Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

     


    ingenjörsbruden skrev 2010-11-29 12:08:13 följande:
    Bruttan: Förstår att ditt blodtrycker rusar i höjden......herregud vilken mamma! o ärkeaset! (asgarvar lite osså)! Var rädd om dig osså bara! Blev osså snopen när busan hellre ville ha flaskan...... men om de sover bra så är det ju bara bra!Daa: Tränat mer på avståndsbedömning? Flamman: Usch va tråkigt med maken.....surpuppor inget vidare! *KRAMAR om o sjunger några julsånger tillsammans* Klart du ska prioritera tid med kören....hur mkt egentid får du i övrigt liksom? *sparkar surkarlen rätt hårt på smalbenen*

    Sparka på häl-fucking-jävla-senan istället! För där har han ont sen tidigare...

    Eller... NEJ, då blir han bara ännu längre sjukskriven!

  • Norrskensflamman

    Bruttan: Låter härligt att familjeterapin gett så positiva resultat och att maken mår bättre.
    Jag önskar så inni helvete att jag kunde få min karl på sån där familjeterapi. För vi har verkligen ett och annat att reda ut i vår familj.
    Men en sak i taget. Först måste vi få det här med medicineringen på plats. Sen se hur många av de här irritationshärdarna som försvinner med den. Under tiden ska jag gå och puckla på kuratorn istället för på makens hälsena, och SEN kanske vi kan fundera på familjerådgivning om det känns lika jävligt vad gäller arbetsfördelning och ansvar för barn o hem osv, svartsjuka, egoism etc.
    En lång väg vi har att gå.

    I övrigt så måste jag säga att jag har länge tyckt att du har förfärligt många projekt och mycket runtikring dig. Jag har faktiskt varit lite orolig för dig och undrar hur nära väggen du är   VAR RÄDD OM DIG käraste Bruttan!! Det finns bara en som du och du är en underbar fru, mamma och vän

  • Norrskensflamman

     


    passionsblomman skrev 2010-11-29 12:53:38 följande:
      Nä, du är en bonusinkassering!

    Några rejäla bajshistorier var allt jag behövde för att bli lite gladare
    Tänk så lättroad man är nu för tiden!

  • Norrskensflamman

    Jag ska nu hem och betala räkningar. Bara det är ju ett orosmoment och källa till bråk. Så det kan bli spännande det här. Jag har Alkoholfri vaniljglögg där hemma. Tror jag ska spetsa den med vodka. God afton!

  • Norrskensflamman

    Dfk: Inte ska du ångra något du skriver här!!! Jag skriver som JAG KÄNNER, det betyder inte att det är rätt eller fel eller att det överhuvudtaget ÄR så. Men JAG känner så. Och det är så skönt att sätta på pränt vad man känner. Och att någon bekräftar att "aha, det är så här du känner. Det är okej att känna så. Du FÅR känna så" Hemma är det ju ingen som bekräftar ens tankar och känslor precis...


    Ibland slår mig tanken att tänk om maken smyger in och läser här... Men jag står för vartenda ord, för det är mina KÄNSLOR, hur JAG upplever saker och ting. Om man inte ges chansen att säga det hemma så vart ska man då vända sig?? Om karlslokarna skulle vara mer intresserade av hur VI känner skulle vi inte behöva sitta och dryfta det här på ett nätforum... Så ös ur dig du, med GOTT samvete!


    Vi har ju pratat om det här tidigare du och jag, att vi har väldigt lika verkligheter därhemma du och jag. Så jag förstår dig fullt ut. Det är exakt samma hos oss, jag är den trygga, den som ska tåla allt, jag får aldrig, aldrig tappa humöret eller bryta ihop, för då tar det hus i h-vete.Tro mig, jag har provat så jag vet vad som händer. Det blir sju resor värre. Det enda som kanske skulle få maken att tänka till på hur han beter sig är väl om jag skulle bli så sjuk så jag hamnar på sjukhus. Men då skulle han förmodligen anklaga mig ändå... att det är mitt eget fel och att jag sätter familjen in en jävla svår sits. Och det skulle vara väldigt jobbig för mina tjejer.


    Kram på dig Dfk!


    Bruttan; du och din man ger mig ändå hopp om att man kan lösa problemen. 


     

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2010-11-29 20:17:11 följande:
      Du är rolig du! Jag är ganska glad idag, för vi har varit och tagit itu med operation införskaffande av ny diskmaskin. den har ju som bekant varit paj sedan innna ni var här tom. Jag vill inte handdiska i jul.Nu har vi slagit till på en värstingmodell som inte alls var den lite billigare jag sett på annons, men som jag hoppas vi blir nöjda med. Och eftersom man kunde välja en betaalmningsvariant som var räntefri och valfri takt bara det är betalt inom 7 månader, så drog vi till med den luftavfuktare vi så väl behöver till källaren också...hej hopp, där blåste vi massor av tusen. Fast smålänning som jag försöker fatta att jag numera är, så begärde jag "något lite roligt paketpris" och då drog de av 2000 spänn och bjöd på installation av det nya och bortforsling av det gamla (som annars kostar 600)
    Men gud, vilken hejare du är på att deala Blomman Wow! Så skönt att du slipper handdiska nu. Roligare saker kan man ju ägna sig åt.

     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård