äta ute på restaurang och bo på tjusigt hotell. As simple as that!

    Sen har vi tänkt fira med vänner vid något senare tillfälle, ev. att vi går ut med dom kvällen efteråt och har en vanlig trevlig utekväll. (Så slipper man bjuda på allt också, hehe). Är jätteglad att slippa all press och stress som det många gånger verkar vara att ordna ett stort bröllop. Trots att vi ska ha det så litet så är det ju faktiskt massa grejer att fixa ändå, kan inte ens föreställa mig vilken press jag skulle känna om jag dragit ihop ett stort bröllop!

  • livet är bra fint ändå

    Låter jättemysigt! Så skönt att komma ner på jorden lite i den här tråden efter att ha läst om alla stora gräddbakelser till klänningar och färgteman och dukningar... Åh jag är så glad att vi också ska gifta oss litet :) 

  • livet är bra fint ändå

    Nej tyvärr är verkar det inte så livat i tråden, men det kan vi kanske ändra på? 

    Va härligt det låter med överraskningsbröllop!! Är det ingen som vet någonting? Gud så kul! Fast jag tänker att jag skulle vara lite nervös att någon som är lite förkyld typ inte prioriterar att komma om det "bara" är födelsedagskalas och så missar de!

    För oss går det bra! Vi ska viga oss i stadshuset och sen ut och äta med familjen. Bokat resa har vi gjort också :) Imorgon ska vi hämta ut ringarna, är lite nervös, har typ glömt bort hur den ser ut :P Och på lördag ska jag tillbaka till butiken där jag hittat en klänning och prova den igen och antagligen beställa. Wiie! 

Svar på tråden Litet bröllop.