• brud 201208

    Litet bröllop.

    Är det bara vi som ska ha ett litet bröllop??? typ 15 personer.
    Känner mig lite ensam,när man läser om alla andra:))

  • Svar på tråden Litet bröllop.
  • Syllis 2012
    Syllis 2012 skrev 2012-01-31 09:56:30 följande:
    Det blir ett litet bröllop med 30 personer
    Får se hur många som tackar ja och kommer :)
  • brud 201208

    Vi ska gifta oss den 31/8 långt kvar , men man vill ju gärna sätta igång och börja planera.
    Vi har inte bestämt någon musik ännu.
    Vi ska ha mat, tårta ,bröllopsvals någon smarrig drink kanske, sedan chekar vi in på ett hotell och myser lite för oss själva:))

  • Bellen

    Här blir det bara jag och min m2b, mina föräldrar och min närmsta vän samt min häst...

  • Bröllop201206

    Mysigt att få med hästen till vigseln, jag skulle egentligen velat ha med mig min bästa vän i kyrkan, men kyrkan e inte så förtjust i hundar tror jag;)

  • Juni 2012
    Juni 2012 skrev 2012-01-31 08:07:33 följande:
    Vi blir max ca 20 pers beroende på hur många som tackar ja. Vi bor pyttelitet så att bjuda fler blir alldeles för trångt (även detta är gränsfall egentligen...) Att hyra lokal är dels dyrt, dels svårt när man är så pass få då de flesta lokaler verkar vara anpassade för stora sällskap på >40 pers.
    På själva bjudningen alltså, kanske jag förtydliga. På vigseln blir det vi två, prästen och två vittnen.
  • Vingilot

    Vi blir ca 25 personer, varav 6 barn från 6 månader till 17 år.

    Vi gifter oss i ett litet kapell och åker sedan direkt till församlingshemmet och äter medelhavsbuffé (mestadels kall) och tårta (vanliga tårtor, ingen bröllopstårta). Vi fotograferas innan vigseln.

    Hade tänkt ta in på hotell efteråt men innan bröllopet kommer vi att bo i vårt sommarhus i närheten och det känns lika bra att åka tillbaka dit och njuta av utsikten och varandra alldeles gratis istället.Skrattande

    Vi valde litet både av ekonomiska och...hm, ja vad ska man kalla de andra skälen...? Sociala? Asociala...?!Tungan ute Allt kring det stora bröllopet med alla släktingarna och vännerna kändes bara för jobbigt och för stressigt helt enkelt. Detta känns mer som vi.

  • Jersey

    Vi kommer också ha ett litet bröllop, med bara familjen med. Kommer bli 21 med oss inräknade. Hoppas verkligen att alla kan komma, när man är så få från början.

    Vi har tänkt att ha middagen hemma i ett partytält. Smidigt att vara hemma så barnen kan leka och springa omkring bäst de vill, och sen lägga dem i sina sängar.

  • Bellen

    Bröllop201206 Vi ska ha en borgerlig vigsel, så vi ska vigas ute på halvön på min föräldragård i halland :) Därav kan hästen vara med :) Det är liksom min transport till själva vigselplatsen

  • Bröllop201206

    Okey, förstod nästan det att det måste vara borgligt när du pratade om att ha häst med under vigseln, jag tycker det låter otroligt romantiskt! Ska brudgummen oxå rida dit på häst? Både jag och min sambo skulle egentligen velat ha med vår "bebis" hunden hela dagen på vårt bröllop, men då hade vi nog fått planerat en annan sorts vigsel å middag hemma, då hundar inte passar in så bra på restauranger;) Men han överlever nog att inte få närvara på husses å mattes vigsel;)

  • Bellen

    Nej, min sambo rider inte...han och de andra får vänta på mig på halvön :)

Svar på tråden Litet bröllop.