• Bellab­ong
    Äldre 12 Aug 23:55
    35316 visningar
    258 svar
    258
    35316

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Hade varit kul att veta om fler blir gifta samtidigt som jag och min blivande, och hur ni planerar. Känner att jag gör inget annat än planerar, fast än det är nästan ett år kvar :)

  • Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012
  • Äldre 10 Jul 11:43

    Dotterns näbbklänning är klar, puh, känns underbart!


    Som det ser ut nu blir det regn på lördag, växlande med moln och nån solglimt....=( Jaja inget man kan påverka, dagen SKA ändå bli underbar!!


    Vilka ingångs och utgångslåtar har ni valt? Vi var inne på att ta nåt på skiva, nån typisk musik för oss, men kom fram till att prästen har ganska rätt i att det blir pampigast med orgelmusik, så vi ska gå in till "Pachelbels Canon in D Major" och gå ut till brudmarschen ur en Midsommarnattsdröm, den klassiska. Vi är i grund och botten rätt traditionella av oss ändå. ;o) Folk får väl tycka vi är fantasilösa, det är ändå vi som gifter oss och jag hoppas väl att det bara blir en gång man gifter sig och tänker att jag då vill ha den klassiska låten. =)

  • brudsn­art
    Äldre 10 Jul 11:59

    Vi har valt from this moment med shania twain som ingång det är cd:) utgång star wars som kantorn spelar på orgel så bra!!!

  • moonia­s
    Äldre 10 Jul 21:01

    Har slitit i två dagar nu med tårtan! Tänker göra min egen trevåningstårta...! Alla våningar är bakade, fyllda och täckta och ligger i frysen, puh! Nedersta våningen är 45cm i diameter så den blir rejäl! Bara kvar att stapla och dekorera på fredag! Sen ska all mat lagas. Vi får tillgång till lokalen i morgon så då börjar vi fixa där! Festprogram klart idag, ska bara skriva ut o vika vigselprogram. O sen ska klänningen ångas. O så måste vi se till o träna på våran dans, vi har klippt ihop en samling låtar så det blir lite spex av det hela :).

  • Äldre 10 Jul 21:41

    Men fy detta känns ju inge kul...jag har feber och ont i halsen!!! =( Är väl typiskt om man är knallförkyld på lördag! Mår inge vidare nu mest pga. febern, och imorgon ska vi ju duka festlokalen...=´(

  • Beccas­tina
    Äldre 10 Jul 22:06

    vi kommer också ha Canin in D som ingångsmarch som utgångslåt har vi valt Happy Together av G bonner/A gordon

  • qdgirl
    Äldre 10 Jul 23:46

    Om väderprognoserna håller i sig tror jag vi kommer att frysa ihjäl, 11grader å regn.... hoppas på ändring. Annars får man väl ta å värma varandra. 

    Vi kommer att gå in till trumpet voluntary och ut till rondeau, bestämde oss förra veckan.  

  • Palole­m
    Äldre 11 Jul 08:39

    Jäklar vad imponerande att ni lagar mat och bakar och har er.

    Nu ser prognosen för vädret god ut här, men det kan säkert ändra sig. Varmt lär det ju inte bli och jag har nu fått skoproblem istället. MIna sandaletter ser inte snygga ut med strumpbyxor i och sommarskor finns inte längre i affärerna. Gummistövlar? Converse?

    Ska alla ni gifta er i kyrkan? Jag ska gifta mig borgerligt, vi ska inte ha någon utgångsmusik, däremot ska musikerna spela när vi ska ansluta till gästerna och till vigselförrättaren som står där. 

  • MochR
    Äldre 11 Jul 09:31

    Vi har Wagners bröllopsmarsch som ingång och Kizz I was made for loving you som utgång!

    Vårt stora problem just nu är till vilken låt vi ska dansa brudvals? Vi kan dansa vals så vi vill ha någon ritig valslåt (3-takt) men har inte en aning om vilken Obestämd

    sen börjar nerverna komma, känns som vi har glömt något super viktigt men har inte en aning om vad...

  • Smulan
    Äldre 11 Jul 12:26

    Palolem - vi gifter oss borgerligt fast mer enkelt än ni andra vi har inte råd med det stora bröllopet vi vill ha men det kommer bli perfekt ändå, man blir ju lika gift ändå ;). Bara 3 dagar kvar härligt!

  • Palole­m
    Äldre 11 Jul 12:28
    Smulan skrev 2012-07-11 12:26:45 följande:
    Palolem - vi gifter oss borgerligt fast mer enkelt än ni andra vi har inte råd med det stora bröllopet vi vill ha men det kommer bli perfekt ändå, man blir ju lika gift ändå ;). Bara 3 dagar kvar härligt!
    Det kommer att bli toppen!!!
    Vi har många gäster, fast inte så pampigt. Vi ville ha en enkel, men fin ceremoni och en kul fest, typ. 
Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012