• Bellab­ong
    Äldre 12 Aug 23:55
    35064 visningar
    258 svar
    258
    35064

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Hade varit kul att veta om fler blir gifta samtidigt som jag och min blivande, och hur ni planerar. Känner att jag gör inget annat än planerar, fast än det är nästan ett år kvar :)

  • Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012
  • Smulan
    Äldre 7 Jul 12:05

    Just nu ligger smhi sidan nere så de har nog stora problem känns det som......ja ja dagen kommer och den lär ju bli fantastisk oavsett vilket väder det är.

  • Äldre 7 Jul 16:13

    Beroende på vilken väder-sida man kollar på ser det ut att vara mest sol, men risk för nån skur och moln här i Härnösand! Får se det positivt, regn i "kronan"= tur!


    Har det mesta under kontroll, ska baka bröd till buffén imorgon, har gjort några snittar och fryst in i förväg, och lagat köttet, det ska sen bara tinas och läggas i marinad (sånt som går att förbereda). Torsdag fredag blir matlagnings och dukningsdagar. ;o) Fått in bekanta som vill stå i köket, och sångerska till vigseln klar! Hade velat ha en trubadur på festen nån timme har vi kommit på ändå, men lite sent ute skulle jag tro...men blir nog bra ändå!


    Ska skriva ut festprogram och vigselprogram, de är i princip klara. Wishing-well-lådan är klar, pussklockor klara, fixat med småpyssel den senaste veckan. Dotterns näbbklänning har jag kommit en bit på väg. Jodå läget är nog under kontroll, än så länge iallafall. =)


    En vecka kvar med mitt efternamn, gah!

  • Äldre 8 Jul 16:06

    Jippi, vi har bokat in en trubadur också! Brödet är bakat, klänningen är det fållen och dragkedjan kvar på (haha det värsta ;o)). Känns bra!


    Ni andra, går ni bara och väntar nu, hehe?!

  • Beccas­tina
    Äldre 8 Jul 17:45

    här e det ortfarande bara regn :(

  • qdgirl
    Äldre 9 Jul 00:29

    Ser ju inte allt för lovande ut med regnet, men är ju fortfarande några dagar kvar, hoppas de hinner ändra sig.

    Har endel mat och dryckinköp kvar att göra, sen blir de väl att starta med matlagningen så småningom men kommer få lite hjälp som tur är.

    Sen ska ringarna hämtas ut i veckan och sambons kläder som han ska hyra, är lite i valet å kvalet om vi ska hämta ut den själv eller om mina föräldrar får göra det då det är 3 timmar bilresa enkel väg, känns nästan som i längsta laget när det är så mkt annat som ska fixas.  


    14/7 2012
  • Palole­m
    Äldre 9 Jul 09:23

    Man kanske skulle satsa på en fin kappa? Frågan är var man hittar en sån.... Ska iallafall köpa ett partytält idag, jag hoppas på att det bara blir skurar och inte ösregn. 

    Annars är allt klart faktiskt, bara väntan....  

  • AnnMur­r
    Äldre 9 Jul 22:40

    Har fixat servettringarna ikväll, gick snabbt! :) Brudklänningen ska hämtas på torsdag, dotterns kläder inhandlade.

    Det jag måste göra är att köpa något hårsmycke, handla maten till veganbuffén (allt annat beställer vi), ställa iordning festlokal så klart. Imorgon ska vi även träffa kantorn i kyrkan. Men det verkar som alla förberedelserna är fixade, så jag kan nästan rulla tummarna till fredage! :) 9-10 månaders förberedelser har gett resultat, eftersom vi har så lite kvar att göra de närmaste dagarna.

    Vädret.. absolut synd om det regnar, men vad tusan, inget jag kan påverka så jag tänker inte fundera mer på det. Ska förberede på det värsta, då är man beredd i alla fall med skydd. :)

  • Beccas­tina
    Äldre 9 Jul 22:54

    Idag har vi hämtat hem alla kläder inför bröllopet så nu är allt hemma i säkerhet ;)

    fortfarande så saknar vi vigsel/festprogramen, spotifylistan samt vilken låt vi ska ha som första dansen!!!

  • AnnMur­r
    Äldre 9 Jul 23:07
    Beccastina skrev 2012-07-09 22:54:42 följande:
    Idag har vi hämtat hem alla kläder inför bröllopet så nu är allt hemma i säkerhet ;)

    fortfarande så saknar vi vigsel/festprogramen, spotifylistan samt vilken låt vi ska ha som första dansen!!!
    Vigselprogrammen har vi bara kvar att skriva ut, festprogrammet måste jag vänta på tills tärnan har gjort innehållet, sedan skall den också skrivas ut. :)

    Ja spotify,, Jag har gett upp, folk får gilla läget och musiken! Lite vals i början, sedan förfestmusik som kommer att gå över till partyyy partyyyy. Det får vara så. Svårt att veta hur listan ska vara.. :)
  • MochR
    Äldre 10 Jul 11:15

    Hämtade kläder igår allt utom fästmannens byxer som var för korta så de skulle skicka dem på posten - lite nervöst!!

    Idag ska bandet ringa oss, vi har fått infon till festhäftena så nu ska de fixas, vigselhäften och lite annat pyssel kvar också men det känns som det börjar ordna sig Glad

    Och vädret säger molnigt men inget regn!

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012