21 juli 2012, är vi fler??
Vi är nyfikna på vilka fler som gifter sig den 21 juli. Hur går det med er planering? Vad är klart och vad ska fixas framöver? När skickar ni ut inbjudningarna?
Vi är nyfikna på vilka fler som gifter sig den 21 juli. Hur går det med er planering? Vad är klart och vad ska fixas framöver? När skickar ni ut inbjudningarna?
Åhh, arg när man skriver ett inlägg och allt bara försvinner!!!
Åh mindre än 2 veckor kvar och måste lämna in klänningen till sömerskan!! Måste sy in den!! Älsklingen hade sin svensexa i fredags. Så nu är vi båda hoppade:) har inte gått in skorna än!! Panik!!!
Gå med en fuktig strumpa om det är skinnskor. Om det är siden går det inte då kan det bli fläckar.
Haha, jag går också runt på jobbet i mina.
Åh tack för era tips!! Ska jag prova :) drömde i natt att skorna och klänningen va helt förstörda på bröllopsdagen!!!! Usch!! Är ni klara med allt? Har ni klarat er till er budget? Vi har spräckt vår:P
Vi har spräckt vår med. Men nu får vi vårt drömbröllop :) Jag drömmer bröllop varje natt. Helt konstiga drömmar. Haha. OMG hur ska det bli när man är gravid och planerar för allt sånt också :p
Festhäftena blev klara igår! Vi åkte till en kompis jobb där vi vek och häftade allt i en maskin. Vi la bara papperena i maskinen så spotta den ut färdiga häften. 76 st á 6 blad i varje. Tog ca 10 min. Tacka den som kom på denna underbara uppfinning!
chrpe: Vad duktiga ni är! Vi har inte ens börjat med våra festhäften. :P Vad har ni för innehåll i den? 6 blad låter ju alldeles lagom tycker jag.
Sen har jag två frågor till till er alla här.
1. Min klänning är lite skrynklig efter att ha legat i sitt fodral i ett åar månader. Den är i taft. Hur får jag bort detta? Jag har hängt upp den, men vågar inte låta den hänga här bara. Är rädd att den tar doft av maten vi lagar eller får en fläck av misstag, men brukar hänga upp den ibland så den får lite luft och hoppas att den blir rak av sig självt?
2. Vi gifter oss 15:00, vigseln håller på till 16.00 och efter det tänkte vi servera lite snittar till våra gäster medan de väntar på att vi ska fotograferas. Inte mycket, bara så att de inte går runt vrålhungriga. Maten serveras sedan cirka 18.00 och innan det blir det välkomskål i bubbel. Först tänkte vi att de kan få lite bubbel till snittarna, men nu tänker vi att det kanske kan vara gott med bål. Så frågan är, måste den vara med alkohol? Ser det illa ut om den är utan? Bubbeln är med alkohol ju och under middagen serverar vi vin/öl osv. Sedan så får ni gärna komma med tips på bra recept på bål. :)