Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Jag har sytt 16 meter vimplar i vitt, ljusblått, ljusrosa och ljusgrönt, och tänkte sy 16 meter till :)
    det var jäkligt mycket jobb så hade säkerligen varit enklare att köpa!! Jag tycker iofs att det är rätt kul att pyssla lite, men tar man på sig för mycket är väl risken att det förtar glädjen och man blir stressad istället..

  • Juli2013

    Jättefin ring!
    Åhh jag har inte börjat titta ännu... Ytterligare en sak av många som måste göras! :) men jag vill nog också ha en enstensring i vitguld.
    Det verkar som om många hittat bra priser på nätet, man kanske skulle satsa på det istället för butik? Jag tänker mest att det blir krångligt om det inte passar, om man vill justera längre fram osv.. Men det kanske inte behöver avraspa krångligt :)

  • Juli2013

    Jag älskar också Utan dina andetag, men nu har den sjungits på så himla många vigslar som vi har varit på de senaste åren så jag känner att vi inte kan ta den.. Får leta något mer eget :)

  • Juli2013

    Våra toastmastrar gör festhäftet men det kommer innehålla bordsplacering och en beskrivning av varje gäst, fakta om oss två, information och historia om herrgården där vi har festen, lite om staden, lite "roliga saker" typ "förslag på samtalsämnen du kan ha med bordsgrannen", lite humoristisk vett&etikett, intervju med brud och brudgum :), meny.. ja och en del annat :)
    Jag gillar festhäften, tycker det gör det lite festligare :) men man ska självklart göra som man själv tycker.

  • Juli2013

    lite tråkigt för jag har listat ut när man kommer att vara, 8 juni. Men får väl agera förvånad :)
    Min blivande ska kidnappas på lördag kl 9.00. Spännande!!

  • Juli2013

    Jaa, min syster, hon ha inte sagt det rätt ut men jag har lagt ihop ett och ett och listat ut det.. :)
    Min sambo är i alla fall totalt ovetande, det märks, så det ska bli roligt att se hans reaktion på lördag :)

  • Juli2013

    Så farligt är det inte tycker jag :) har ju ingen aning om var vi ska eller vad vi ska göra, när det kommer hända, vilka som ska vara med osv.. Jag är bara superförväntansfull!

  • Juli2013

    Sparriskarro: vi ska också gå in till Pachabels Canon, jag älskar den, får tårar i ögonen bara jag hör den :)

  • Juli2013

    Jag har också velat ha den sen jag var liten! Vi har ett par professionella musiker i familjen och vi tänkte att de ska spela ingångsmusiken, det blir cello, fiol och piano, jag hoppas att det blir bra och tillräckligt starkt ljud!
    Utgångsmusik blir nog mendelssohns wedding march, och psalmer troligtvis typ I denna ljuva sommartid och kanske Nu grönskar det, eller någon liknande. Jag börjar oroa mig eftersom de har sagt att prästen ska kontakta oss för att boka ett möte, men har inte hört något ännu..
    Det svåra för oss verkar vara solosånger i kyrkan, vi har lite svårt att komma överens :) vad ska ni ha för solosånger?

  • Juli2013

    Min blivandes svensexa var för två veckor sen och jag är helt säker på att min möhippa blir i helgen.. Hehe. Så spännande!!

  • Juli2013

    Vi är nu äntligen på plats på orten där vi ska gifta oss och har fyra veckor till vigsel den 27/7, känns ganska lugnt faktiskt, har någorlunda läget under kontroll! Idag möte med cateringen, imorgon florist, provsmakning tårta, ja det är något varje dag.
    Tärnklänningarna kom från Kina igår, superfina och fantastisk kvalitet, så det var verkligen skönt.
    Min förhoppning är att göra klart det mesta och att vindskamrar ganska lugnt sista 1-2 veckorna, men det är nog en önskedröm :)

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!