Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Annixa skrev 2011-11-11 13:14:01 följande:
    Gud så roligt! förstår du känner pirr i magen! Skrattande

    Jag å min älskade var till guldsmeden idag å vi ska göra en egen ring, jag har massa skräp guld här hemma så det blir nog inte så farligt dyrt! Skrattande. Gud jag är så lycklig å glad....vill nu att tiden ska gå lite fortare så vi kommer till februari nångång!

    Roligt att få en egendesignad ring som man är ensam om!


    Vill också att tiden skall gå fortare :) Den senaste veckan har jag kännt mig så himla förväntansfull. Vill liksom planera och göra saker men just finns det inte mycket jag kan göra.. Skall tvinga mamma att diskutera blommor i eftermiddag, det är hon bra på!

  • 120530
    Gud vad ni har skrivit det senaste dygnet Glad!

    Pärlan01: Jättefin klänning! Sitter ju perfekt på dig, förstår att du är nöjd över att ha gått ned något kilo, det hoppas jag också på...

    Januaribrud: Tack för infon om Vann! Jag och mamma åker ju på spa då och då, och har provat det flesta i södra sverige samt Selma Lagerlöf i Sunne. Så det är roligt att prova något nytt och har hört mycket gott om Vann.  
    Annixa: Man bör inte göra ansiktsbehanling för nära inpå, man blir ju lite röd av portömningen. Jag gör det två gånger om året på samma ställe och vet att mitt ansikte "hämtar sig" ganska snabbt, så jag ska göra det en vecka innan.

    Mahy: Roligt med en pappa som bryr sig om din solbränna Skrattande Jag är alltid blekast av alla, rödhårig som man är, så jag kör på det på min bröllopsdag också så gästerna känner igen mig hahaha!
  • 120530
    Mahy skrev 2011-11-12 20:38:05 följande:


    Nu är inte detta en asbra bild, Men det är spets på hela,  och min byst är inte så stor (tyvärr?) och klänningen är två storlekar för stor, Så tänk er än mycket smalare midja, mindre byst :)
    Jättefin klänning! Såg på bilden på länken också och där verkar den vara väldigt fin i ryggen, jag gillar när de är lite djupare där. 
  • 120530
    Mahy skrev 2011-11-13 09:57:06 följande:
    Tack! Jo jag är nöjd, jag ville ha antingen knappar eller snörning :) Enda jag är oroad över är vad man ska ha för BH! Känns ju inte som jag kan ha en vanlig!

    Btw Jag mejlade Kronbruden.se i fredags :)och hon ska göra en krona till mig! Jag är så glad hon är så duktig!!!
    Min är också djup i ryggen, och jag hittade en Calvin Klein -bh på twillfit som funkade. Expediten sade att de sålt den till många brudar Glad Men det lutat åt att jag inte har någon bh alls. Som det var sist jag provade klänningen fick den inte rikigt plats, och jag har små bröst så det spelar ingen roll. Klänningen är så fast i sig så allt sitter där det ska ändå Flört
  • 120530
    Mahy skrev 2011-11-14 08:10:50 följande:
    Jag får nog ta med en bild på ryggen och sedan ta med och fråga!

    För mig beror det lite på hur mycket de kan sy in bysten på mig...Den är ju för stor för mig, och kan de sy in de ordentligt så behöver jag ingen bh för den är som på din rätt fast, :) Men bättre att jag har en BH om det inte skulle passa!

    Vi var och provade vår meny i lördags! Åhhh så gott det var!!! Vi är så nöjda!!!

    Har ni varit och provat er än?
    Vad roligt! Fick ni äta en hel middag eller små smakportioner? Vi har inte provat vår ännu, kan faktiskt inte bestäma om jag vill eller ej! Risken är ju att man tycker det är supergott på provsmakningen, och sedan blir besviken om det inte blir exakt likadant. Lite som med provuppsättning av håret..
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-11-14 10:24:00 följande:
    Åh jag är så glad! Fick precis ett samtal från guldsmeden jag har pratat med. Han gav mig ett pris på 5500kr för min vigselring. Ringen jag har inspirerats av och som jag hittade i butik kostade 8000kr. Nu får jag en unik ring som jag har ritat själv, anpassad efter min förlovningsring och med en något större sten till ett lägre pris. I priset ingår även gravyr och pusning av våra förlovningsringar. Kan inte bli mycket bättre
    Så bra! Det är alltid roligt när något för en gångs skull blir billigare än vad man tänkt :)
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-11-14 13:00:17 följande:

    Får jag fråga en helt annan sak. Kan ni citera fler personer än en när ni gör ett inlägg? Jag kan inte det och det är så irriterande. Då måste man ju göra ett inlägg per person man vill svara. Jag kan inte heller lägga in mer än en bild i taget oavsett hur små de är. Undrar om det är något som bara jag har problem med?


    Jag kan inte det! Kunde det förrut, men inte nu längre. Jätteirriterande!
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-11-14 13:01:23 följande:
    Red: Har du föresten fått/fått tilbaka din vigsel- och förlovningsring nu??
    Nej, den 2/12 skall vigselringen vara färdig. Jag kunde kanske få tillbaka förlovningsringen innan, men jag bor i en annan stad och åker inte dit så ofta. Dee andra skall jag ändå på ansiktsbehanling så det pasar på att hämta dem då. Vi fick våra 15% i rabatt, men plötsligt bjöd de inte längre på ronderingen av förlovningsringarna fast de sa det tidigare.. Jaja, vill inte tänka så mycket på det för jag vill vara glad över mina ringar :)
  • 120530
    Mahy skrev 2011-11-14 13:53:05 följande:
    är det nån som vill ta över min c-uppsats...Börjar bli trött på den...suck....!!!! Hur kommer det sig att hur kul ett ämnde först verkar lyckas det alltid bli tråkigt till slut!!
    Haha, kämpa på bara! Skall den lämnas in i år? Jag är också färdig med min sedan några år tillbaka, så aldrig mer :)
  • 120530
    Mahy skrev 2011-11-14 15:18:37 följande:
    Japp den ska vara inne i mitten av december....suck....jag har skrivit 12 sidor förundersökning, så nu är det väl bara en ca 5 sidor kvar där....Vi är två som skriver ihop, så hon gör teori, avgränsning, tidigare forskning...Så vi lägger rätt bra till, men det tar sån tid, man ju inte skriva mer än ett par sidor per dag sen blir man ju helt slut! och jag börjar sakna ett socialt liv! Jag känner mig helt instängd här i Lägenheten! Jag lever i myskläder och äter för mycket clementiner!
    Haha, ååå vad man känner igen sig! Var glad att det är clementiner! Jag skrev ihop med en kompis, vi satt på var en sida av köksbordet med var en laptop, skrev och mulade i oss lösgodis. Vi hade lunch mellan12 och 13, då tittade vi på McLeods döttrar och åt potatsikrocketter med bearnaissås från påse Tungan ute Det var tider det!
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012