Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blomman: Ja, jag förstår så väl er ångest i barnkarusellen och hur skönt det är att ventilera det med andra här i bebistrådarna. Och jag stöttar och lider, skrattar och gråter med er också.

    jO, jag och Dfk brukar inboxa till varann när vi inte vill belasta er i tråden med alla detaljer. Men samtidigt så vill jag ändå dela med mig ibland av kanske ganska stora, tunga bitar till er andra också, det är ju en del av min vardag, och ni är ju mina vänner i vått o torrt. OCH så kanske det finns smygläsare som kan känna igen sig och  finna en styrka eller en tröst i att se att det finns fler i samma situation och hur det tar sig uttryck för dem och hur det utvecklas och få tips, eller nån ny infallsvinkel.

  • Norrskensflamman

     


    dfk skrev 2010-11-30 11:30:31 följande:
    Tack blomman, förstår att det var mig du menade nuHaha!! ska börja med att inte ta någon skit!!Ja, jag erkänner att nu när jag väl uttrycker mig och skriver från hjärtat så känns det ju bra. Det känns fint att få styrkekramar och hejjarop och det känns skönt att få känna omtanke tom från människor jag aldrig har träffat(på riktigt)!!Det är som en sten faktiskt som har lättat lite!♥♥♥

    Ja det är förlösande liksom

  • Norrskensflamman

    Termometern visar -18,8 och mina tjejer är på säsongens första slalomträning i backen. På snö. Maken erbjöd sig, hör och häpna, frivilligt att fara med dem på "premiären". Rekordtidig öppning av backen i år!


     

  • Norrskensflamman

    UNDERBART!!!!!!!!! Strålande nyheter så här i jultid. Är så glad för hela HeliPanzer-familjens skull

    Hejja Elise, you rock

    Tji fick de där läkarna!! *räcker ut tungan*

    Man känner sitt barn bäst, så är det bara. Man VET instinktivt när något är fel. Man känner det.

    Och vi har ju vetat hela tiden att Elise är en tuff och stark tjej

    Tänk att ni snart är hemma hela familjen och får vara ifred från alla som ska nypa och klämma och kontrellera. Så fantastiskt!

  • Norrskensflamman

    Alla adventsstjärnor och ljusstakar är på plats, samt gardiner. I oputsade fönster
    OCH den där vita kyrkan med porrig, röd belysning står på sitt bord i vardagsrummet. BArnen frågade efter den. Jag som trodde de glömt den och inte ville ha den mer. Men nej, serru. Den skulle fram

  • Norrskensflamman

     


    Ninnnis skrev 2010-12-01 09:39:17 följande:
    Vi har inte heller putsat fönstren sedan i våras. Eller var det förra våren?

    *trycker på Gilla-knappen* High five, Ninnis!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård