• Bellabong

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Hade varit kul att veta om fler blir gifta samtidigt som jag och min blivande, och hur ni planerar. Känner att jag gör inget annat än planerar, fast än det är nästan ett år kvar :)

  • Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012
  • Dreaming

    Tack snälla :)

    Vart ska ni gifta er? MochR?

    Jag har hittat en fin klänning från ellos.se så jag hoppas den passar. :)
    Nya skor har jag beställt också från brandos.se

    Vi ska bara ha 14 vuxna gäster och 7 barn... så inget överdådigt bröllop :)

  • MochR

    Dreaming: vi gifter oss i Tortuna kyrka utanför Västerås. Fin klänning och skor Glad

  • Bellabong

    Oj jag hade helt glömt bort att jag startade denna tråden..eh  .pinsamt :P.... Vad kul att så många ska bli gifta samtidigt som jag. :D

  • Dreaming

    Haha! Då får vi se till att det blir lite mer skrivet här! :) Tycker det är roligt att vi har samma datum då räknar vi ner tillsammans! :)

  • Dreaming

    Idag kom klänningen som jag beställde från ellos! se ovan... Den är så himla vacker, den är som sydd för mig och mina mått! :D 300 kr precis lagom för en sommar/brudklänning!

    Vi har idag också bestämt att vi ska göra våra egna "inbjudningskort" mina m2b ska göra dem helt själv i photoshop, han är riktigt duktigt på det, jag kan inte med det, öht.... :)
    Och sen ska alla få det i julklapp ;) spar frankering på det sättet hihi

    Dessutom är alla som ska få gå på middagen, samlade hemmea hos min mamma o pappa vid jul, så det blir roligt när de får öppna våra paket hihi

    tycker vi iaf! :D

    Hur går det för er andra?

  • MochR

    låter jätte kul Glad
    Har gjort ett prov på inbjudningskort, ska pyssla ihop dem själv med ev hjälp av fästmannen som sagt att han kan försöka sig på något om jag visar honom först bara det inte är något pillrigt Flört men kan inte göra dem förs vi fått en stämpel som jag har beställt. Vi hade tänkt skicka ut dem efter nyår/trettonhelgen någon gång!

    Har bestämt datum (i slutet av jan) för att ta med alla tärnor, näbbar och jag å Rikard för att besälla kläder (Rikard får vänta på ett cafe tills jag är klar för han vil absolut inte se min klänning av någon anledning) ska försöka få lite mängdrabbat!!

    Sen ska jag försöka få tid att börja med diverse dekorations pyssel men vet inte när jag ska hinna...

  • MochR

    har idag vart och klippt mig och passade då på att boka in provuppsättning och bröllopsdagen Glad finns även tid till tärnorna om de vill sätta upp håret! åh varje grej som klaffar in så känns det lite närmare!!

  • Acerola

    Åh igår hämtade jag ut våra vigselringar. Dom är så fina!!!

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012