• msafr05

    21 juli 2012, är vi fler??

    Vi är nyfikna på vilka fler som gifter sig den 21 juli. Hur går det med er planering? Vad är klart och vad ska fixas framöver? När skickar ni ut inbjudningarna?

  • Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??
  • chrpe

    Åhh, arg när man skriver ett inlägg och allt bara försvinner!!!


    AnnL skrev 2012-07-09 07:04:22 följande:
    Idag ska jag prova min klänning en sista gång innan den lämnas in för pressning.. Har värsta mardrömmarna om att den inte kommer att vara bra, det kan inte vara bra för hjärtat med all denna nervositet Tungan ute

    Känns skönt att iaf ha en ansiktsbehandling inbokad i eftermiddag och bara njuta...
    Vad härligt med klänningen och ansiktbehandlingen. Jag ska hämta min klänning på torsdag, är lite nervös för den satt så tight att de var tvungna å vara två för att knäppa den, samt att jag knappt kunde ta ett djupt andetag. men nu har jag inte ätit godis, chips eller liknande och hoppas på att den ska sitta bra, annars får de allt lägga ut den.

    Jag ska göra en behandling idag jag med. Jag ska färga fransar och bryn, samt plocka bryn och lägga fransarna på spolar så det blir sådär docklikt böjda. =)

    Tjejer, nu är det inte långt kvar! Börjar bli så pirrig. Kan man längta ihjäl sig tror ni? Blir bara mer och mer taggad nu =)
  • vangeleyev

    Åh mindre än 2 veckor kvar och måste lämna in klänningen till sömerskan!! Måste sy in den!! Älsklingen hade sin svensexa i fredags. Så nu är vi båda hoppade:) har inte gått in skorna än!! Panik!!!

  • chrpe

    Gå med en fuktig strumpa om det är skinnskor. Om det är siden går det inte då kan det bli fläckar.

  • AnnL
    chrpe skrev 2012-07-09 07:57:03 följande:
    Åhh, arg när man skriver ett inlägg och allt bara försvinner!!!Vad härligt med klänningen och ansiktbehandlingen. Jag ska hämta min klänning på torsdag, är lite nervös för den satt så tight att de var tvungna å vara två för att knäppa den, samt att jag knappt kunde ta ett djupt andetag. men nu har jag inte ätit godis, chips eller liknande och hoppas på att den ska sitta bra, annars får de allt lägga ut den.

    Jag ska göra en behandling idag jag med. Jag ska färga fransar och bryn, samt plocka bryn och lägga fransarna på spolar så det blir sådär docklikt böjda. =)

    Tjejer, nu är det inte långt kvar! Börjar bli så pirrig. Kan man längta ihjäl sig tror ni? Blir bara mer och mer taggad nu =)
    Är också nervös för samma sak gällande klänningen Tungan ute Smart att böja upp dem. det blir en riktigt stor skillnad Skrattande
  • AnnL
    chrpe skrev 2012-07-09 08:50:47 följande:
    Gå med en fuktig strumpa om det är skinnskor. Om det är siden går det inte då kan det bli fläckar.
    Det funkar riktigt bra! Jag har gått i mina i två veckor nu på jobbet och har två veckor kvar att gå in dem så hoppas verkligen jag slipper skavsår!
  • vangeleyev

    Åh tack för era tips!! Ska jag prova :) drömde i natt att skorna och klänningen va helt förstörda på bröllopsdagen!!!! Usch!! Är ni klara med allt? Har ni klarat er till er budget? Vi har spräckt vår:P

  • chrpe

    Vi har spräckt vår med. Men nu får vi vårt drömbröllop :) Jag drömmer bröllop varje natt. Helt konstiga drömmar. Haha. OMG hur ska det bli när man är gravid och planerar för allt sånt också :p

  • chrpe

    Festhäftena blev klara igår! Vi åkte till en kompis jobb där vi vek och häftade allt i en maskin. Vi la bara papperena i maskinen så spotta den ut färdiga häften. 76 st á 6 blad i varje. Tog ca 10 min. Tacka den som kom på denna underbara uppfinning!

  • synanceia

    chrpe: Vad duktiga ni är! Vi har inte ens börjat med våra festhäften. :P Vad har ni för innehåll i den? 6 blad låter ju alldeles lagom tycker jag.


    Sen har jag två frågor till till er alla här.


    1. Min klänning är lite skrynklig efter att ha legat i sitt fodral i ett åar månader. Den är i taft. Hur får jag bort detta? Jag har hängt upp den, men vågar inte låta den hänga här bara. Är rädd att den tar doft av maten vi lagar eller får en fläck av misstag, men brukar hänga upp den ibland så den får lite luft och hoppas att den blir rak av sig självt?

    2. Vi gifter oss 15:00, vigseln håller på till 16.00 och efter det tänkte vi servera lite snittar till våra gäster medan de väntar på att vi ska fotograferas. Inte mycket, bara så att de inte går runt vrålhungriga. Maten serveras sedan cirka 18.00 och innan det blir det välkomskål i bubbel. Först tänkte vi att de kan få lite bubbel till snittarna, men nu tänker vi att det kanske kan vara gott med bål. Så frågan är, måste den vara med alkohol? Ser det illa ut om den är utan? Bubbeln är med alkohol ju och under middagen serverar vi vin/öl osv. Sedan så får ni gärna komma med tips på bra recept på bål. :)

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??