Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    Oktober 2012

    Vi håller på att förhandla med ett av ställena som var nere och tittade på förra helgen.


    Hur har ni gjort? Har ni accepterat priset som restaurangen/arrangören har gett er rakt av eller har ni gjort justeringar/förhandlat?


     

  • Tokig
    Pyttsan skrev 2012-03-03 17:19:50 följande:
    Hurra!! Vi har hittat vårt ställe! Det blir våra bekantas gamla ladugård. Det var heeeelt ljuvligt och stort och luftigt. På nedre våningen är det ljuskronor i taket och plankgolv och stenväggar. På höskullen kommer det att läggas in in hyvlat plankgolv under sommaren. Där är också högt till tak. Helt underbar byggnad och härliga människor! Hjärta Trädgården utanför är med gräsmatta och gamla äppelträd framför "lillstugan", där hoppas vi kunna ha brudskål ute. 

    Nu har vi slagit fast datum också, och det blir den 29.9. Hoppas jag får hänga kvar i tråden ändå. Glad 

    Så skööönt att äntligen ha ramarna och kunna ringa vigselförrättare och boka upp resten! 
    Vad härligt! Låter ju hur fint som helst!

    Själv har jag precis, bara för en liten stund sedan, betalt mina klänningar. Skorna ligger ju sedan någon vecka i garderoben och väntar. Förhandling pågår med stället... så jag hoppas HOPPAS att vi kan sätta ett datum i veckan.
  • Tokig

    OK, efter mycket om och men och fram och tillbaka så har vi, för oss själva, bestämt att 13/10 är vårt datum. Hoppas allt går i lås nu bara...

  • Tokig

    Vi har för oss själva äntligen bestämt ett datum och det känns helt fantastiskt. Mina klänningar är beställda, skorna ligger i garderoben.


    Vi har bestämt hur save-the-datefilmen ska se ut, behöver bara fler tips på musik. (Har skapat en tråd om det www.brollopstorget.se/Forum-1-3/m4140006.html)


    Vi har preliminärbokat en fotograf som jag tror kommer bli jättebra.


    Vi har även bestämt oss för hur våra inbjudningskort ska se ut, men eftersom vi ska skicka ut save-the-dates så tänker vi inte skicka ut inbjudningskorten förrän ganska sent så själva tillverkningen av korten ligger i framtiden.


    Just nu jobbar vi fortfarande för att komma överens med stället och sen har vi hittat ett band vi väldigt gärna vill boka. Men de är lite dyra just nu.


     Det börjar rulla på…

  • Tokig

    Nu är jag enormt förvirrad. Har ju hela tiden varit säker på att ett bröllop nere i Skåne är det vi vill ha.


    Håller ju t om på att förhandlar med ett helt underbart ställe.


    Men... så var jag på konferens i fredags och jag blev helt överumplad. Jag var ju där i tjänsten med allt vad det innebär, men redan när vi körde in på parkeringen så var det något som bara kändes rätt. Jag fick gåshus när jag kom in i matsalen. När jag sedan snokade runt så kunde jag checka av allt det som vi har på vår "lista" som är saker vi vill att vårt ställe ska ha.


    Jag ringde min älskade direkt så han kollade upp det på nätet och han gillade det också. Så nu har vi bokat in en visning imorn... känns helt galet. Men det var bara rätt! Men samtidigt känns det helt galet...

  • Tokig

    Vi var och tittade på stället igår och min sambo älskade stället lika mycket som jag! När jag sen berättade det för en väninna så visar det sig att hon känner ägarna! J


     


    Så vi har bestämt oss. Det blir bröllop på detta nya stället istället. Känns helt galet men helt fantastiskt. Det har allt vi någonsin kunnat drömma om.


     


    Men vilken slump, jag började på mitt nya jobb i måndags, mitt första möte var på detta stället i fredags och det är så rätt… Ödet är roligt ibland.

  • Tokig

    Ni har säkert upptäckt detta långt innan mig, men alla här inne kommer ju gifta sig den 6/10! :)


    Om jag läser rätt så ser det ut så här:


    Tokig, 6/10, Småland


    Caruba, 6/10, Arild


    Daludd, 6/10, Göteborg


    Soahl, 6/10, Stockholm



    Stämmer det?


    Pyttsan, var och när gifter du dig?


  • Tokig

    Hahaha... vet inte varför det blev så stort. Var inte meningen att skrika ut mitt inlägg :)

  • Tokig

    Jag ska ringa och prata medprästen/kyrkan imorgon.


    Är det någon av er som har gjort det? Är det något jag ska tänka på?

  • Tokig

    När jag kom hem idag så låg det ett litet paket från Cloetta... blev så himla glad. Heja dom :)

Svar på tråden Oktober 2012