• Nudax

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Dolly P skrev 2011-10-04 09:01:10 följande:
    Vi har en budget på ca 10-15000kr. Och tror att vi kommer hålla den rätt braSkrattande
    Lokal:1250kr
    klänning: 2500kr
    Fotograf:1000kr
    Mat: vet jag inte riktigt än, men inte så dyrt. Vi ska ha grillbuffé, så det kommer inte bli jätte dyrt.
    Dekoration: 1200kr kanske. Knappt det.
    Musik fixar vi själv.
    Bil att åka har vi själva
    Inbjudningskort ska jag göra själv, väldigt enkel modell.
    sambon har redan sina kläderm bara byxor som ska köpas. kostar 199kr
    brudbuketten kommer kanske kosta 300-400kr
    Hår och smink 700kr
    hmm tror jag fått med det mestaSkrattande
    Ingår porslin, glas, bestick etc i er lokalhyra? Mat och dryck blir mer än man tror =( Vi ska göra maten själva och det kommer ändå dra iväg ett par tusen och om man sen tänkt ha alkohol drar det iväg också. Inbjudningskort, festhäften etc/liknande - även om man gör det själv (vi med) kostar det ju att köpa in snygga papper till det/skrivarfärg, kuvert, frimärken etc. Ringar? =)
  • Nudax

    Föresten, ett tips till oss med denna budget: Lilly har nu 40% rabatt på alla klänningar ur kollektion 2011!!! =D Har beställt min klänning idag!

  • Nudax
    Hanna05 skrev 2011-10-04 21:46:55 följande:
    Det enda jag undra är vad 3270 DKK är i svenska kronor :P
    Om man går in på www.lilly.nu istället för .dk så står allt på svenska och i svenska kronor, men det är samma sajt =)
  • Nudax

    Har inte hunnit in här idag och ser att det var många som nappade på tipset om rea på Lilly =) Precis som någon skrev så måste man börja på startsidan för att se och komma åt vilka klänningar det är rea på =)

    På frågan som fler ställt: Vågar man beställa utan att prova? Tänker jag bara att: Ja, man har ju rätt att sända tillbaka den om man inte tycker den passar/är nöjd, lika väl som när man beställer en tröja från ellos liksom =) Jag hoppas verkligen jag kommer känna mig nöjd då klänningen kommer men gör jag inte det får den helt enkelt åka tillbaka =) Men den klänning jag beställde har jag kikat på flera månader nu och bara väntat/hoppats att de skulle sänka, så kan bara inte låta bli =P

  • Nudax
    baby freeze skrev 2011-10-04 22:39:20 följande:
    Kan ni inte diskutera klänningar i detalj i någon av trådarna som finns till hjälp just för sådant? Jag tycker att det är lite irriterande att behöva bläddra igenom allt som inte hör till diskussionen om budgetlösningar, och det finns massor av kunniga på kinaklänningar som kan svara på alla frågor om frakt, valuta och tull i andra trådar.
    Fast tråden handlar om HUR HÅLLER MAN BUDGETEN NERE och denna klänningsdiskussion började i TIPSET: Det är rea på klänningar på lilly.nu.... Vad är det om inte ett budgettips!?
  • Nudax
    Imke1977 skrev 2011-10-05 07:59:00 följande:
    Är det någon som vet om det finns save the date kort på nätet. Som e-kort tänkte jag.
    Skulle gärna vilja skicka ut save the date kort men det blir ju lite extra pengar där med frimärken å grejjer om man ska göra det.... Tänkte e-kort kunde vara nått kanske.

    Förslag?
    Men kan du/ni inte bara göra en snygg egen bild då med save-the-date och maila alla?
  • Nudax
    Nudax skrev 2011-10-05 22:25:45 följande:
    Men kan du/ni inte bara göra en snygg egen bild då med save-the-date och maila aUr
    Ursäkta Imke1977, såg när jag läste klart tråden att du redan gjort så =) Jättefint =)
  • Nudax
    Dolly P skrev 2011-10-05 20:30:07 följande:
    japp allt ingårSkrattande Jag vet att maten inte kommer kosta så jätte mkt. Vi ska bara bjuda på alkohol till maten. Vi ska ha titan ringar, så dom kommer inte gå på mer än ca 1200kr för bådaSkrattande
    Toppen! =D Blir ändå så avis när jag hör er låga budget, vi kommer inte heller ha dyra ringar etc... men tycker ändå det drar iväg trots budgetköp, göra maten själv och enkelt bröllop. Riktigt coolt och bra jobbat att få ner det till 12 tycker jag!
  • Nudax
    Dolly P skrev 2011-10-05 22:34:09 följande:
    Det går om man bara villSkrattande
    hehe nog vill vi alltid, vi är väldigt ekonomiska och noggranna i budget och uträkningar också =) Men vi har nog prioriterat lite annorlunda bara, vi ligger nog under normen på de flesta poster men på en del har vi ändå fått lägga lite mer. Ex lokal. All min släkt bor i södra sverige medan jag bor i norr. Vi har valt att därför ha vigsel + fest i min barndomsträdgård men då behöver vi "lokal" och har hyrt stort partytält inklusive stolar, bord, uppsättning och nedtagning för 7000kr. Det är ju annars en post som man kan lyckas få mindre om man bor i en stad där man kan hitta billig lokal att vara i såklart =) Många sådana lokaler har ju porslin och allt i priset också, något vi saknar och måste fixa. Vårt bröllop kommer att kosta 36.000 =)
  • Nudax
    baby freeze skrev 2011-10-09 16:24:26 följande:
    placeringskort:


    Men shit vad du var duktig på att göra snygga kort och placeringskort! =D Hur gör du dem?
Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)