• Bellab­ong
    Äldre 12 Aug 23:55
    35297 visningar
    258 svar
    258
    35297

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Hade varit kul att veta om fler blir gifta samtidigt som jag och min blivande, och hur ni planerar. Känner att jag gör inget annat än planerar, fast än det är nästan ett år kvar :)

  • Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012
  • livet är bra fint ändå
    Äldre 5 Feb 18:17
    #51

    Jag vill också vara med! :)

    Ska dock inte ha någon stor vigsel och fest så det är inte lika mycket att planera, men kul att peppa lite ändå. Va långt alla kommit!! 

    Dreaming: Har du någon bild du tagit själv på din klänning från ellos? Jag vill ha en enkel klänning i typ den längden som inte kostar skjortan. Har faktiskt kikat på den där en gång tidigare. Hade tänkt vänta till studentklänningarna poppar upp under våren men vore skönt att ändå ha en klänning hemma för att undvika panik... Men den ser så skrynklig ut på bilden, är den det?

  • grynet­103
    Äldre 5 Feb 20:54
    #52

    Hörni tjejer! Idag är det bara 160 dagar kvar!! Någon mer än jag som börjar bli smått stressad av allt som ska fixas?? Tycker att tiden går i rasande fart och nu när vi börjat jobba båda två efter föräldraledighet så kommer det finnas ännu mindre tid för att fixa och dona innan bröllopet med en 16 månaders i huset! =S


    Idag har jag iallafall vikt och stämplat och stansat festprogrammen utvändigt så nu är nästan alla 70 st klara...sen ska det fyllas med text och papper, pust!!


    Har vågat mig på att beställa grejer från Ebay och det går förvånansvärt lätt, har precis fått hem 60 m sidenband som är 3 mm tjocka som jag ska ha till festprogrammen och de är såå fina...kom på en vecka och kostade 49 kr, galet billigt!! =) Kan verkligen rekommendera Ebay om man har en snål buget!!


    Nu väntar jag spänt på näbb/tärnklänningarna jag beställt från England via Ebay...de skulle komma senast den 9 februari! Spännande! :)


    Hur går det för er andra???


  • moonia­s
    Äldre 5 Feb 22:10
    #53

    Vi ska också gifta oss då! :)
    Har kyrka, lokal, mat, frisör, smink, färgtema, roller på dagen o lite annat smått fixat. Ska ta tag i inbjudningarna seriöst nu i veckan, har iaf skickat ut "save the date"-magneter runt nyår så de som kommer bli bjudna är redan förvarnade ;).
    Klänning ska beställas i veckan, blir en kinaklänning o även kläder till m2b blir nog från Kina, ska bara få tag på ett måttband så vi kan ta mått på honom... Det blev samma pris för honom som att hyra kläder o då kan vi lika gärna köpa så har han som han kan använda fler gånger.
    Guldsmeden, som är vän till familjen, funderar på design till ringar o ska sätta igång med dem snart.
    Resa, Island :) ska vi boka nu i veckan, ska bara få klart från jobb när vi kan va lediga. 

  • MochR
    Äldre 6 Feb 03:54
    #54

    har också fastnat för ebay har hittills bara beställt kostym till näbben och diadem till mig själv Glad men har ögonen på små presentaskar och klänningar till mig själv (ska på 2 till bröllop i sommar) Har beställt ring från Bronsil, guldsmeden är var väldigt trevlig och kom med massor av förslag på hur man kunde göra för att få ringen som jag vill ha den så han fixar den från skratch för 7000kr verkligen super nöjd!!

    har sedan gett fästmannen i uppdrag att hitta någonstans att sova på bröllopsnatten, så nu får man se vad han hittar på Hjärta

  • MalinL­arsson
    Äldre 6 Feb 14:42
    #55

    För oss känns det just nu som om vi bara sitter och väntar. Vi kan inte göra så mycket mera nu på typ 3 månader. Vi har skickat ut inbjudningar så allt är klart med präst, kyrka, lokal, mat, dryck osv. Jag har köpt en klänning, skor, väska, hårsmycken. Vi har bestämt låtar i kyrkan, vem som ska framföra dem, DJ, liveband, fotograf...

    Nu är det nästan bara att vänta på att få göra hindersprövningen och sedan så är det bara att köra! Typ :P

  • livet är bra fint ändå
    Äldre 18 Feb 23:18
    #56

    Idag har jag fått världens nytändning på att peppa inför vigseln. Har äntligen hittat klänningen jag ska beställa (den här fast vit, och med axelband osm kan hakas i. och kanske utan rosetten), känns som en sten har fallit från bröstet. Nu när jag har klänningen kan jag komma igång och börja tänka frisyrer och skor och underkläder och smycken och sånt! Tjoho!


  • Mars05
    Äldre 19 Feb 18:19
    #57

    Här har vi en till som ska gifta sig den 14/7

  • Strids­pingla­n
    Äldre 19 Feb 19:58
    #58

    Vi delar samma dag, vi med :)

  • MochR
    Äldre 28 Feb 18:31
    #59

    Var och testduka i Tortuna i lördags! blev super nöjd och insåg att vi inte kommer att behöva möblera om för dansen efter middagen!!!! Festhäften och fjärilar ska dekoreras med monogram, namn och pärlor och häftena ska ju fyllas också Flört




     

  • Vivvi8­6
    Äldre 29 Feb 11:06
    #60

    Hej,
    Hoppar också med här, vi gifter oss också den 14 Juli 2012 på Marstrand :)


    Vi har kommit rätt långt, har bokat kyrka och lokal samt skickat ut inbjudningskorten...

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012