• msafr05

    21 juli 2012, är vi fler??

    Vi är nyfikna på vilka fler som gifter sig den 21 juli. Hur går det med er planering? Vad är klart och vad ska fixas framöver? När skickar ni ut inbjudningarna?

  • Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??
  • yavanna81

    Jag sover utan problem, men så har jag aldrig haft svårt att stå inför publik heller. Då jag inte kan sova brukar jag lyssna på ljudbok i min mp3-spelare. Då koncentrerar man sig på nått annat än det som håller en vaken så slappnar man av och somnar. Det kan vara värt att testa om du itne redan gjort det.

  • JessicaR

    chrpe- jag kan absolut inte heller sommna. Kl var fyra inatt sista gången jag kollade på den. men jag är inte trött ändå. Är väll adrenalinet som håller en uppe. 

  • synanceia
    chrpe skrev 2012-07-16 07:42:46 följande:
    Jag kan inte sova. Natten till lördag somna jag 03:00, natten till söndag somnade jag 05:00 och i natt så somnade jag 02:00. Jag kan inte slappna av. Men jag är ju inte nervös, varför är det så? Nu blir jag i stället nervös att jag kommer vara helt slut på lördag. Kan ni sova?
    Nej det kan inte jag heller. Har stora problem med detta. Jag har dessutom lite sömnproblem i bagaget redan så det är jättesvårt! Är också orolig att jag kommer att vara slutkörd på lördag. Jag köpte ett té som jag ska dricka på kvällarna som jag hoppas hjälper lite.

    En annan sak som jag märkt är att jag blivit så himla känslig. Jag gråter åt ALLT! Någon säger något fint, någon är ledsen, jag är glad för något. Ja ALLT! Jag gråter minst 4-5 gånger varje dag nu. Idag grät jag hela vägen hem från jobbet för jag tänkte på min möhippa. Snälla säg att jag inte är ensam! Min sambo börjar nog tro att jag blivit knäpp. Till saken här att jag inte gråter speciellt lätt.
  • chrpe

    Jag gråter också jätte lätt nu. Kan vara vadcsom helst. Läste ett inlägg här på BT som var fint och började böla. Du är inte ensam

  • lurpan

    Idag var vi i kyrkan och träffade prästen, som verkar toppen.
    Fick provgå nerför altargången (medan prästen nynnade ingångsmarschen) och det var ju en helt sjuuuk känsla, och då var ändå kyrkan tom! Hur ska det då kännas på lördag?
    Jag bara skrattade hela tiden, kändes helt overkligt.
    Ska jag, bli nåns fru? GALET!
    Men oj vad jag längtar.

  • AnnL

    3 dagar kvar nu!!! :) Jag hade bara tänkt slappa i veckan och ordna med några smågrejer men så blev min hund biten av en annan hund idag och han ska in till vetten i morgon så nu måste jag ha ont i magen över det! Har varit så lugn och inte alls nervös fram till nu...allt rasade och jag satt med min vovve i famnen och tårarna sprutade, har visst lite nerver iaf :P

  • Five year engagement

    Hoppas allt är bra med hunden annL! Vädret här i Halland ser ut att bli perfekt :) hoppas man kan räkna med att metereologerna har rätt :) Idag är det bara småfix kvar, köpa snacks, åka och duka och packa ihop allt vi behöver ha med oss till det b&b vi ska göra oss iordning på samt sova på bröllopsnatten :) Handla och förbereds inför att ha huset fullt av gäster :) Hur går det för er andra? Allt under kontroll?

  • yavanna81

    Japp, här är grejer under kontrol. Vi ska bara göra klart pastasallanden till picknicken vi ska ha dagen efter, bära ner packningen till bilen och raka mina ben (fast det göra jag nog själv utan hjällp från sambon. Har varit på massage och fixat naglerna.

    Känns nästan konstigt, trodde vi skulle springa runt som galningar till det sista.

  • vangeleyev

    Grattis till er alla andra blivande brudar där ute! Idag smäller det om 14 timmar står jag och min blivande i kyrkan!!!! idag blir vår lilla flicka 1 år

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??