• Oniq

    Presenter eller gåvor till gästerna...

    Vi kommer att ha små svarta tiosidiga tärningar som jag beställt över Ebay, över nr tio har jag klistrat dit en liten klisterlapp med våra initialer och ett hjärta ;) Detta serveras i en svart sammetspåse tillsammans med en liten svartmålad penna.

    Tärningarna gick på knappt 3kr/st, sammetspåsarna på mindre än 60öre/st och minipennorna har jag samlat (och fått hjälp med att samla) från ikea, claesohlson, biltema m.fl (tar man bara en åt gången så tar det tiiid) och sedan målat själv med svart akrylfärg.

    Passade vår budget och är personligt, enligt vårt tema och något som ska användas under kvällen :D

  • Oniq

    TheD: ...så om man inte kallar det för present så är det okej och Svenskt :)

    *haha*

  • Oniq

    Sebastiána: Förstår hur du tänker och kan hålla med till en viss del.

    Själv kallar jag det service, 'extra omtanke' och en liten kul grej.
    Annars kan man ju skita i att servera mat också då gästerna kan komma på själv att ta med sig mat eller äta innan ceremonin :)

    Ojoj..  Alla tycker olika, forumen är väl mest till för att bolla idéer?
    Man BEHÖVER faktiskt inte göra någonting av det ovanstående, men om man vill så får man väl?

    Tänkte precis göra en ny topic-fråga till de som tänker ha bröllopsbingo i sina festhäften om de tänker förse sina gäster med pennor.. men det tror jag inte att jag törs nu ;)

    Cheers! I Slutändan kommer vi väl alla att vara tillsammans med den vi älskar - och då spelar väl mängd godis och huvudvärkstabletter mindre roll?

  • Oniq

    *haha* Forum är en bra grogrund till missförstånd och övertolkningar.

    Vi kommer väl alla att göra som vi själva vill när det väl beger sig?

    För att svara på Salats fråga helt enkelt och gå tillbaka till ämnet; Ja, det kan vara fånigt att krysta fram något bara för att man känner att man 'måste' ge sina gäster något. MEN alla här är vi olika och har olika bekantskapskretsar som OCKSÅ gillar olika saker :) Vissa kasnke älskar citronmuffins, vad vet jag? :)
    Man gör det som stämmer bäst med hur man är som person själv antar jag.

    Jag har varit på bröllop där man fick en liten godispåse som placeringskort -Jättegott att ha något att mumsa på och det passade det brudparet perfekt.
    På ett annat bröllop hade dom inget sådan och jag kan i ärlighetens namn säga att jag inte saknade det för att det hade inte stämt med deras upplägg :)
    På ett tredje bröllop hade dom varken gåvor eller bordsplacering och ja.. det stämde väl bäst för dom?

    De 'gåvor' vi ska ha är något som stämmer med oss och större delen av våra gäster (några kommer nog inte att fatta vad det är ens ;) ) och det är meningen att man ska använda det under festen -det är vad vi baserat vårt beslut på.

    Jag kommer även att ha en 'ojhoppsan-låda' på toaletten med plåster, samarin och sanitetssaker då jag på _samtliga_ bröllop blivit tillfrågad om jag haft det ena eller det andra av bröllopsgäster som glömt packa med sig saker. Men det är jag och mitt problem och jag gillar att 'överplanera' :)
        

  • Oniq
    Kattpoet skrev 2011-01-31 11:17:32 följande:
    Jag frågade en amerikansk vännina vad hon gör med alla dessa prylar från bröllop och sådant.  Hon skrattade, hon har en låda, vanlig papplåda fylld med  skedar, glass, spelkort,  glashjärtan och annat  med bröllops parens namn och datum  inskrivna på.   Om någon skiljer sig  gräver hon fram deras pryl och slänger den.  
    *haha* Fy fasen vad tragiskt!

    *skrattar ihjäl mig*
Svar på tråden Presenter eller gåvor till gästerna...