• Bellab­ong
    Äldre 12 Aug 23:55
    35043 visningar
    258 svar
    258
    35043

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Hade varit kul att veta om fler blir gifta samtidigt som jag och min blivande, och hur ni planerar. Känner att jag gör inget annat än planerar, fast än det är nästan ett år kvar :)

  • Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012
  • moonia­s
    Äldre 6 May 17:41
    #81
    Fangoria skrev 2012-05-06 02:17:02 följande:
    www.diadema.se/kronor-c-29.html

    www.kronbruden.se/smycken/galleri/brudkronor/...

    www.brollopssmycken.se/brudkrona-snodroppe-sv...

    annsofienylund.nordicshops.com

    Du kanske redan har kollat på dessa sidor, är ju verkligen varierande priser och stil men jag tänkte att jag länkar. =)
    Tack för länkarna! Föll pladask för en krona hos kronbruden men 2000kr är lite väl mycket för en krona :S. Hittade dock en annan på en av de andra sidorna som jag ska fundera på... :) Han köpt en tiara på ebay, tänkte vänta tills den kommer hem o sen bestämma mig.
    Fangoria skrev 2012-05-06 01:56:32 följande:

    Servetter har nyss kommit hem till oss, vi ska beställa ringarna i veckan, jag har klippt ut dotterns tärnklänning...I helgen ska vi åka och söka kläder till sambon och sonen. Tänkte testa att provlaga lite ur menyn snart också, vi ska ha buffé med kall marinerad fläskfilé bla. =)


    Provlagar också lite olika grejer när jag har tid, vi ska också ha buffé o bl.a. brödet o småkakor till kabuffén hade jag tänkt baka själv. Ska även baka egen tårta så där testas det friskt också med olika sorters fyllning...
    Fangoria skrev 2012-05-06 02:36:05 följande:
    moonias: Det är ju förresten du med de otroligt vackra klänningarna från Visa din klänning-tråden! Tyckte jag kände igen namnet. =)
    Tack :)
    tweety skrev 2012-05-06 16:25:43 följande:
    Hejsan!

     vi har kommit en bit nu.

    För tillfället håller jag på med att göra egna placerinskort, klura ut hemliga uppdrag till gästerna,dekorera gästboken och provbaka tårtorna och införskaffa alla praktiska saker som knoppalakan, servetter, kaffe, cider mm.

    Mitt STORA problem är vad jag ska ha för smycken och hur jag ska ha håret?  trodde jag hade dett klart för mig men när jag provat hela ytstyrseln så var smycken och håret inte alls passande som jag trodde :)
    Dela gärna med dig av dina hemliga uppdrag, hade också tänkt ha något sånt men har så dålig fantasi... 
    Jag älskar smycken från Pilgrim så jag har hittat smycken därifrån, har dock inte testat med klänningen än men det SKA funka :P. Du kanske har någon favoritdesigner som har någon kollektion som passar? Det finns ju så sjukt mycket att välja på bland smycken, för mig blev det mycket enklare när jag väl bestämt mig för Pilgrim :).
     
  • Beccas­tina
    Äldre 8 May 14:46
    #82

    hej hej jag kanske hänger på här ;) Vi har inte riktigt bestämmt oss ännu för hur vi ska göra om vi ska gifta oss nu i sommar eller till vintern väntar på mail från olika resturanger med priser, menyförslag samt alla annan info så vi har inte kommit jätte långt ännu, inga inbjudningar är skickade men förhopppningsvis blir dom det nu nästa vecka. och är det ås att det blir den 14 jul så är det dags att börja leta efter en som kan viga oss.. haha snacka om att vi e ute i sista minuten, jaja det löser sig ;)

    Det jag redan har fixat är:

    Klänning
    skor
    örhängen
    barnens kläder är nästan klara
    tack och bordsplaceringskort finns här hemma.

    hmm.. ja det var nig det :P

  • ninisb­rud
    Äldre 9 May 15:00
    #83

    Vi gifter oss 14/7 Klänningen är köpt såå fin.. Barnens kläder köpta... Inbjudningarna är skickade.. Dekoration till bordet är inköpt... Lokal bokad... Men sååååå mycket kvar.. Hur ska man få ihop allt ?!

  • Josefi­n521
    Äldre 9 May 15:46
    #84

    Å vilken bra tråd, denna har jag inte set tidigare! Vi gifter oss också samma datum. Klänning är beställd och skulle skickas i slutet på april men den är fortfarande inte klar... Band, tält och mat är bokat. Det som är kvar är ring till mig, serveringspersonal, festhäfte samt tipsrunda. Inte långt kvar nu....

  • moonia­s
    Äldre 9 May 18:50
    #85

    När har ni sista OSA datum? Vi har nu på tisdag 15/5, för att jag inte ska bli för stressad :P. Jobbar mkt på vardagar så jag har bara ork/tid att fixa med bröllopet på helger. Än så länge fattas 3 svar, fick 2 idag :). De flesta kommer dock, några enstaka som fallit ifrån pga bra anledningar.

    Fick hem stenar till min ring igår, kan tipsa om att beställa egna diamanter på diamantia.com och sen låta guldsmeden sätta dem i ringen bara. Mycket billigare än att köpa stenarna med ringen! Fick med äkthetsintyg på alla stenar samt certifikat på den största stenen! Ska till guldsmeden med dem på fredag :).

    Har beställt lite diverse saker på ebay som kan va bra att ha; stolsrosetter, organzaband, diamantkonfetti, klänningspåse, tiara och ett armband. Har redan fått hem en massa grejer och faktiskt varit nöjd med allt! :D

  • MochR
    Äldre 9 May 23:05
    #86

    vi har 1/6 som sista OSA datum vi har fått in 2/3 av svaren men är inte orolig än Flört

    Vi har köpt in all dekoration (det mesta från ebay och ikea) utom vad vi ska ha för något på honörbordet, skulle vilja ha guldfärgade kandelabrar någon som har tips var man kan hitta sådana billiga?? Tänkte att man kan spraya dem med guld färg om de finns i annan färg!

    Nu ligger att göra klart allt pyssel i pipeline - servetter, placeringsfjäriljar, festhäften, servettringar och dukar!

  • Dreami­ng
    Äldre 10 May 10:09
    #87

    Vi har också OSA 1/6 :) det 69/100 som tackat ja än så länge :)
    SÅ det känns underbart roligt att så många vill komma till vår dag! :)

    Annars pysslar jag med dekorationerna och annat roligt :) Vi ska ha pompoms hängandes istället för ballonger tex..

  • MySwee­tShado­w
    Äldre 10 May 10:30
    #88

    Här är fler som har osa-datum satt den 1:a juni. Det går väääldigt trögt att få folk att svara. Så jag antar att vi får ringa runt en hel del den 1:a... Segt! Alla i min släkt har svarat, men knappt någon från sambons...

    Härom dagen fick jag hem våra små pojkars kostymer, som jag fyndat på Ebay. SÅ söta!!! Skrattande

    Har en massa saker kvar att göra. Vet inte riktigt hur jag (vi?) ska hinna allt. Blommor, transport från kyrkan, skor till BM, serveringspersonal, frisyr, smink, trycksaker... Ja, listan är lång :/ Ändå började vi planera bröllopet för nästan ett år sen. Hmm.. Flört

    Jaja... Gifta blir vi iaf!

  • FruSSE
    Äldre 10 May 10:35
    #89

    Nejmen, den här tråden har jag helt missat!

    Vi gifter oss den 14 juli i år på Långedrags brygga :) Därefter står festen vid Långedrag Värdshus.

    På söndag är vårt sista svarsdatum och fram tills dess är det lugnt. Sen börjar bordsplacering, utförande och beställning av festprogram, presenter och annat smått och gott. 

    Fler i Göteborgsområdet denna dag? :D 

  • Dreami­ng
    Äldre 10 May 10:40
    #90

    Ja serveringspersonal skulle vi också behöva. vi ska ha Buffé och det skulle vara skönt om man visste att ngn gick och fyllde på när det behövdes!

    Alla vi känner ska liksom vara med som gäster redan!

    Inte så bra mao! :P

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012