Inlägg från: Puttekulan |Visa alla inlägg
  • Puttekulan

    Juni 2011 del 3

    Då kan man bocka av ännu en punkt på to do listan. Brudklänning är nu inhandlad, känns så skönt att kunna bocka av det.

  • Puttekulan

    Hur går det för er med planerandet?
    Vi har börjat fundera lite på musik i kyrkan, men det känns som en djungel.
    Vi väntar på ett förslag på inbjudningskorten (vi har lämnat över det ansvaret  till bättre kunnande), vi tänkte att vi sedan skulle skicka ut inbjudningarna i Februari.
    Diverse tyger är inhandlade till produktion av dekorationer.
    Avsmakning av meny sker först i April, lite tight kanske men på pappret känns menyn riktigt lyckad så det blir nog bra i alla fall.
    Har pratat med frisören (kompisen) som gör min håruppsättning, så nu måste jag på allvar hitta någon form av uppsättning som jag gillar.
    Tärna och marsalk, värdpar är klara.
    Ja, så nu är det resten kvar då, phu!

  • Puttekulan

    Gott nytt år på er, nu är det äntligen 2011 här! Tiden går så ofantligt fort, nu är det ju redan 2011 och planeringen måste komma i gång på allvar!
    Thulan: Vårt nästa steg är att få färdigt inbjudningarna så att vi kan skicka ut dem, göra en hemsida/blogg, Göra en slutgiltig inbjudningslista, fundera på hur festhäftena skall se ut, planera musiken i kyrkan, börja tillverka vimplar och fundera på hur vi skall pynta lokalen.
     Vad för inbjudningskort skall ni använda er av, gör ni en egen design eller beställer ni något färdigt? När kommer ni skicka ut era inbjudningar? Vi tänkte skicka våra i början av februari, vore ju lite kul att skicka dem så de kommer fram lagom till alla hjärtans dag.

    Vore spännande att höra hur ni tänkt att duka/pynta i festlokalen?

  • Puttekulan

    mikita: Åh så tråkigt, men det är klart att det blir så mycket trevligare om båda vill lika mycket!

    2010 2010: Panduro har en hel del material som kan användas till inbjudningar. Förstår att det är lite tufft att hinna med att sitta ned och planera när man har 3 kids och ta hand om samtidigt, vi har bara ett (snart två) och har svårt att få tiden att räcka till.

    Emelie87 och MissWildcat och SoonToBeMrsA: Gött med fler som gifter sig den 18/6, måste vara ett bra datum det där : ) Vi får hålla tummarna för att solen visar sig från sin bästa sida då!

  • Puttekulan
    MissWildcat skrev 2011-01-02 20:45:55 följande:
    Ja vi får verkligen hoppas att solen visar sig...och håller sig framme
    vi ska ha grill buffé.
    Grillbuffé låter riktigt smarrigt och dessutom kan ju grillat bara bli lyckat, så det blir säkert toppen!

    För vår del kommer vi att servera en tre-rätters middag med lite närproducerat i italiensk tappning tänkte vi. Smakar den föreslagna menyn lika underbart som det låter så blir det prima.
  • Puttekulan

    Needlecushion: Kul med fler som gifter sig den 18/6. Ja det är gött att kunna bocka av en massa punker på "To do" listan, det känns mer och mer verkligt då.

Svar på tråden Juni 2011 del 3