Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Jättefina!! Är de från calligraphen..? Eller var har ni köpt dom? :)


     


     


    pamjofre skrev 2012-11-27 09:49:57 följande:
    Pyttis och CoG tack! Ja jag är nöjd :)

    Såhär ser de ut när man öppnar dem:


  • Juli2013

    de var jättefina!! jag har tittat på calligraphen men har nog inte orkat kolla igenom allt, för jag har inte hittat jag riktigt har gillat hittills. Får allt ta mig en ny koll


     


     


    pamjofre skrev 2012-11-28 10:24:27 följande:
    CoG- tack!

    Juli2013- ja de är från caligraphen. Beställde dem omonterade, eftersom monteringen kostade nästan lika mycket som själva kortet! Men det var lätt att vilka ihop å klistra å trä bandet. Och är jätte nöjd med deras servic och kommunikation!
  • Juli2013

    åhh så bra tips! Det har jag inte upptäckt ännu. Prover är nu beställda :)


    Hittade även ditt pamjofre :)


     


    Pagnie skrev 2012-11-28 18:06:30 följande:
    det som är bra med calligrafen är ju att man kan beställa hem provkort gratis också. det har jag gjort flera gånger och man får en bra bild av hur de ser ut och känns då. :D jätte smidigt
  • Juli2013

    Vad skönt att höra att vi verkar ligga lika! man kan ju bli lit enervös över alla som är mer elle rmindre klara


    Jag tänker också att man hinner göra mycket under våren, just nu håller jag på med hemsida och inbjudningar, klänning velar jag över så jag håller på att bli tokig... Kläder till tärnor har vi inte hunnit börja fundera över, inte heller blommor och tårta, men det känns inte som att det är så bråttom med det


    Ring har vi inte heller börjat titta efter, inte transport, musik.. ja det är mycket som får göras längre fram.


    Fotograf har vi bokat, och nästan bestämt mat, hehe - vi verkar ligga precis lika i planeringen


    Kago09 skrev 2012-12-02 18:14:26 följande:
    Projekt här just nu är inbjudningar, hemsida och sy servetter! Klänning och ringar har jag ingen aning om har sådan beslutsångest, känns som att jag aldrig kommer bestämma mig...får ta tag i det efter jul! Tårta o blommor tar vi tag i till våren! Min tärna som ska göra mitt hår testade lite frisyrer häromdagen så kul det var fotograf har vi och mat nästan bestämt! Kläder till man o barn tar vi nästa år svårt att veta strl nu när barnen är små och växer fort!! Sen tänker jag på dukning o dekoration hela tiden men har inte blivit klokare för det hur/vad ska ni ha???? Tar gärna emot tips!!!
  • Juli2013
    Pagnie skrev 2012-12-02 23:31:14 följande:
    ja men var glad att ni har klänningen kvar för det är ju det roligaste att göra under hela planeringen. önskar jag kunde köpa en till men då skulle väl mannen vrida nacken av en. haha.
    Vilka datum har ni Kago09 och juli2013?

     


    Vi gifter oss den 27/7! Så jag hoppas att jag har lång tid på mig att fixa med allt som är kvar... Glad


    Usch klänning är så svårt! men jag gissar att det är svårt för att jag ännu inte har hittat rätt.. antar jag?

  • Juli2013

    Vi gifter oss också 27juli! :) vi tänker skicka inbjudningarna om ca en vecka, jag hade först tänkt skicka dem längre fram men ju längre tiden har gått har jag börjat känna att det. Börjar bli dags, folk börjar planera sina semestrar lite smått :) Jag tänkte först beställa inbjudningskort från calligraphen men ändrade mig sen och pysslade själv, känns lite mer personligt! Ska du göra själv eller beställa?

  • Juli2013

    Hihi, jag hoppas inte de glömmer :) alltså detär nog mer normalt att skicka i mars än i januari, men eftersom det är mitt i semestern och jag har hört hur en del börjat planera semestern så tänkte jag att det börjar bli dags. Men den största anledningen att vi är ute i så god tid är att vi gifter oss 60-80 mil från var de flesta gäster bor, så det krävs lite planering liksom :)

  • Juli2013

    Ja vi kände samma sak, roligt att det kommer som en total överraskning när inbjudningskortet kommer :) vi har hållit masken som bara den när det har pratats bröllop ;) Så nästan ingen vet, förutom ett par invigda, så därför känner vi att de behöver gå ut i tid!

  • Juli2013

    I söndags kväll la vi äntligen inbjudningskortet på lådan, så de bör komma fram idag! Weeee! Känns så himla roligt och spännande :) nästan ingen vet så det blir en surprise. Vigsel 27/7 :)

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!