Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej alla fina och GRATTIS till trådens Moa-sötisar!

    Heloise; Elise är perfekt och helt underbar. Så det så <3

    Jag har varit med lilla K på femårskontroll på BVC. En spruta fick hon också. Hon hade längtat efter sprutan. Nu längtar hon inte efter nån mer spruta kan jag meddela. Hon blev illröd i ansiktet och började ojja sig och storgråta stora krokodiltårar och skrek "Jag vill heeeeeeem. AAAAaajjjj!" Sen när hon fått en grönglittrande leksaksödla som hon valde, som kompis till den röda hon har därhemma, så torkade hon tårarna och sa att det gjorde väldigt ont, men nu känns det lite bättre

    Styrelsemöte och kaos på jobbet idag.

    Imorgon ska jag dricka glögg med två väninnor hemma hos mig

    Maken har fått kallelse till läkaren på det stora länssjukhuset, ang sin medicinering (antar jag). Är lite nervös. Vet inte vad det blir för sorts besök. De sa först att vi skulle träffa läkaren HÄR på vårt sjukhus, då hon är här en g/veckan. Men nu stod det att vi skulle DIT, till Vuxenpsyk där borta, sju mil härifrån. Skumt... Kanske man måste ringa och kolla varför?
    Maken hade högt blodtryck, så nu nojjar jag (och han hoppas på) att det gör så att han inte kan ta medicinen

    Preg är inköpt och test görs imorgon bitti. Håll tummarna för FETT MINUS åt mig. Alla andra önskar vi ++++++++++++ till, men INTE till mig.

    Kramisar!

  • Norrskensflamman

    Ingis; Jag är GRYMT impad av din löpning!! Jag sprang lite i somras. Eller sprang o sprang. Joggade. Små,små steg i sakta mak med så lite övrig aktivitet som möjligt i resten av kroppen, är det som gälelr för mig för att orka 3 km.

    Igår simmade jag bröstsim 30 min. Utan att vila. Jag vilade bara 2-3 ggr genom att simma en halv längd ryggsim, för att slappna av i axlar o nacke lite (jag har skitdålig teknik när jag simmar). Jag är också lite stolt faktiskt över mig själv

  • Norrskensflamman

     


    Norrskensflamman skrev 2010-11-18 13:56:32 följande:
    Preg är inköpt och test görs imorgon bitti. Håll tummarna för FETT MINUS åt mig. Alla andra önskar vi ++++++++++++ till, men INTE till mig.Kramisar!

    Och i samma stund som jag skrev det så kände jag en bekant molvärk i tjejmagen och nåt varmt och blött och RÖTT i trosorna!! Wiiiiiiooooohooooooo!!!!

    Tack Ingis, Altea och alla som hjälpte till och mot Tantskrället hit
    Men vänta nu... Tantskrället kom HIT till norr, det borde ju betyda att... *spekulerar vidare, men törs inte uttala orden högt utan håller tummarna jätte-jättehårt och ber en bön*

  • Norrskensflamman

    Och eftersom jag känner mig bättre till humöret så kanske Kinesologens droppar börjar verka och göra att min kropp sakta men säkert börjar läka. Kanske knoppen också

  • Norrskensflamman

     


    Ninnnis skrev 2010-11-18 14:57:26 följande:
    Heja Flamman som uppehåller indianerna i norr! *andas ut*Hoppas det går bra hos läkaren och att inte blodtrycket ställer till det för medicineringen. När ska ni dit?

    Sjunde dec. *sväljer*

  • Norrskensflamman

    Helvetes jävla SKIT också!!! *kramar om finaste, käraste, bästa Blomman och vaggar, länge, länge* Jag är så oändligt ledsen Blomman för er skull! Kunde jag skulle jag sätta mig på ett raket från Esrange och be dem skjuta iväg mig ner till era trakter på momangen, så jag fick plocka ihop dig och ditt hjärta ♥

  • Norrskensflamman

    Fjällis; Stor kram till dig också! Du verkar behöva en. Önskar vi var närmare varann så vi riktigt finge surra av oss om livets vedermödor.


    Jag har googlat på Concerta och Högt blodtryck idag och det var inte uppmuntrande kan jag säga Fan, det kommer skita sig med den där jävla medicinen, det känner jag på mig. DET var mitt sista halmstrå och nu känns det som att det där halmstrået har mer än halverats...

  • Norrskensflamman

     


    Ninnnis skrev 2010-11-19 13:13:15 följande:
    Blommisen, jag blir orolig att du sitter alldeles ensam med jobbiga tankar och känslor... Kan du inte ge ett livstecken så ska vi lämna dig ifred sen om du vill?

    Jag känner samma. Vi finns här Blommis, inboxa om det känns som ett bättre sätt att ventilera jobbiga känslor och tankar! Största kramen till Blomman idag.

  • Norrskensflamman
    Villemoa skrev 2010-11-19 17:36:20 följande:
    Lanovia: livet som tvåbarnsmamma är fantastiskt! Än så länge tycker jag inte det är så stor skillnad, båda tjejerna är så snälla! Men det kommer säkert att förändras vad det lider... amningen funkar jättebra! Har massor med mjölk och Ellie suger jättebra! Är så glad för att det funkar eftersom det inte gick förra gången.
    Åh, så glad jag blir att höra att det funkar så bra med amningen.

     


    Nu ska jag laga mat till flickorna. Snart kommer tvåväninnor över på glögg


     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård