• Thulan85

    Juni 2011 del 3

    Hej!

    Såg att vår tråd stängdes ner igår så nu startade jag en ny. Hoppas att alla hittar hit!

    Välkomna alla junibrudar!

  • Svar på tråden Juni 2011 del 3
  • Emelie 87

    Hihi, vi är typ 40 tjejer på Facebooks Wedding Buzz som ska gifta oss den 18 juni. Det är verkligen ett jättepopulärt datum. :) Jag tror absolut att det har med sommarårstiden att göra. Men jag tror även att det bara är så att många väljer att gifta sig när det är helg. Det är väl antingen det eller på årsdagen av när dom blev tillsammans eller förlovade sig.

    Visst finns tanken att få in lite allsång i programmet. Men tanken med vår bröllopsmottagning är att den ska passa alla, men ändå vara våran. Min fästis har nämligen iranskt påbrå och vad jag har förstått så är en del av dom som vi tänker bjuda in ickesvenskspråkiga. Dock funderar vi lite kring huruvida vi ska bjuda in alla eller bara dom som har bott i Sverige och som vi har band till. I så fall rör det sig om tio personer som har flyttat, men alla är svenskspråkiga. Då kan man absolut ha lite allsång till ouzon. :)

  • SoonToBeMrsA

    En till Juni-brud här. 18 Juni för att vara exakt.. 

  • Puttekulan

    mikita: Åh så tråkigt, men det är klart att det blir så mycket trevligare om båda vill lika mycket!

    2010 2010: Panduro har en hel del material som kan användas till inbjudningar. Förstår att det är lite tufft att hinna med att sitta ned och planera när man har 3 kids och ta hand om samtidigt, vi har bara ett (snart två) och har svårt att få tiden att räcka till.

    Emelie87 och MissWildcat och SoonToBeMrsA: Gött med fler som gifter sig den 18/6, måste vara ett bra datum det där : ) Vi får hålla tummarna för att solen visar sig från sin bästa sida då!

  • Sebastiána

    Gifter mig 4 juni.

    Brudklänningen är inte beställd, men jag har nästan bestämt mig för vilken det ska bli.

    Menyn är klar. Det blir grillat.

    Musiken är klar.

    Temat bestämdes för länge sedan och vi har haft det som riktmärke vid alla val - vi vill ha en "rustik" känslka.

    Tärna och marskalk är utsedda och de har tackat ja.

    Toastmaster är utsedd och har tackat ja.

    Vi har bokat kyrka och prästen är tillfrågad.

    Festlokalen är bokad samt boende till gästerna.

    Fotografen är bestämd.

    Inbjudningarna gjorda och skickade.

    Vi har i stort sett bestämt vilken tårta det ska bli.

    Festprogrammen är faktiskt också i stort sett klara.

  • sandy82

    Hej på er!! Här är en till som ska gifta sig i juni närmare bestämt den 11, pingstafton!
    Men shit vad det känns som om ni alla har kommit långt i planeringen får ju nästan lite panik...
    Vi har iaf bokat kyrka & präst, festlokal & smink & hår. Jag har valt ut klänning & på fredag åker hela familjen med för att prova ut resten av kläderna. Min syster ska vara tärna & min fästmanns bror ska vara best man. Våra två söner på 3,5 och 1,5 ska vara näbbar ( när bröllopet är blir dom 4 & 2). Håller på med inbjudningskorten nu, tänkte väl skicka ut dom i mitten av feb,
    Har dock inte bestämt mat än, men då min morbror äger ett hotell & är kock så är det ingen jätte brodska, men vet inte alls vad vi ska ha för meny, vad ska niandra ha??

    Min mamma ska göra tårtan & fixa festlokalen, med hjälp av oss så klart, min vän som ska vara toas master får fixa fest häftet.

    Vårt bröllop ska gå i färgerna, pärlemo(vit), rosa & brunt någon mer som har något liknande, isf tar jag gärna emot tips om blommor o dekoration!
    Lycka till allihopa med fortsatt planering!

  • MissWildcat

    Ja vi får verkligen hoppas att solen visar sig...och håller sig framme
    vi ska ha grill buffé.

    Vårt färg tema är svart,vitt och silver.Så vi kommer ha lite mer av ett rock n´roll bröllop.
    Vi kom fram till att de vi umgås med och som är bjudna inte är några gourmander,de är nöjda med god och vällagad mat.Därför passar detta oss perfekt !!!

  • Nalinie

    Nalinie här har också fjärde juni som datum, våra föräldrar var här idag då gick igenom lite. Skickat många mail här ikväll om catering, städning, transport, boende m,m 

  • Emelie 87

    Ja vi håller helt klart tummarna då det är en så populär dag att gifta sig på. I morgon tänker jag skicka brudföljet för att ta mått, så att vi har deras outfits klara. Och sedan är det dags att ordna med inbjudningar.


    En fästis, två barn, oändligt med kärlek
  • Puttekulan
    MissWildcat skrev 2011-01-02 20:45:55 följande:
    Ja vi får verkligen hoppas att solen visar sig...och håller sig framme
    vi ska ha grill buffé.
    Grillbuffé låter riktigt smarrigt och dessutom kan ju grillat bara bli lyckat, så det blir säkert toppen!

    För vår del kommer vi att servera en tre-rätters middag med lite närproducerat i italiensk tappning tänkte vi. Smakar den föreslagna menyn lika underbart som det låter så blir det prima.
  • Needlecushion

    Här kommer visst en till 18/6 :D

    Vi hoppas oxå solen visar sig från den bästa sidan då vi ska ha festen på en uteservering, iof med terassvärmare osv. men iaf. trist om  det blir regn o rusk!

    Känns skönt att på en dag hunnit boka hotell, dessvärre inte resor då sj inte lagt ut resor fördet datumet än :S, men där festen o middagen ska vara är bokat, vigselförrättare bokad, ev är hundvakten spikad och har redan pått 5 OSA. Får i v reda på om fotografen och frisören kan! känns skönt att ha allt klart nästan på direkten. vi har ju en rätt låg nivå så de ska inte fixas så himla mye men en del iaf. den 10:e ska jag ta måtten för klänningen o beställa den hade jag tänkt. Kul kul!!

Svar på tråden Juni 2011 del 3