Inlägg från: Pyttsan |Visa alla inlägg
  • Pyttsan

    Oktober 2012

    Linda L skrev 2012-04-09 22:10:05 följande:
    Tack pyttsan! då kanske du vet vad det är för designer, har köpt på tradera! Vi ska också ha kyrklig vigsel, men inte riktigt bokat datum än för vi har inte kommit fram till om vi blir 60 eller över 100pers.. tur att man får tips och råd av alla brudat här
    Ja, det är en Mori Lee by Madeline Gardner, här:

    www.morilee.com/bridals/bridal/1657 
  • Pyttsan

    Vi kommer att sova på samma ställe och klä på oss tillsammans. För oss känns det viktigt att spendera dagen ihop och fokusera på varandra. Men jag tror att när jag varit till frissan och ska ta på klänningen så behöver jag någon annans hjälp, så jag kan väl göra det i nåt annat rum och sen göra lite entre för honom. Så får han se klänningen och allt tillsammans. 

    Vi har fotografering före vigseln också. Glad 

    Härligt! Nu har jag begärt offert på bussar för transport av gäster och fått klartecken från vår sömmerska att hon tar sig an klänningen!  Dessutom har vi fått besked om att vi får rådjursköttet till varmrätten också. En sak i taget, kvällens projekt är inbjudningar. Ska försöka lägga in bilder här sen, så får ni rösta och tycka till.

  • Pyttsan

    Vilken jobbig situation med din syster, Daludd! Obestämd Förstår att du bara sade nej, rakt av till din pappa, det var ju fruktansvärt plumt att ta med en älskarinna på bröllop, helt fel tillfälle att introduera en sån person för släkten. Vilken bisarr tanke! Tyst

    Det är ju mer komplicerat med din syster, ni kanske kan bjuda hennes karl om någon annan inte kan komma? 

    Har gjort en prototyp för inbjudningarna som sambon gillade. Hurra! De blir enkla och hemgjorda, men det passar oss! Kan man inte lägga in bilder i forumet från iPhone? Nån som vet? 

    Caruba: Härligt att få kryssa av saker på listan! Skrattande 

  • Pyttsan

    ¨Härligt med klänningarna! Skrattande 

    Vi har bestämt meny, men prästen ska vi träffa först en månad innan, ungefär. Men vi har pratat med henne på telefon, så vi vet vilken präst det är och så.  Vi har fått tag i 2 rådjur, behöver 1till och lite mer filé.

    Bandet bokat, lokalen bokad, kyrkan bokad, klänning hemma, sömmerska vidtalad, en toastmaster vidtalad, borde prata med den andra den här veckan. Prototyp för inbjudningarna klara, vi filar på följebrevet lite och jag håller på och pysslar kuvert, fick för mig att laga egna..

    Sen har min bror lovat fixa disken, belysning, lastbil, stolar, kärl mm. Hjärta Fina brorsan, svågern och syrran kommer att få jobba hårt! Fast min syster bor utomlands och jag ordnade deras bröllop förra sommaren, de kom hem 3 dagar innan vigsel och då var allt ordnat så det känns helt ok att de jobbar gratis nu. Glad 

    Svägerskan har lovat hjälpa till med lunchen dagen efter tillsammans med en annan kompis som också lovat göra tårtan. Toppen!

    Sambons kläder och mina skor är ännu oköpta, men näbbklänningarna har jag valt ut i varje fall. Det blir klassiska vita från Ellos.

    Väntar på att få in offert på busstransporten också. Och så ska vi se om vi hittar på nån bra transport åt oss, men det känns inte så bråttom med det, mer klurigt är det nog att hitta barnvakt till dottern. Vi bjuder ju alla och våra vänners föräldrar ska ju ha deras barn. Obestämd Hoppas det dyker upp någon under våren, så det inte blir någon sista minuten-lösning! 

  • Pyttsan

    Vi får se vad vädret är i slutet av september. Är det vackert kan du utan tvekan vara utan, men det kan ju vara bitande kallt också. Vigseln är i en gammal stenkyrka, så strumpisar kan vara skönt om de ska vara utan koftor. De får väl ha nåt att ta på sig efter vigseln när vi går ut, men jag tänkte köra bara klänning i kyrkan. 
     

  • Pyttsan

    Det finns tjocka strumpisar som är typ cremevita/naturvita. Dottern har ett par, minns inte märket, men kollar man lite i tid borde det inte vara omöjligt att hitta. 

    Gula skor är ju fantastiskt! Jag hade ju tänkt mig orange, men du har övertygat mig om att gula är grejen! Hade ingen aning om att man kunde bli så glad av gult! Solig

    Hade min brudnäbb här på pyssel efter skolan idag och hon godkände klännigen från Ellos och trodde nog att syrran hennes skulle gilla den också. Jag tycker den är enkel och söt. 



    Dagens bästa var att mamma kom på besök med goda nyheter. Hennes kompis har jag funderat på att fråga om hon skulle vilja vara barnvakt på bröllopet, men hon hade jobbat med mamma igår och då hade hon själv frågat om när vi ska gifta oss och vad vi ska göra med dottern. Och sen erbjudit sig!! Finaste tanten! Hon är verkligen ett guldkorn och en sån där härlig trygg person som bara löser saker och inte stressar upp sig. Dessutom känner hon ju mamma jättebra, så det blir perfekt att hon kan vara med dottern hemma hos mamma och natta henne där, så slipper hon ha henne på morgonen. Min mamma lär ta hand om min mormor och de kommer säkert att vara bland de första som lämnar festen. 

    VILKEN LÄTTNAD! Det är ju en jätteviktigt sak för oss, för att man ska kunna slappna av helt och njuta. {#emotions_dlg.flower}
     
  • Pyttsan

    guccipucciprada.blogg.se/images/2010/flowergirl_115113325.jpg

    Googlade snabbt fram en bild på vitklänning+vita strumbyxor. Men ajg tycker inte det ser för vitt ut. På en vuxen skulle det nog göra det, men proportionerna är andra på barn och jag tror man reagerar starkare på för mycket bar hud på ett barn, faktiskt. Men de kan ju ha ljudgula strumbyxor eller mönstrade, typ med flätmönster eller så?

  • Pyttsan

    Åh, vi borde registrera en hemsida. Har n e-post fixad. I morgon ska vi till stugan, så då får jag pyssla lite med korten och sånt, men val av typsnitt och att få själva texten utskriven är kvar. Gah! Hatar datorpillandet, jag är verkligen usel på det! 

Svar på tråden Oktober 2012