Inlägg från: gelehallon |Visa alla inlägg
  • gelehallon

    Fler med grönt som färgtema???

    Ja precis som rubriken lyder, finns det fler med grönt som färgtema??

    Har ni också svårt att hitta vissa detaljer???

  • Svar på tråden Fler med grönt som färgtema???
  • gelehallon
    misscat81 skrev 2011-02-24 10:19:12 följande:
    Vi har också grönt, i kombination med korall och champagne/creme. Har inte börjat kolla så mycket än efter gröna detaljer, men har inte upplevt det som en speciellt svårt färg. All växtlighet är ju grön, tex! Tärnklänningarna däremot kommer nog specialbeställas, för jag har inte kunnat hitta några gröna klänningar på tex ellos eller dyl.
    Kommer nog köpa gröna gardinvepor på ikea och använda som bordslöpare. Sen var inbjudningskorten gröna med korallrosa detaljer, och festprogrammen kommer gå i samma tema.
    Jag har haft supersvårt med tärnklänningarna! Köpte begagnade, men de var för små, så nu har jag lagt ut dem igen och ska beställa dyra andra... :(
  • gelehallon

    Jag har en massa grönt över från mitt bröllop, äppelgrönt/limegrönt... Ni kan ju hojta om ni är intresserade... Inkl tärnklänningar, brudklänning med grönt inslag, näbbklänning med grönt inslag, slips med näsduk, you name it! ljus, dukar, ljushållare m.m.m.m.....

    Hade btw ett underbart bröllop och ALLT var bara så vackert ock lyckat! ;)

  • gelehallon

    Joo, en del bilder finns.. kolla om du kommer åt bröllopsbilderna på min fb, annars maila mig på mliliten@hotmail.com (heter Emilie Pemsan Eklund på fb)

Svar på tråden Fler med grönt som färgtema???