• Bellab­ong
    Äldre 12 Aug 23:55
    35060 visningar
    258 svar
    258
    35060

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Hade varit kul att veta om fler blir gifta samtidigt som jag och min blivande, och hur ni planerar. Känner att jag gör inget annat än planerar, fast än det är nästan ett år kvar :)

  • Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012
  • qdgirl
    Äldre 6 Jun 00:30

    Vi kommer oxå att gifta oss den dagen och nu är äntligen klänningen och skorna fixade och barnens kläder nästan klara de med, vigselringen är beställd. Fler och fler pusselbitar börjar falla på plats. Kommer även vi ha ett litet bröllop, kring 25 pers och ska försöka fixa mycket själva.

  • Äldre 7 Jun 12:41

    Igår var vi och kikade på festlokalen och placerade ut bord, så nu grejar jag med bordsplaceringen...Puh! Lokalen är för 90 pers men jag kan säga att det är tur att vi inte blir mer än totalt runt 45 st, vet inte hur vi skulle placerat ut borden då... Nu blir det U-form med honnörsbord och två tungor då. ;o)

  • MochR
    Äldre 7 Jun 23:37

    Har idag varit och övat med prästen i kyrkan och kände nu börjar det verkligen närma sig och ett jätte pirr imagen kom Glad

    Lämnade också in min ring till guldsmeden så att han kan sätta ihop den med vigselringen, så nu kommer jag ha en silverring som karln min friade med på mig fram till bröllopet...

    Lyckades även göra klart omslaget till festhäftena Tungan ute nu kan jag lämna över dem till systeryster (även toastmadame) så hon kan fylla dem med skojjigheter!

  • Beccas­tina
    Äldre 7 Jun 23:56
    Happy Bride skrev 2012-06-01 17:31:47 följande:
    Hur många gäster har ni bjudit? Vi har bjudit 93 st, sista O.S.A är idag, men bara 43 har tackat ja och 23 stycken nej. Rästen har inte svarat än!! Känner mig en aning ledsen och besviken! Som att inte de skulle vara nog, den ena serveringspersonalen fick hoppa av pga annat jobb. Så nu måste vi jaga en till.... Känns bara så jobbigt just nu!! Vill bara skita i allt, för de blir bara skit av all planering känns de som! (vet att vi ej gifter oss för festens skull, men de känns ändåså så j*vla B) Kan inte liksom göra någonting föräns man vet exakt hur många som har tänkt sig komma. Varken beställa maten, tårta eller köpa dryck! Varför måste folk vänta in i det sista innan dom hör av sig eller kanske tilloch med dagen efter. Skickade liksom ut inbjudningskorten i slutet på april. Och innan de save the date korten i februari. *Gahhhh* Känns lite meningslöst att ha fest med dj och så efterråt med bara 43 pers....
    hur går det för er?? har det trillat in fler svar ännu???
  • Beccas­tina
    Äldre 7 Jun 23:57
    MochR skrev 2012-06-07 23:37:44 följande:
    Har idag varit och övat med prästen i kyrkan och kände nu börjar det verkligen närma sig och ett jätte pirr imagen kom Glad

    Lämnade också in min ring till guldsmeden så att han kan sätta ihop den med vigselringen, så nu kommer jag ha en silverring som karln min friade med på mig fram till bröllopet...

    Lyckades även göra klart omslaget till festhäftena Tungan ute nu kan jag lämna över dem till systeryster (även toastmadame) så hon kan fylla dem med skojjigheter!
    oo det gjorde vi i tisdags, dock ej i kyrkan då det inte är "vår" kyrka och församling men vi tränade med prästen ch vi har ju varit inne i kyrkan och han har lovat att visa oss och lotsa oss igenom det hela :)
  • Beccas­tina
    Äldre 7 Jun 23:58

    Jag är riktigt nervös över ringväxlingen, får komma i håg att inte göra för långa naglar ;) måste ju kunna hålla i ringarna samt sätta på min blivande sin utan att behöva använda båda händerna !!

  • Happy Bride
    Äldre 10 Jun 10:58
    Beccastina skrev 2012-06-07 23:56:09 följande:
    hur går det för er?? har det trillat in fler svar ännu???
    Dagen efter sista svartdatumet så bara haglade in svar och kuvertinbetalningar. Så istället för 43 personer som då hade svarat blir vi drygt 60 personer. Några kommer kommer på vigseln och efterfesten. Men 60 personer kommer vara med under hela tiden. Känns så otroligt lättande. Så till veckan blir det att dra igång och inhandla det sista och beställa mat, dryck och tårta. Ska även till lokalen någon kväll och kika en sista gång. På onsdag ska jag till frisören och göra provuppsättningar.

    Snart är dagen med stort D här! Börjar ni bli lite nervösa?

    Kika gärna in på min blogg =)
    www.vagentillaltaret.blogspot.com
  • AnnMur­r
    Äldre 10 Jun 11:14

    En till här, ska gifta mig i Borlänge! :) Det mesta klart. Ska hämta ringarna imorgon, ringa kantorn och hoppas på att han tar emot mina noter och att vi får våra marcher vi verkligen vill ha, fixa sista detaljerna i musiklistorna, köpa klänning till dottern. Det är inte mycket kvar, men jag tror hela tiden att jag kommer att glömma någonting viktigt. :) Skickat in vigselintyg och hindersprövning, så det viktigaste borde väl ändå vara fixad.

    Två stycken sällskap har ej svarat ännu, så det blir att försöka få tag på dem. Vi bjöd närmare 70, vi kommer att bli strax under 60 personer.

  • Äldre 13 Jun 13:00

    I helgen som var blev det min möhippa, blev totalt överraskad men dagen var huur härlig som helst med 50-talstema, bubbel, drinkar, vin, uppdrag, hårpiff, snygga kläder och god mat m.m. =) Puh, slipper jag vara nervös över det mer. =) I helgen tror jag de kommer hämta sambon...barnen ska sova hos farmor och jag jobbar. =)

  • MalinL­arsson
    Äldre 13 Jun 17:20

    Imorgon är det bara 1 månad kvar!!! :D Längtar så jag dör! Nu är det bara lite småfix kvar känns det som. Ska rätta till klänningen till veckan och köpa smink men annars börjar allt falla på plats! LOVELY! Någon som har panik ännu? :)

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012