• daniiel

    Skelleftebrudar 2012

    Hanna05 skrev 2012-05-04 22:28:01 följande:
    Vad hade ni för smaker i eran tårta??
    Vi valde en vanlig prinsesstårta. Både jag och maken är barnsligt förtjusta i det samt att vi vet att det är en smak som många tycker om. Vi hade chokladbrownie med bärsås till dessert, så det kändes som ett bra alternativ med prinsesstårta och inte massa choklad eller liknande i tårtan. De flesta sa att det var den godaste tårtan de ätit och jag tror att alla utom jag och dottern tog minst två bitar :P haha
  • daniiel
    Bmw skrev 2012-06-13 11:45:38 följande:
    Bokade kyrkan igår! Ska bli roligt nu när man har som grundstenen i planeringen :)
    Vad roligt! :) Vilken kyrka blir det?

    Ja, då är ju som ett datum och vigselplats spikat, så då har man något att utgå från i den övriga planeringen.
  • daniiel
    Bmw skrev 2012-06-13 16:11:25 följande:

    Det blir i landskyrkan :) Jo nu kan man ju börja leta lokal och bygga vidare. Det är ju en hel del som ska ordnas så. Men det känns bra att ha lite tid på sig med att leta lokal!


    Den är ju jättefin! :) Precis, att ha lite tid på sig är aldrig fel. Jag tycker bara det är lite synd att lokalutbudet här i krokarna är ganska begränsat :/ Hoppas ni ska hitta något som ni tycker om iaf :)
  • daniiel
    Hanna05 skrev 2012-06-15 08:52:17 följande:
    Vart har ni beställt era tårtor? Har ni bär i era eller vad har ni mer än just mousse? Vad har ni för överdrag på tårtan!? :)
    Vi beställde vår på Kringlan, på getberget. Vi valde en vanlig prinsesstårta, det var hallonsylt + hallon i den. Ja, vanlijkräm och grädde också med ett överdrag av vit marsipan och rosor i olika rosa nyanser. Tårtställning igår i priset där, tror tårtan kostade ca 35-38kr/bit. Vi var ca 60 personer, beställde 55 bitar tårta, alla åt 2-3 bitar (någon enstaka åt bara en) och vi fick över hela botten + en bit av andra våningen. Det var fyra våningar.
  • daniiel

    Jag gillar ju verkligen moussetårtor och vi hade först tänkt ha det. En med choklad- och hallonmousse, min favorit, och den är det bara mousse i. Dock är det bara en tunn chokladbotten, chokladmousse ovanpå och sedan hallonmoussen ovanpå den. Det är inget lock då, utan bara dekorerat med choklad och hallon uppe på. Maken ville dock ha prinsesstårta, och det är något som typ alla gillar, så fick bli det :P

    Jag tänker dock att om man har vanliga tårtbottnar och mousse mellan lagren med ett marsipanlock, att det kan bli lite "platt" som du säger. Går det inte att få någon tex skogsbärssylt i tårtan också? Under skogsbärsmoussen kanske? Som lite utfyllnad.


  • daniiel
    Bmw skrev 2012-06-15 15:41:57 följande:

    Hanna05: Kringlan stängde för sommaren idag, så du får nog vända dig till ainas och höra isf tror jag. Det ska ju vara samma ägare så! Beroende på när du ska ha tårtorna. :)


    Jag tror Hanna beställt någon annanstans ifrån, det var jag som skrev att vi beställde vår från Kringlan, så det ska nog inte vara någon fara :) Men annars så, ja, det är samma ägare för Ainas som Kringlan, men de bakar på Kringlan, så det går nog vända sig dit ändå.
  • daniiel

    Vi firar vår bröllopsdag i augusti och vill bjuda in några vänner på middag. Räknar med att bli ca 20-30 personer. Är det någon här som vet av en lokal man kan hyra till vettigt pris? Helst i stan. Vi börjar få slut på alternativ :/


  • daniiel
    Bmw skrev 2012-06-15 19:16:14 följande:
    Odd fellow eller Pro? det är väl centralt men det beror väl helt på vad du vill ha för lokal? fast du kanske redan har kollat där eller strukit dom från listan? :) Men jag vet inte vad det kostar att hyra dem dock!
    Japp, redan tänkt på de lokalerna, men de är i dyraste laget. Vi bor bara ett stenkast ifrån, så det skulle ju på så sätt vara bekvämt :P
  • daniiel
    Mei Lin skrev 2012-07-06 22:27:21 följande:
    Vi gifter oss också nästa lördag och bröllopsstressen börjar krypa sig på...snar är man fru Rost! Skrattande Hade möhippa i onsdags och det var så otroligt kul!! (jag blev så chockad för jag hade väntat mig att det inte skulle bli något eftersom jag jobbar typ hela tiden i sommar).
    Hur hade ni det på er dag? :) Och vad roligt att du fick dig en hippa och ännu roligare att det var så kul! :)
  • daniiel
    Bmw skrev 2012-07-20 20:44:40 följande:
    Köpte min klänning i förrgår. Dock är det ju så väldigt länge kvar. Men jag kommer absolut inte att ens titta åt någon annan. Den är helt underbar :)
    Nej, men åh vad roligt, vad blev det för klänning? :)
Svar på tråden Skelleftebrudar 2012