Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    Oktober 2012

    Imorse var jag och min älskade och fixade med vår save-the-datefilm. Har suttit och redigerat hela dagen nu så att nu är det bara att skicka ut...


    Men vi ska vänta någon dag... kanske inte bra att skicka ut en sådan grej 1 april :)

  • Tokig

    Letar kyrkor som små tokar just nu. Hade ju tänkt oss borgligt men jag har ändrat mig liet. Jag är rädd att jag inte kommer känna att "det är på riktigt" om det inte är i en kyrka.

    Jag är inte religiös på något sätt men det är ändå något vackert och högtidligt med en kyrka. Man är ju uppväxt med att alla högtider och liknande är i kyrka. Det är liksom nåt trollskt över när klockorna börjar ringa och alla blir tysta. Och jag tror att jag vill ha den stunden...

    Iallafall... vad tycker ni om denna?



    Får plats 120 personer, vi blir ju cirka 100. Och den ligger cirka 2 mil (20 minuter) från festlokalen.

     

  • Tokig

    Nu är vår save-the-datefilm ute på nätet. Vi har dock inte skickat ut adressen till gästerna än. Ska på en bröllopsmiddag i helgen så vi vill inte "kapa" deras dag utan vi skickar ut den efter deras fest.

    Men om någon av er är nyfikna så skicka ett meddelande så skickar jag länken i ett meddelande!

  • Tokig

    Så här blev det www.nukörvi.se Tanken är att vi sen kommer fylla på den med information, men det blir i samband med inbjudan!

  • Tokig

    Tack 😄 Var ute och skrev kontrakt igår. Vi kollade också kyrka men har nu bestämt oss för att viga oss borgligt vid vattnet. Känns jättebra! Hur går det för er andra?

  • Tokig
    Linda L skrev 2012-04-08 22:40:41 följande:
    hej! har inte bestämt datum än men siktar på september,oktober så jag hoppar in här Caruba, jag har beställt min drömklänning från talent på tradera. tittade bara runt på tradera och såg denna och fick rysningar! love it! impulsköpte den och ska skicka in mina mått imorgon.. nervöst!

    Välkommen!!!


    Vad roligt att du hittat din klänning! Du har ingen bild?

  • Tokig
    Daludd skrev 2012-04-08 22:57:34 följande:
    Otroligt vacker klänning :)
    Vi har printat infobladen dubbelsidigt på ett ställe idag och ska skicka inbjudningarna nu, som vi pratat om i tre år ;)

    Kan bara instämma med Daludd, Soahl - vilken galet fin klänning. Kommer vara jättevacker i rosa och grått.


    Det känns så galet här. Från att allt har varit kaos, allting har känns halvdant och förvirrad så är nu, bröllopsklänningarna beställda, save-the-dates utskickade (så spännande och roligt att få sms/samtal från vänner och släktingar... nu är det på riktigt ju), lokalen bokad, menyn bestämd (eller vi kommer göra en avsmakning i sommar men i stort sett iallafall), vi har avfärdat kyrka (det är helt enkelt inte vi) och alltså bestämt oss för borglig vigsel vid sjön. Och när vi väl gjort det var det väldigt enkelt, vi hade både samma bild över hur vi vill ha det, texter, musik, hur vi ska anlända... allting är "klart". Fotograf är fixad. Ska träffa henne vecka 19 och prata upplägg. Bandet ska vi ringa idag och förhoppningsvis boka.


    Så jag känner lite... vad ska man nu göra i 6 månader :)


    Jo, vi ska såklart jobba vidare med vår hemsida. Tanken är ju att vi endast ska skicka ut enkla inbjudningar och sedan ska all info finnas på nätet. Lite småpyssel, jag har en liten idé om personliga servettringar där vi skriver små personliga hälsningar till varje gäst.


    Men som sagt... när vi väl hittade lokalen så föll allting bara på plats :)


     


     


     

  • Tokig

    Lite så här tänkte jag servettringarna... fast då med en hälsning/ett tack till varje gäst. Vad tror ni om det?


  • Tokig
    soahl skrev 2012-04-09 15:14:27 följande:
    VI ska också göra så, skicka ut enkla inbjudningar och sen ha all info på vår hemsida. Eller enkla kanske var dumt att säga eftersom de är rätt mastiga. Men innehållsmässigt är de enkla. =)
    Är länken där save-the-date-filmen samma som ni ska ha hemsidan på? Använder ni någon mall eller gör ni den på annat sätt?

    Ja, vi kommer ha samma adress som hemsida. Kommer bara flytta bort filmen då till ett galleri och istället ha en fin hemsida.


    Det är min respektive som sitter mest med sidan så jag vet inte, men någon form av mall använder vi. Vi har lagt sidan på Binero.

Svar på tråden Oktober 2012