Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Januaribrud skrev 2011-11-18 08:21:44 följande:
    Vi betalar för serveringspersonal utöver menypriset. Slår vi ut den kostnaden på hela middagen och per gäst så blir ju kaffet lite dyrare för oss per person också
    Haha, ja det blir rikigt dyrt kaffe! Får be alla gästerna ta med egen termos och kåsa att dricka ur ;)
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-11-18 08:40:43 följande:

     


    Börjar bli dags att ta tag i det här med brudbuketten för min del. Är inne på någon av ovanstående buketter. Vi har färgerna ivory, silver och mörklila. Vill inte lägga så mycket pengar på brudbukett så priset kommer också avgöra vilken jag väljer. Alltid bra med smakråd så jag kastar ut frågan här. Vilken tycker ni är finast?
    Jag röstar på den mellersta :) Men jag är nog partisk, för jag funderar på vit bukett. Om du vill ha färg tycker jag absolut den översta.
  • 120530
    misscharlotte skrev 2011-11-18 10:49:19 följande:
    Eller nä, nu ljög jag, det tog nog närmare en timme per kort förresten. 30 minuter tog det från det att jag fått dit bakgrundspapprena på insidan med texten
    Tycker man att det är roligt att scrappa så förstår jag att man vill göra sina egna, men jag hade aldrig haft tålamod att pyssla så mycket :)
  • 120530
    misscharlotte skrev 2011-11-18 10:57:18 följande:
    Min tårta kostar 45 kronor per bit och då har jag en konditor som är oerhört skicklig och populär när det gäller bröllopstårtor. Så det pris du fått låter hiskeligt dyrt!
    Såhär kommer vår tårta se ut (fast istället för marsipan kommer vi ha vit socker-pastillage eller vad det heter för att den ska bli kritvit):

    Wao, vilken fin tårta! Och ni verkar ha fått ett toppen pris också. Får se om jag vågar försöka pruta, är tyvärr dålig på sånt...
  • 120530
    misscharlotte skrev 2011-11-18 13:03:03 följande:
    Ja jag är också dålig på att pruta, skulle nog aldrig våga det. Kan ni inte få förslag från andra konditorier också? På det sättet kanske ni kan få ner priset genom att vänligt men bestämt "hota" med att gå till någon annan som är billigare?

    Jag älskar scrapbooking, det är så rogivande att sitta och pyssla och då har man ju roligt samtidigt Men tycker man inte om sånt så kan det ju lätt bli jobbigt...
    Jo, vi skall försöka det. Först och främst skall vi träffa konditorn och se bilder på deras tårtor samt provsmaka, så man vet vad det är vi betalar för. Sedan får vi se om vi tycker det är värt det. Det är ju smidigt att vår lokal sammarbetar med just denna konditorn, vi behöver inte tänka på frakt av tårtan och sådant och det är ju väldigt smidigt.
  • 120530
    misscharlotte skrev 2011-11-18 14:30:13 följande:
    Sant, men oftast så ingår transport av bröllopstårtor eftersom tårtan står på en speciell ställning. I vårt pris så ingår leveransen och jag har även pratat med flera andra där leveransen också ingår, så det kan ju hända att lokalen du hyr gärna vill att du beställer genom dem och då kan de ju framstå som att det är väldigt fördelaktigt. Men kolla runt, jag tror du kan komma undan mycket billigare och få leveransen på köpet!
    Tack för tipsen, jag ska absolut kolla runt :)
  • 120530

    Phu, att planera bröllop är verkligen tidskrävande Tungan uteJag slutar tidigare på fredag och brukar då ha lite egentid när jag bara lullar runt i huset, läser en bok, dricker en kopp te eller myser framför tv:n tills min mb2 kommer hem tre timmar senare. Idag sprang jag direkt till datorn och har ordnat följande:

    - Mailat med lokalen och fått mailadress och telefonnummer till konditorn. Fick också lov att använde bilder ifrån deras galleri till vår bröllopshemsida Glad 

    - Mailat konditorn och skickat med lite tankar och bilder. Hoppas på svar i början av nästa vecka!

    - Filat på texterna och upplägget till hemsidan. Mailat fram och tillbaka med vår kompis som fixar med hemsidan.

    - Ringt min bror och fått hjälp att fixa med vår spotify playlist där gästerna skall kunna önska låtar fram till bröllopet.  

    Sååå va de tre timmarna förbi, att det kan ta så mycket tid Förvånad 

  • 120530
    pärlan01 skrev 2011-11-18 18:51:02 följande:
    oj oj oj här händer det saker =) .
    I dag fick ja det sista svaret på mina inbjudningar så roligt att alla som vart bjudna kommer riktigt glad vart jag.
    Så roligt! Hur många gäster blir ni?
  • 120530

    Ikväll skall mb2 på personalfest och då passar jag på att åka hem till mina föräldrar och äta middag. Skall passa på att prata brudbukett med mamma Glad

  • 120530
    pärlan01 skrev 2011-11-19 14:21:24 följande:
    vad trevligt :) vad ska du ha för blommor??
    Jag har ingen aning, jag är helt kass vad det gäller blommar! Jag kan typ ros Flört  Men mamma är jätteintresserad så jag får förklara hur jag vill att det skall se ut så får hon komma med förslag på blommor som skulle passa. 
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012