• Bellabong

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Hade varit kul att veta om fler blir gifta samtidigt som jag och min blivande, och hur ni planerar. Känner att jag gör inget annat än planerar, fast än det är nästan ett år kvar :)

  • Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012
  • Beccastina

    vi är så gott som klara det är vårt jäkla vigsel/fest program som ställer till det en massa.. vet inte hur jag vill ha det :(

    har även fått nya mediciner för magen så jag har gått upp ca 3kg så jag måste prova klänningen nu någon dag och se hur den sitter (har blivit smalare runt magen då medicinerna tar bort min spända och svullna mage) men det kanske fortsätter uppåt i vikt och jag kommer få himmla panik om klänningen e för liten!!!

  • Fangoria

    Vilka härliga möhippor! Ja tänk vilka fina människor det finns, mitt öga var inte heller torrt på hippan....;o)


    Ännu en nervös!!! Gah! I tisdags fick jag ett litet stress-sammanbrott över allt det känns som om jag måste fixa, själv!! Men hjälpen finns ju där bara man ber om det, och sambon ska skärpa till sig och ta mer initiativ själv så jag inte måste påminna eller tjata hela tiden. Mest festprogrammen som vi inte är klara med nu... Ska ringa församlingen imorgon och höra om präst, trodde de skulle ringt vid detta laget... Ska be min svärfars fru ordna ett bildspel åt oss då vi fått låna en projektor. =) Ja, sakta men säkert kan man bocka av mer och mer. Ringarna är iallafall helt klara och ligger och väntar! Ska ni ha ringkudde? Tänkte om man kan ha ringarna i asken de kom i istället?


    Jag ska också fixa vår "Wishing Well-låda", köpt papper och band m.m. att dekorera med idag.


    Och dotterns brudnäbbsklänning har jag inte sytt klart än...'


    Provade min klänning igen i förrgår och den sitter perfekt, åh vad jag längtar!!! Vet dock inte om jag ska ha lägre skor än de jag först tänkt ha, osäker.. Har redan ett annat par att ha isåfall.


    Ska ju laga maten själv, sommarbuffé, och nu i midsommar provlagade jag "Dubbelmarinerad fläskfilé" som man äter kall, och guuud vad gott det var! Förutom det blir det också grillade kycklingklubbor/vingar, skinka, inlagd lax, marinerade vitlöksklyftor, vinägrett-potatissallad, filmjölkslimpa, sallad med oliver, fetaost och jordgubbar, ost och kex och massa annat gott. =)


    Jag har 1 vecka kvar att jobba, natt, men sen har jag 2 veckor föräldraledigt innan bröllopet, då blir det intensivt!! Tur att vi har 4 veckors semester EFTER bröllopet, då kan man koppla av!

  • MochR

    Var till systemet och beställde alkoholen idag Glad På fredag ska jag hämta ut ringarna och ska försöka smita ifrån en stund från jobbet imorrn för att ringa cateringen! det går salta men säkert framåt i allt fixande Tungan ute

  • Josefin521

    Idag lämnade jag in ringarna för gravyr, i helgen blev vi klara med bordsplaceringen och idag gick festhäfterna i tryck! Nu är det verkligen nära!!


    Vi är inte klara med musiken i kyrkan ännu, träffade dock prästen i helgen som sa att kantorn var superduktig så får hoppas på bra förslag därifrån. Prästen var för övrig helt grym, jätterolig och modern!


    Hur går det för er andra? Har ni mkt kvar? Och framför allt: vad tror ni om vädret?????

  • MalinLarsson

    Herregud, vädret har jag inte ens tänkt på! Kanske för att det är en sådan sak som man inte kan kontrollera. Bara det inte regnar säger jag. Vi ska åka ett litet tåg från kyrkan till herrgården som liksom är öppet på sidorna så helst inga kastvindar med regn :)

  • MochR

    Säger som malinlarsson hoppas på regnfritt då vi ska gå från kyrkan till lokalen..
    Pratade med cateringfirman idag och gjorde klart om menyn så en stor tygnd lyfte från mitt hjärta!
    Har mailat kantorn och hoppas hon är bra då vi ska ha en lite ovanlig utgångslåt Flört Josefin521 skönt att ni har en bra präst och kantor det är så viktigt! Vi har en jobbarkompis till mannen som präst så där känns det lugnt men är som sagt lite nervös över kantorn...
    På fredag är det dags att lämna mannens ring på puts och gravyr, vår guldsmed skulle fixa det medan jag var där så jag får ta hem dem och min vigselring är ihopsatt med min förlovningsring så dem ska vara klara då också, jätte nervös över hur ringen kommer se ut då jag aldrig har sett den utan bara förklarat hur jag vill ha den och sen ska guldsmeden göra den från skratch!

  • Fangoria

    Panik! Tjejen som skulle sjunga vid ceremonin har ställt in! GAH! Varit spikat sen flera månader...Blir ju inte som jag tänkt mig om jag inte har nån som sjunger våra låtar....=( Man vill ju bara gråta...

  • MochR

    Fangora usch va hemskt! Gifter ni er i kyrkan? isf fråga dem om de har tips på solister brukar finnas en hel del i någon av körerna 

  • MalinLarsson
    Fangoria skrev 2012-06-27 00:02:33 följande:
    Panik! Tjejen som skulle sjunga vid ceremonin har ställt in! GAH! Varit spikat sen flera månader...Blir ju inte som jag tänkt mig om jag inte har nån som sjunger våra låtar....=( Man vill ju bara gråta...

    Men vad drygt och tråkigt att man inte kan lita på folk! Hade hon någon bra ursäkt eller ställde hon bara in!? Det är jag lite nervös för, att de som man har frågat om de kan hjälpa till med små saker inte ska ta det på allvar och strunta i det. Inte för att jag tror det, men man vet ju uppenbarligen aldrig.


    Igår kom äntligen mina skor! Och de passade och är jättefina! PUH! Kändes som att det var spiken i kistan så nu kan jag i godan ro få klänningen uppsydd med skorna.


    Nu tror jag fasen allt är klar sjukt nog. Bara de jäkla beskrivningarna om gästerna kvar!


    Jag tror att min nervositet har dämpats en del av att VI KÖPT HUS! Så nu går en del tankar dit också som gör att man inte BARA tänker på bröllop. Men fasen vad jag längtar! :D Känns helt galet att dagen snart är här ju!


    Kommer ni att åka iväg på någon bröllopsresa? Vi får nog skippa det för vår del nu när vi fick huset. Fast ett hus är ju en jäkla bröllopspresent till sig själv ändå och på så vis får vi ju åka på en bröllopsresa. En resa till andra sidan "stan" med ett flyttlass :P

  • Josefin521

    Anledningen till att jag är så nervös för vädret är för att vi skall ha festen i ett tält, visserligen ett stabilt tält med stålbjälkar, trägolv och riktiga väggar osv men blir det kallt är det inge kul! Jag tänker också på bilderna vi skall ta efter vigseln...


    Jag är normalt sätt en väldigt positiv person och varje gång jag är hemma och hälsar på eller pratar med min sida av familjen tror alla på sol och är väldigt positiva. Däremot förebereder sig min blivandes sida för katastrof och dem kan inte prata om ngt annat än regn och storm och jag blir så påverkad av det. Hoppas verkligen dem har fel :)

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012