• daniiel

    Skelleftebrudar 2012

    Lollan01 skrev 2012-03-01 14:48:25 följande:
    Joo, jag har en tanke hur den ska se ut, men vi får väl se i slutändan hur det blir =)
    Våra nuvarande förlovningsringar är i vittguld med rundad form, så jag tänker mej att
    jag ska fortsätta i samma stil och lägga in nå blingbling som "sneddat i ringen"

    Här är ialfall klänningen som jag har köpt, såklart mycket snyggare i verkligheten än på bild..
    Sen ska den ju sys upp och till när det närmar sen bröllopet för att den ska sitta som ett smäck på mej  =)
    Okej, ja det låter ju som en bra idé :)

    Jättefin klänning! :D Roligt också att det inte är den mest vanliga modellen tycker jag, utan lite annorlunda (tex inte axelbandslös A-linje, som också är fint iofs) och den ser väldigt romantisk ut :)
  • daniiel
    Lollan01 skrev 2012-03-01 17:53:11 följande:
    Ja, den var lite annorlunda och åt det romantiska hållet =)
    (det är bhbandet som syns närmast kameran)
    Men blommorna går att fortsätta med över den bortre axeln om man vill..och det kommer jag att vilja =)
    Ahaa, så det är som en one shoulder då? Snyggt! Och blommorna var väldigt fina tycker jag :) Hur ser den ut baktill? Är den draperad där också? Har den släp eller är den golvlång? :)
  • daniiel
    Lollan01 - Klänningen var väldigt vacker bakifrån också :) Jag förstår om du inte vill ha släp, blir ju betydligt enklare att röra sig då och ska man vara utomhus.. ja, då hade inte jag heller valt att ha släp :P Ska du ha någon underkjol till klänningen?

    Ringen såg väldigt fin ut. Jag tycker det är snyggt med såna överlappande :) Haha ptja, jag hade varit glad om jag hade haft en budget på 5000kr för en ring ;P

    Johannalun - Just ja, du hade beställt från ebay va? :) Det är verkligen till att ha is i magen att våga det! Det hade jag aldrig vågat :P Jag hade valt något av de mest rekommenderade kinaföretagen, men det finns ju faktiskt brudar som fått hem jättefina klänningar från ebay också, så det kommer nog bli bra :D
  • daniiel
    Jea skrev 2012-03-14 18:58:41 följande:

    Glömde fråga er om ni har några tips på en fotograf som inte är svindyr och som båda fotar utomhus och som gärna har lite roliga ideer?


     


    Hoppas på tips!


    Nu vet jag inte vilken prisklass och erfarenhet du tänkt dig, men om man kan tänka sig något som är väldigt ny i det hela, så kan jag rekommendera tjejen som fotade på vårat bröllop. Det var hennes första bröllop, men så vitt jag vet har hon hunnit med ytterligare något nu. En ung tjej, hon går gymnasiet, media och journalistik. Det var väldigt roligt att ha henne där och hon var väldigt bra och enkel att bolla idéer med, hon var som med på att pröva allt möjligt, väldigt flexibel :)

    endagiapril.blogg.se/ där kan man se hennes bilder och kontakta henne.
  • daniiel
    Jolaa skrev 2012-03-21 14:41:28 följande:

    Kikar in på tråden och säger Hej!
    Här är en till brud som ska gifta sig :)

    Kul att läsa/se hur ni andra planerar era bröllop!


    Hej och välkommen :)

    Jag är själv redan gift sedan augusti 2011, men BT är alldeles för trevligt för att lämna :P
    När och var ska ni gifta er? Om ni hunnit bestämma datum och sådant ännu :)
  • daniiel

    Men åh, vad härligt! :) Är det du som skrivit i andra Skellefte-trådar här också?, eller kan ni vara två Bredskärsbrudar mån tro :) Min faster och farbror har stuga där ute, det är verkligen jättemysigt där!

    Ja, det är verkligen skönt när man kan bocka av saker på listan! :)

    Vi gifte oss i Stadskyrkan och hade middagen/fest på Hotell Aurum med ca 60 gäster. En underbar dag, men jag skulle nog vilja göra om den igen och igen och igen! Maken är inte lika sugen dock :P haha


  • daniiel

    Tack så mycket :) Hon var med oss i kyrkan, vår vigsel var k.13 och sedan fotades vi efteråt. Vi var klara med det vid 15.30-16.00, då åkte hon till festlokalen och fotade lite där och fotade gästerna när de anlände kl.17.00. Hon stannade sedan och fotade brudskålen och under förrätten, så hon var kvar till kl.18.30 ungefär. Senare på kvällen fotade min farbror och även de andra gästerna. Själva vigseln filmade min systers sambo med en vanlig digital videokamera :)

    Vi valde att inte ha fotograf med när vi gjorde oss iordning på morgonen, för jag och maken var på skilda håll och ja behöver inga bilder av när jag klär mig och sminkar mig :P Vi valde också att hon skulle få åka hem tidigt som sagt, och inte stanna hela kvällen, då vi hade andra som fotade då :)


  • daniiel

    Ah okej, jag känner bara så igen att det var någon som skrev tidigare och skulle gifta sig där ute, men då måste ni vara två :) Kommer dessvärre inte ihåg vad hon heter här på BT.

    Haha ja, vart på ön.. jag vet inte riktigt. Brevid stora kajen, eller det som en gång var en kaj. Jag vet inte om den finns kvar längre. Maggan och Roger heter dom :)


  • daniiel

    Hej repsara :)

    Byske kyrka är ju jättemysig, lite speciellt med en rund kyrka tycker jag :D Solvik är väl fint :) Det finns ju alltid Byske Gästgivargård, www.byskegastgivargard.se/  Jag vet inte om det skulle gå att ordna sovplatser här, batvikselsvik.wordpress.com/byagarden-platsen-bastuflotten/ Annars finns ju alltid Byske camping, där skulle ju gästerna kunna sova, även om ni har festen någon annanstans. Finns ju många byagårdar där runt omkring www.skelleftea.se/default.aspx


Svar på tråden Skelleftebrudar 2012