• Syrinx

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman Förvånad Förvånad Förvånad Herregud!!! Åh vad jag lider med dig!!! Men han har väl inte en chans att få igenom något av sina krav i domstol? Han har ju skrivit på, det är ju hans underskrift! Åh jag kan ju inget om sånt, men inte kan han få igenom att huset ska säljas? Och såna hot! Förvånad Kan du inte spela in honom nästa gång han ringer, om han skulle kläcka ur sig något liknande, och polisanmäla honom?! Åh stackars stackars dig! KRAM!

  • Syrinx
    Hvidbrud skrev 2011-09-01 09:28:57 följande:
    Blommis: alltså åh! Jag är nästan lite avundsjuk på dig och din fantastiska styrka och klarsynthet och ditt civilkurage! Din närvaro och din klokhet! Du är min idol och vardagshjältinna! Önskar att jag hade mer av det i mig. Jag tror att ett möte med dig i din fulla Passion kan ändra barnens framtid. Tror inte att de glömmer utan kommer få dem till att ta andra val och vägar när de blir större. Har man väl fått öppna ögon är det svårt att blunda igen.
    Instämmer!!!

    Fru Bygg - Låter gott med kaffe och chokladmuffins! Blir väldigt sugen på kaffe och gotte här hemma också...

    Ninnis - Vad trevligt med nyfunnen vän! Så märkligt hur man träffas ibland, tänk vilken slump att just hon som du köpte sjalen av skulle vara så trevlig och lik dig. 

    Leksi - Åh Stackars er båda! Hoppas han blev gladare när du hade gått!
  • Syrinx

    Flamman, hoppas att saker och ting är under kontroll! Så många bra tips och så mycket fint stöd du får här i tråden. Jag kan bara instämma i allt klokt som sägs/skrivs! {#emotions_dlg.flower}

    Fru Bygg - Jobbigt med ont i ryggen! Hoppas att det vill ge med sig snart.

    Lanovia - Vad bra att ni har det toppen! Men jag förstår att det måste kännas otroligt starkt att se alla blommor de avlidna. Så ofattbart! Även utan hormoner tror jag de allra, allra flesta blir väldigt berörda.

    Det låter som att det har varit mysiga fredagkvällar på många håll med stavgång, after work, risotto, rödvin, kycklingpasta och allt annat gott och mysigt! Härligt
    Här blev det en lugn avslutning när fästmannen kom hem från lång dag med lektion, rep, konsert och grabbhäng. Jag har bara övat flöjt och (stickat i pauserna!) hela kvällen, men vi tog en kopp thé och lite godis i soffan tillsammans. Nu blir det sängen innan en lång och innehållsrik helg drar igång på riktigt.

  • Syrinx

    *tittar in igen efter ett tags bortavaro*
    Hej på er! Glad Här är det absurt hektiskt på alla sätt och vis. Trött och febrig sedan en vecka tillbaka, men har inte haft möjlighet att vila överhuvudtaget. Irriterande att febern inte går över utan kommer tillbaka hela tiden, men jag får väl skylla mig själv. Mycket provspelningar med helt olika repertoar betyder massor av övning. Plockar upp erfarenheter så mycket jag kan och hoppas att de tillsammans kan bygga mig ännu starkare inför kommande provspelningar och jobb. 
    Fästmannen är tillbaka på skolan efter sitt uppehållsår och verkar allt annat än road av det hela. Hans nya lärare är iallafall väldigt bra, så han försöker fokusera på det.
    Vi ska på ett sista (förhoppningsvis) återbesök på djursjukhuset med lillmisen i eftermiddag. Veterinären ville att vi skulle se om det gick att låta bli helt att medicinera för astma, eftersom hon aldrig vanligtvis inte utsätts för rökningen, som var det som triggade igång hostningen. Annars får hon andas i en liten mask några gånger om dagen resten av livet... Förvånad

    Åh, det är så mycket jag vill kommentera men jag kommer nog missa mer än hälften!

    Ninnis, vad skönt det låter med lite vila i soffan medan det är lugnt hemma. En sån klok bvc-sköterska du verkar ha fått prata med också! Leva mer i stunden är nog något vi alla alltid kan lära oss att göra mer, oavsett livssituation! Dela gärna med dig om du lär dig hur man gör

    Lanovia, så svårt det är när man slits mellan vad man verkligen vill och vad kroppen säger att den orkar. Hoppas att du kan få en dundersnabb återhämtning och ny energi och orkar träffa din vän! (Annars instämmer jag med Ingis, goda vänner finns alltid kvar!)

    Flamman, så underbart med trevlig samvaro med vänner och framför allt musikern!!! Hurra! Solig  

  • Syrinx

    Blomman, wow vilken viktnedgång och vilken styrka du har! Jag är så imponerad! {#emotions_dlg.flower}

    Grattis i efterskott till Daa, och jag hoppas som resten att du får sova bättre och bättre! 

    Leksi, det låter skönt och nödvändigt med ordentlig vila för dig. Klokt av maken, och klokt av dig att lyssna på honom, att föreslå sjukskrivning! Är man så förkyld brukar man iallafall inte kunna uträtta särskilt mycket... Åtminstone är det så för mig! Hoppas förkylningen släpper när kroppen får tid att återhämta sig.

  • Syrinx
    passionsblomman skrev 2011-09-09 16:31:23 följande:

    PB´s bön: Käre gode Gud, gör så att hösten blir full av sådana här underbara dagar, så jag verkligen kan vara ute och gå många fler gånger innan det blir för snöigt eller blött i skogen. Amen


    Instämmer gärna i denna bön! Framför allt efter en så kall och regnig sommar som vi har haft utanför Vadstena, burr!
  • Syrinx

    Heloise, välkommen hem och vilken härlig semester ni verkar ha haft!
    Ny som jag är i tråden så har jag ju inte följt Elises saga från början, men jag tycker det verkar som att du och din man är såna starka och bra föräldrar på alla sätt! *erbjuder en försynt kram som stöd*

  • Syrinx

    Lanovia, jo jag försöker hitta några dagars vila men de ser inte ut att ligga förrän i början av oktober. Just nu känner jag av att jag inte haft ens en sammanhängande vecka ledigt sedan slutet av förra årets maj månad. 
    Det är provspelningar till flöjtjobb i olika orkestrar och provspelningar till olika stora stipendium. Nu på torsdag ska jag till Stockholm och provspela för alternerande soloflöjt-tjänsten i Radiosymfonikerna. Satsar framför allt, såhär i början av min tid som nyutexaminerad, på att få erfarenheter och förhoppningsvis komma vidare till andra omgången av provspelningen. Det är spännande men väldigt tufft!  

  • Syrinx
    Norrskensflamman skrev 2011-09-12 11:10:33 följande:
    Ja det är samma här. Ofta så minns jag era kloka, stöttande ord... fingrar på halsbandet med Love o Respect, och känner liksom er värme och ert stöd.. och det bär mig och ger mig styrka när det känns svårt.
    Igår tex, var det vääääääldigt tungt när maken kramade mig hårt, hårt i nästan 30 min, och grät stilla och strök mig över håret... och sa att jag är ju hans familj, hans närmaste...  Det gjorde så ont i hjärtat och jag kände en sån sorg. Men många av våra diskussioner här, gav mig styrkan att inte falla till föga... ännu en gång. Att följa MITT hjärta och MIN vilja.
    Så... vad jag vill ha sagt är att ni betyder så oerhört mycket för mig Hjärta   Jag tänker ofta på er... och gläds och våndas och sörjer med er.

    Puss allihop!
    Så stark du är!!!!!!!! 
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård