• Salat

    Presenter eller gåvor till gästerna...

    Hur många av er skall ha gåvor till era gäster? Tycker själv det är ett stort trams, vem i hela friden vill sitta o äta en citronmuffins på ett bröllop? Eller mågodis innan god mat og dricka... snacka om att vinet smakar konstigt sen...! Visst ser det trevlig ut men kan inte riktigt förstå varför! Är jag helt ute o cyklar??

  • Svar på tråden Presenter eller gåvor till gästerna...
  • MaddeåMats

    Det går åt ett A4-papper för att vika asken och sen är det ju beroende av vad du väljer att stoppa i den, vi kommer ha M&M:s och ett chokladhjärta, total kostnad 4kr!

  • Kattpoet

    Ni har då lyckas bra  och har inte många gäster eller mycket i askarn.   Vad kostade pappret, tejpen och limmet och var hittade du  M&M så billigt?    Vad använder du för papper?  Jag ska nämligen  hjälpa till med ett  Piratparty för 30 ungar, det ska vara en skattkista var till kottarna är  lillan bestämt och hon älksar M&M, tyvärr kostar 27 kr påsen här och med påse M&M blir det inte många per barn.  

  • J och J

    vi ska göra bagagetags i ett slittåligt tyg så att gästerna kan använda dom sen =)
    det blir också våra placeringskort.

    vi har resetema.
    sen gör min blivande lerpingviner. som är hans eget påkomna pyssel sen innan.
    och en väldigt personlig grej.

    billigt. och sen personligt.
    ska man ge favours tycker jag det ska vara just så.
    inget påkostat och gärna nåt man kan använda eller som förknippas med paret 


    jagochminfina.blogg.se fråga mig om anvnamn och lösen
  • Kattpoet

    MaddeåMats, varför jag frågade är för att ett A4 papper hårt nog att göra en bra ask går på 5 kronor här, förut fanns det en annan butik och då kostade pappret 2 kr. 

    Så  vilket papper använder ni?  Bara en fråga eftersom jag vill verkligen lyckas göra en bra fest för lillan. 

  • MaddeåMats

    Kattpoet: Jag gjorde testaskar i vanligt kopieringspapper och det funkade utmärkt, kostnad 19 kr för en hel paket á 500 ark.

  • Kattpoet

    MaddeåMats bra då  kör jag med  det med.  Hur många M&M har du ?  Jag tror vi kan klara pirat festen till barnen trots noll pengar... väl nästan.

    Men endå 4 kr per gäst hade knäckt våran budget och jag tror inte  folk hade velat ha  några M&M och ett chokladhjärta eftersom de flesta var över 50 inte bryr sig alls om sådant. Och George vägrade ta tårtdekorationen som är tradition att ge den som är äldst i Skottland. 

  • Emblas Mamma

    Vi ska ha små organzapåsar (169kr för 100st) med små mintkulor godis i!
    Kommer bli jättefint!
    Gästerna uppskattar lite sött att ha till efter maten eller innan maten - det vet jag!

    Jag bara måste själv ha lite.
    De bröllop jag varit på har man fått liite godis i små askar eller påsar och det har varit MYCKET uppskatta av folk.

    Men jag skulle aldrig vilja a något glas eller grej med brudparets namn på! det hade jag nog inte ens tagit med mig hem.. vad skulle man med det till!?
    Nej, lite godis i små påsar, underbart! :)
    Och dessutom billigt.. 1,69 kr påsen!


  • Oniq

    Vi kommer att ha små svarta tiosidiga tärningar som jag beställt över Ebay, över nr tio har jag klistrat dit en liten klisterlapp med våra initialer och ett hjärta ;) Detta serveras i en svart sammetspåse tillsammans med en liten svartmålad penna.

    Tärningarna gick på knappt 3kr/st, sammetspåsarna på mindre än 60öre/st och minipennorna har jag samlat (och fått hjälp med att samla) från ikea, claesohlson, biltema m.fl (tar man bara en åt gången så tar det tiiid) och sedan målat själv med svart akrylfärg.

    Passade vår budget och är personligt, enligt vårt tema och något som ska användas under kvällen :D

  • mjlove

    Vi ska ha favours i form av bakade macarons som vi lägger i cellofanpåsar. Vi ska även använda dessa istället för placeringskort. Vi ska då använda en penna som är till för kakor och som är ätbart, för att skriva gästerna namn på kakorna.


Svar på tråden Presenter eller gåvor till gästerna...