• Syrinx

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis, vilken produktiv helg! Herregud! Förvånad Och du påstår att det bara är jobbet som går i 190...?  Kyss Vad mysigt att åka på kattutställning och klappa Soldes fina katt, och superskönt att förkylningen verkar vara på väg bort.

    Lanovia, ja datorer är märkliga ting. Så skönt att ni fick mycket gjort på hallen i helgen, trots sågade tummar! Hoppas du hade en trevlig lunchdejt!

    Mugglan, vad kul för Moa med ny lekkamrat! Det där med dimmer tänkte jag på alldeles nyss faktiskt - lampan bredvid soffan i vardagsrummet känns ibland för svag och ibland för stark. När jag sitter och stickar är det skönt med lite skarpare belysning, men ser vi på film blir det alldeles för starkt även med 40w och för mörkt att ha den släckt. Är det svårt och dyrt att installera dimmer?

    Fru Bygg, så skönt att det känns bra med beslutet att inte amma. Låter klokt att se framåt! 

  • Syrinx
    passionsblomman skrev 2011-10-10 13:01:04 följande:
    Okej, du kommer ju inte att skriva det där själv i tråden, så mycket fattar jag ju.
    Här har du istället då:

    Ninnis, fina, starka och lysande kvinna,
    Du hör till dem som på något underligt vis alltid lyckas låta lite positiv och livsbejakande även när det är nattsvart och jobbigt i livet. Du är så långt ifrån en gnällspik man kan komma.

    Du har en energi och lust till livet som driver dig och tar dig till så många roliga och givande saker.
    Du tar vänskap, förhållanden och föräldraskap på djupaste allvar men med ett strålande vackert leende. Den som räknas in i din nära skara, kan i sanning skatta sig lycklig.

    Du är ambitiös och klok, analytisk och entusiastisk.
    Du söker lösningar och ser möjligheter.
    Du är en frisk fläkt och en energiinjektion.
    Du har det varmaste hjärta av guld man kan tänka sig.

    Mini är i den bästa av famnar och att få starta livet med all den kärlek som lyser mot honom när du ser på honom, är att ha vunnit högvinsten redn från början.

    Om alla barn hade en mamma som du, skulle världen vara ett bättre ställe.
    Instämmer!!!
  • Syrinx
    Hvidbrud skrev 2011-10-10 19:31:50 följande:
    Fast nog hängde du där i slutet allt, fast det handlade nog mest om att vara tillsammans då. Och graviditeterna hade väl börjat så smått... Ja, tänk att jag dagligen, i snart (nov 2007) 4år har pratat med några underbara tjejer- och Ninnis- jag skriver under på varje ord av det blomman skrev och lysande stryker jag under med neon!
    Fint! Hjärta
  • Syrinx

    Blomman, starkt jobbat med viktnedgången! Wow!!! Jag tycker det låter jätteklokt att du fokuserar på delmålen. Heja dig! Skål

    Apropå den där "näsknäppen" du fick... Ja vad ska man säga. Jag läste oinloggad och fick läsa om ditt första inlägg och sedan den anonymes svar på det flera gånger - jag fick (och får!) verkligen inte ihop det. Det ÄR ju en hel del "rosa fluff" på ett forum som domineras av blivande brudar med frågor om allt mellan himmel och jord, men jag tycker också att det finns många härliga rivjärn i diskussionerna.

  • Syrinx
    dfk skrev 2011-10-10 20:01:59 följande:
    Syrinx, ja det blev en mysig kväll.
    Vill oxå sticka i mjukfluffigt garnGlad Så sugen jag blev på att köpa härliga garnnystan!
    Ja vad mysigt! Vi kan sitta och sticka allihop! Skål
  • Syrinx
    muggles skrev 2011-10-10 21:08:36 följande:
    Nja du får fråga min man för här håller vi stenhårt på könsrollerna MOAHAHAHAHAH! Nä men allvarligt, han har gjort det men jag skulle nog klara det om jag var tvungen. Men det finns olika sorter. Till en taklampa behövs en dimmer som sitter i uttaget och de är dyra. i en lampaffär kostar de ca 1500-1600 kr. På Jula hittar du en för ca 1000 kr. Men om du har en bordslampa el en golvlampa där du kommer åt sladden så kan du sätta på en sladdimmer (se bild här www.p-andersson.se/Dimmer.htm), det kostar bara ca 100 kr. Den har en liten rund ratt som du vrider på för att dimma.
    Hahaha! Men åh, det låter ju jättebra med en sladdimmer! Det passar att de inte kostar så mycket också. Jag får nog skicka ut fästmannen att leta litegrann, eftersom vi också håller så stenhårt på könsrollerna!
  • Syrinx
    Soldemor skrev 2011-10-11 10:17:08 följande:
    Och BIS bidde det, iaf på lördagen! Det mest fantastiska var, att hon slog den gamla kattanten, som alltid vinner för att hon är så fin för att vara 16 år. Men nu tog Solde henne, och sedan tog hon de korthåriga också! Jag grät, och Amarettos uppfödare grät (hon var där med Amarettos och Sienas pappa) och Soldan bara satt på min arm och var svart och cool.
     Nynnar:  *Det finns mirakel...*
    Åh, duktiga fina misen! Hjärta Jag förstår att du grät! Var det den kattutställningen som var i Malmö nu i helgen? 
  • Syrinx

    Hvidis, lycklig resa! Hoppas att ditt mantra hjälper med lite extra tålamod och att förberedelserna inför dopet går bra!

    Fru Bygg, om man kunde dela med sig av sömn hade du fått några timmar av mig. Usch så jobbigt med så lite sömn. Jag håller med Blomman om att det inte är konstigt att det används som tortyrmetod - sömnlösa nätter är något av det värsta som finns. Hoppas att era prinsessor snart låter sina föräldrar sova bättre! *skickar massor av kramar så länge*

    Mugglan, jag skickar gärna några extra sömntimmar till dig också! Det är ju bedrövligt att tvillingarna inte vill sova trots att de inte är hungriga. 

    Dfk, haha, ja man kan ju inte annat än skratta åt det. Dominera tråden? Jag får inte ihop det alls, men det är uppfriskande med lite hetsiga diskussioner. Cool 

    Lanovia, åh ta det försiktigt med magen. Vilken spännande dröm! Jag tycker att både Frida, Nova och Fridolf är fina namn! Fridolf var ju hur sött som helst  

  • Syrinx
    dfk skrev 2011-10-11 10:32:55 följande:
    Jag skulle vilja ha en härlig grupp där man träffas någon gång i veckan och sitter o stickar,virkar,broderar eller pysslar o fikar och har det mysigt! Det skulle ju vara jättekul! Alltså på ett anspråklöst sätt, inte kravfullt. Eller en bokcirkel!! Eller...flämt... får bara mer o mer ideér nu...Tungan ute en fikagrupp där man exprimenterar med att baka muffins, rulltårtor, surdegsbröd mm! Tänk om ni alla kunde bo närmareHjärta
    En riktig kafferepsgrupp! Så mysigt! Hjärta
  • Syrinx
    passionsblomman skrev 2011-10-11 12:37:51 följande:
    *bryter ihop i ett asgarv*

    Jag tycker fortfaradnde att det är hysteriskt roligt att se framför mig hur jag kommenderar Truls "rulla runt" och han gör det, får godis och så säger du åt Busan detsamma-och hon GÖR det!

    -Hahahahaa!
    Hahaha! Det var en fantastiskt rolig bild!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård