Inlägg från: Juli2013 |Visa alla inlägg
  • Juli2013

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Vi gifter oss också den 27/7 2013! jag längtar så!

    Vi bestämde och bokade kyrka för ca 2 månader sedan men jag har inte vågat börja tänka och planera så mycket ännu, är rädd att jag ska tappa det helt och bli en riktig bridezilla, hehe :)
    Men nu känns det ändå som att det börjar komma liite närmare.. har börjat fundera mer på detaljer, bokat festlokal och betalat deposition, skissat på gästlista, kollat lite på inbjudningskort.. men det är väl allt! Hur långt har ni andra kommit i planeringen?

  • Juli2013

    åh hjälp vi som inte har gjort mer än att bpka kyrka och festlokal, men det är väl det viktigaste å andra sidan :) Jag tror allt jag för sätta igång och planera på allvar, inser när jag ser era listor att vi ligger lite efter. Eller min blivandes kläder är förresten klara, han är yrkesofficer och har uniformen sedan innan, så det är skönt! ett beslut mindre :)

  • Juli2013

    Vi gifter oss också den 27/7-13 och tänker också efter lite diskussioner fram och tillbaka skicka ut inbjudningskorten redan i februari, jag tror det är lika bra om vänner och bekanta ska hinna anpassa sina semestrar efter vårt bröllop :)
    Sen gifter vi oss väldigt långt ifrån den del av landet där de flesta av gästerna bor så de måste verkligen planera in det :) 

    Wee nu är det mindre än ett år kvar! underbart!

  • Juli2013

    tack för tipset om sidan! jag som trodde jag varit typ överallt hade inte sett den, hehe :) Men jag hittade flera som jag verkligen gillade!! Men vilken var din? :)

  • Juli2013
    Louise skrev 2012-08-09 17:49:24 följande:
    Här är underverket! =)


    Åh så snygg! Jag har flera favoriter på den sidan och tänkte just skriva att man så gärna skulle vilja höra av någon som har beställt där, det känns ju väldigt osäkert om det inte finns någon som kan berätta om kvaliteö överensstämmelse med originalet osv..
    Så en egen bridalexpress-tråd är väl en superbra idé!


     

  • Juli2013

    åhh vi är ganska många 27 juli! känner på mig att det blir en solig underbar sommardag Flört
    känns overkligt att den dagen kommer komma, har nog inte riktigt fattat på riktigt att jag faktiskt ska gifta mig!

  • Juli2013
    diaboli skrev 2012-09-14 15:42:01 följande:
    vi gifter oss 20 juli! planeringen är i full gång härhemma. bröllopet kommer gå i vintagetema (ala 30-tal) , det kommer vara strax över 100 gäster och vi gifter oss i eskilstuna :)

    Vi har också lite 30/40-talstema på vårt bröllop, kommer gå igen i min klänning, smycken, tärnornas utstyrslar, dekoration av festlokalen osv.

    Vi har kommit så långt att festlokal och kyrka är bokad, fotograf är bokad och vi håller på och dealar med cateringföretag för middagen. Det kommer bli trerätters med serveringspersonal från cateringföretaget.


    Sedan håller jag på och testar mig fram när det gäller inbjudningskort, har köpt en massa pyssel på Panduro kul!

    Sedan surfar jag en hel del på inspiration till dukning och dekoration, och nästa stora grej är att jag ska börja bygga en hemsida!

  • Juli2013

    10 månader idag! wohoo! jag kan inte vänta på att bli fru Skrattande


    Börjar dock bli lite orolig eftersom jag är så absorberad av det här med bröllopet så jag kan inte tänka på något annat och funderar och planerar för varenda liten detalj, hehe. Man undrar hur det ska bli när bröllopet verkligen närmar sig på riktigt! Några fler som är rädda att förvandlas till bridezillas?


     

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!