Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

     


    Ninnnis skrev 2010-11-25 10:21:06 följande:
    Idag har vi fått se ett 18 mm långt litet mirakel med ett hjärta som pickade för fullt. ♥Läkaren sa att "det kunde det inte se bättre ut". Enligt henne är jag i v. 8+4 (jag har räknat 8+3), så det litar vi på.Det finns bara ett ord för detta: Magiskt.Tack för alla tummar och tankar!

    Åh, så underbart ♥

  • Norrskensflamman

    Kör försiktigt Bruttan! Vi hade bara -17,5 imorse. Rena blidan
    På tal om frys, den borde man avfrosta snart...
    Nu har de där stressande frågorna börjat komma: "Har du gjort advent ännu?" Nä, det har jag FA-AN inte!!! Och jag vete FA-AN när jag ska hinna göra det

    T brast ut i gråt imorse för att hon inte hinner göra julklapparna till alla färdiga, som hon håller på med på Fritte. Jag fick ta ett snack med henne. Hon håller på med en kudde till sin pappa och en ljusstake till morfar. Men så ville hon ju göra nåt till mormor, som dessutom fyller år nästa vecka och just NU ligger på intensiven (hjärtat) !!!
    Jag förklarade att ingen väntar sig att hon ska göra julklappar åt dem. Mormor köper vi en blomma eller nåt annat från oss alla, på födelsedagen. Ljusstaken, om hon hinner färdigt, får mormor o morfar tillsammans eller så får mormor en fin förstoring på T i ram, det har vi ju redan färdigt. Om kudden till pappa inte blir färdig så får han den i present i februari istället. Förklarade också att det allra, allra viktigaste med julen för mormor o morfar och mamma o pappa, det är att vi är tillsammans allihop och myser och vilar, INTE en massa presenter. Den bästa presenten är att få vara tillsammans.
    Men hon vill ju så gärna GE... och göra saker själv... Snuttgumman.
    Hon gör allt på frittetid, och nu hämtar maken henne redan 15:30 så hon hinner inte då. Men vi ska lösa det där, så hon får vara en stund längre på fritte nån dag. Och nästa fredag ska hon vara där hela dagen, för då är de hellediga från skolan.

  • Norrskensflamman

     


    Villemoa skrev 2010-11-25 12:26:32 följande:
    Flamman: usch vad läskigt med din mamma, hoppas hon blir bättre snart! Och lilla T,

    Ja, jag väntar på nåt slags besked från min pappa som skulle åka upp till henne idag. Men än har inget hörts.
    Det är skrutt med mina gamla föräldrar   Man är glad för varje dag man får ha dem kvar.

  • Norrskensflamman

    Aleta! Hej Hur går det på nya jobbet. Förstår att det är mycket nytt och nya rutiner som ska sättas på plats, både hemma och på jobbet. Men trivs du?
    Kram tillbaks!

  • Norrskensflamman

     


    muggles skrev 2010-11-25 14:43:26 följande:
    Ninnnis: grattis till hjärtat! Kan tänka mig att du var nervös... (med mitt eget v7-VUL i färskt minne). EA och PB: stor kram till er! Daa: hur mår du nu? Vårt NUPP gick bra, så vi behöver inte göra FVP vilket jag fasat för. Äntligen känns det som att jag kan njuta av min graviditet!

    Så skönt Muggles!

  • Norrskensflamman

    Blommis: Så himla skööönt med en vettig AF-handläggare!! Jag förstår verkligen att detta har varit en ångestfaktor i allt det som du måste hantera just nu, så jag blev SÅ lättad att läsa ditt inlägg nu *pustar ut* Du har nog med allt annat som gör ont just nu  och behöver VERKLIGEN inte puckade AF-handläggare ovanpå detta... SÅ, det verkar som att det finns hopp om mänskligheten, även bland AF-handläggare. Blommis, hon har så rätt i att du behöver ta hand om DIG, gå och prata med nån osv. för det här är verkligen inga lätta grejer att bära på Älskade vän ♥


    Själv har jag fått tid hos kuratorn nästa vecka. Efter en vecka som varit rätt bra så har de senaste två-tre dagarna varit jobbiga, och jag ska masa mig iväg till kuratorn i alla fall. Mycket skit på jobbet igår o idag och så skit hemma samtidigt


    Ea: stor kram, jag hoppas det reder ut sig på jobbet, så du får en chans att läka och bearbeta det du gått igenom på det privata planet.


    Heloise: Älskade lilla Elise ♥. Jag tycker dina rader inger stort hopp Att hon är en helt underbar tös och en sjusärdeles kämpe råder det inga tvivel om. Framtiden är hennes!


    Lanovia: Mellan T o K är det 2 år och 4 mån. I början var det verkligen skitjobbigt. Det ska jag inte sticka under stol med. Mest kanske för att K blev sjuk (RS-virus) och att min make inte har med sig från sin kultur att på ett naturligt sätt dela lika på ansvaret för barnen. Men annars så tycker jag det är enormt härligt nu när de leker med varann och alltid har sällskap av varandra. Storasyster är väldigt omtänksam och beskyddande.


    Så go for it!!


     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård