Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Januaribrud skrev 2011-12-02 13:02:33 följande:

     


     


    Jag förstår vad du menar. Är egentligen inte heller någon pärltjej Är mer en silvertjej. Dock är min klänning ganska romantisk i stilen (Något jag inte heller hade tänkt från början, hihi) och då passar ju pärlor ganska bra. Svävande pärlor är för mig ett bättre alternativ än ett klassiskt pärlhalsband vilket är jättefint på andra men som jag tycker ser litem fel ut på mig. Jag tycker ju fortfarande att det halsband du beställde från Etsy är jättefint men det är ju pärlor i det med förstås...


    Ja, det är svårt! Får fundera vidare! 
    Detta är halsbandet http://www.efvaattling.com/twosome-necklace-silver/p/1536#filter-4
    Det står "kärleken övervinner allt" på det i latin och jag har som sagt fått det av mb2 så det betyder mycket för mig. Men jag har ju också använt det i ur och skur i drygt 3 år nu så alla känner ju igen den.  
  • 120530

    Idag är det dags för vår första danslektion :) Ska bli jätteroligt, håll tummarna för att instrutören är bra och pedagogisk, det behöver vi nog!

  • 120530

    Jag vet inte hur många gånger jag läst detta på bröllopstorget, men jag måste säga att jag blivit lite besviken på uteblivna reaktioner på vår inbjudan som postades i förra veckan. De vi har träffat i helgen har sagt att den var fin och att de kommer, och det är såklart roligt!" Men inte en enda har ringt och sagt något.. Jag vet att vårt bröllop inte är lika stort för andra som det är för oss och att de är drygt en månad tills osa går ut, men något telefonsamtal kunde man väll fått...

  • 120530
    Wintercandles skrev 2011-12-05 12:02:21 följande:
    Vet precis hur du känner. Jag förväntade mig grattis samtal från släktingar som inte visste sedan innan tex. Men förmodligen är det som du skriver att ens eget bröllop inte är lika stort för folk runt omkring. Det är först nu i slutskedet av vår planering som våra vänner börjat visa hur spännande och kul det ska bli. Vi gifter oss om 40 dagar :)
    Ja, jag får väl tåla mig lite :)
  • 120530
    misscharlotte skrev 2011-12-05 13:13:31 följande:
    I fredags fick jag levererat gästboken från Marks & Spencer och brudjackan i pälsimitation från wed-shopping.com Jag är mycket nöjd med båda måste jag säga Vilken dag som helst nu inväntar jag paket med rosenblad att dekorera med och organza-påsar att fylla med choklad till gästerna Det är mycket jag kan bocka av i min lista nu, skönt!
    Roligt att bocka av :) Kan du inte visa bilder på jackan?
  • 120530

    malin martin: fin tårta! Vi skall försöka åka och titta på tårtor igen på lördag..


    misscharlotte: Jättefin jacka :) Du har ingen bild irl med dig i den?


     


    Valslektionen igår gick bra! Verkligen jättebra att få öva när någon tittar och ger en tips. Vi dansade på i 1,5 timma och blev rikigt trötta, fick ta pust och dricka paus emellanåt! Ett bra tips som jag kan dela med mig av var att dansa en låt lite då och då hemma, utan förbeedelser. Man kanske lagar mat och så dansar men en dans och sedan forsätter man med maten. Då övar man på att sätta dansen felfritt så där lite hip som happ! På bröllopsdagen kommer man ju inte ha möjlighet att värma up och gå igenom innan, så jag tyckte det var ett bra tips! Vi skall nog ta en eller två lektioner till innan den stora dagen!


     


    Dansen fick mig att inse att jag måste börja gå in mina skor! Jag satt med dem på och tittade på tv och åt i en timma med tjocka sockar, sedan hade jag dem på mig medans jag tvättade bort sminket och borstade tänderna. Har ställt in dem i badrummet och skall göra så varje kväll nu!

  • 120530
    misscharlotte skrev 2011-12-06 12:07:42 följande:
    Har ni bestämt er för vad ni ska ha för frisyr än?

    Jag vi ha helt uppsatt, men lite löst och lockigt runt ansiktet. Kanske någon fläta.. Här är lite bilder på ungefär vad jag tänkt mig:




     


    Och såklart bt:s populäraste frisyrbild :)

  • 120530
    misscharlotte skrev 2011-12-06 19:32:18 följande:
    ÅH jättefina allihop! Jag gillar den sista bäst, tyckte det var jättefint med flätan!
    Haha, ja den bilden måste som sagt vara den populäraste frisyrbilden på hela bt :) Den är jättefin!
  • 120530
    malin martin skrev 2011-12-07 07:27:12 följande:
    Personligen tycker jag det är hemskt med brudpar på toppen ... det bryter oftast resten av dekorationen. Så vi ska troligen ha två silverhjärtan på toppen eller som på bilden att låta två snöflingor stå upp.
    Sen kommer vi spara den översta delen av tårtan efter vi tagit en bit ... den kommer frysas ner och ätas på 1 års dagen. (traditon från usa)

    Jag är inte heller något fan av brudpar på toppen! Tycker väll inte att detär hemskt men det är bara inte för oss :)


     


    Håller sig tårta i frysen i ett helt år? Det känns som att grädde bla borde bli dåligt..

  • 120530

    Lite statusuppdatering ifrån mig :)


     


    - Vigselringarna är hämtade. Min blev precis som jag ville, men det kändes väldigt ovant att ha den på. Jag är så kär i min förlovningsring och blev lite rädd att den skall vi överskuggad. Skall försöka ta bilder till er så får ni säga vad ni tycker!


     


    - Var på ansiktsbehandling och massage i helgen. Skönt och välbehövligt! Bokade in en ny tid två veckor innan bröllopet.


     


    - Har varit på en valslektion och bokat in en ny nästa vecka. Nu måste vi bestämma oss för en låt också! Har ni valt?


     


    Att göra:


    - Bestämma tårta! Börjar kännas lite stressat nu!


    - Formera vigselcermonin


    - Festhäfte och vigselprogram

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012